Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tarunia po tych zastrzyach przeciw bólowych czuje sie o wiele lepiej :) ale pzeciez nie moze ich brac non stop ...

Pedro od wczoraj mieszka w Katowicach u juli i Michała i wyglada na to ze lepiej trafić nie mógł :multi:
ale niestety po wczorajszej eufori z udanej adopcji mam kalejna bide :(:(:(

Kolezanka szła nakarmic bezdomne koty i spotkała na swej drodze bardzo wychudzonego kundelka , zwyklego kundelka dla którego bedzie cieżko znależź dom :(:(:( Na okolo miesiac jest u znajomej bo wyjeżdża za granice a co potem sie z nim stanie :(:(:(

Czy moge Was prosic o pomoc w szuakani temu pieskowi domu ???

Posted

Bieeedna Tarunia :placz::placz::placz::placz:

Pedro, artysto maly :cool3: Aklimatyzujesz sie tam mam nadzieje dobrze ;)

Coz to za bida znowu?? Foty jakies sa?? Wiadomo o nim cokolwiek?? Oprocz wyglodzenia, cos jeszcze mu dolega?? Jak moge pomoc?? :)

Posted

W czwartek Tarunia bedzie miała RTG i dno oka a jesli to nie wykaże dlaczego te oko tak jest uwypuklone i mocno czerwone to bedzie trzeba ja zawieźć na tomograf do Wrocławia a na sam transport potrzeba około 200 zł a ile moze kosztowac samo badanie , błagam o pomoc dla tej dzielnej Taruni .... Dzis znalazłam około 2 tyg kocie malństwo Bąbelka
[*] które ktos wywalił jak smieć do kontenera , niestety nie udało sie go uratowac a Tarunia dzielnie sie nim opiekowała , myła go i pilnowała i czy mam pozwolic aby tak szybko odeszła , ona tak wiele kociat i szczeniat mi wyniańczyła ..... prosze pomózcie ....

Posted

Potrzebna Pomoc :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Tarunia to wspanialy psiak, tak cierpi :placz: a jeszcze ma sile sie zajmowac innymi... Nie wolno jej dac odejsc :placz::placz:

Posted

Podanie nawet ''głupiego jasia'' u Taruni jest bardzo niebezpieczne :-( stan zdrowia na to nie pozwala i odstapilismy od tego , została pobrana krew i podane antybiotyki poniewaz sa takie opcje , moze to być rak ale może to tez być ropień pod gałką oczną . Jutro rano mam dzwonić w sprawie wyniku ..... Antybiotyk bedzie podawany przez kilka dni . Tarunia teraz waży 42kg , schudła od ostatniego wazenia o około 2-3 kg :shake: Z jednej strony to dobrze ale jeśli chudnie z powodu raka to jest źle ...

PS . Została mi odebrasna reta i teraz nie wiem jak poradze sobie z ratowaniem zwierząt :-( Mam wielka nadzieje ze nie zostane sama i że jeszcze ktos pomoze ....

Posted

Ale, ze nic nie wykazalo, to dobrze?? Czyli to nic powaznego (w relatywnym znaczeniu przy stanie Taruni)

Taruniu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Trzymaj sie kochana :loveu::loveu::loveu:

A z Myszeczka wszystko ok?? :loveu::loveu::loveu: Malutka kochana Ty, pamietam i o Tobie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote=Justa&Zwierzaki;12862103

PS . Została mi odebrasna reta i teraz nie wiem jak poradze sobie z ratowaniem zwierząt :-( Mam wielka nadzieje ze nie zostane sama i że jeszcze ktos pomoze ....
Jak to-odebrana renta? co się stało?

Posted

mimiś napisał(a):
Jak to-odebrana renta? co się stało?

Niestety ja nie chodziłam do lekarza bo zawsze były wazniejsze zwierzeta , a to jakieeś zwierze pilnie do weta musialam zawieźć , a to gdzies była tansza karma do odbioru , a to gdzies byłam potrzebna do pomocy przy zwierzachach a dla mnie zawsze zwierzeta były na 1 szym miejscu a teraz nie wiem jak dalej będzie , boje sie :-( ale tez będe sie odwolywac ale nie wiem jakie mam szanse :-(

Posted

nie ma za co ;) polecam się na przyszłość :D i trzymam zw Was kciuki (chętnie bym was wspomogła finansowo ale niestety jestem tylko biedną studentką :( )

Posted

U Tarunie oczko po woli sie goi , jest coraz mniej wysadzone i mniej czerwone ale pani dr mówi ze jeszcze za wcześnie na cieszenie sie ... nadal bardzo mocno nie trzyma moczu i nie podajemy incurinu bo i tak nie działa a nie jest obojetny na watrobe a watoba tez chora :shake: . Codziennie musze prac nawet po 3 pralki a niem proszu :-( Za sam prad zapłaciłam prawie 300 zl a tu za chwiulke karma RC hepatic sie skończy , jest po 245 zł za 15 kg ale to trzebo od razu zapłacic a u weta jest po 279 zł i moge na kreske i chyba tak zrobie bo nie ma wyjścia ...

Myszunia jest troszke słaba mimo iz distaje regularnie wetmedin 2.5 mg 2 razy dziennie i carsivan też 2 razy dziennie a tez dotraje objawowo nitrocard, juz chyba wciale nie słyszy a wzrok juz tez coraz gorszy .

Bardzo Was prosze o pomoc dla nich ...

Posted

U mnie od razu wstawiony, jak tylko go dorwalam :razz:

:Help_2::Help_2::Help_2: prosza Mysia :loveu:i Tarunia:loveu:, dwie kochane staruszki