Caragh Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Przynajmniej sie lapusie nie beda tak slizgac i latwiej bedzie wchodzic :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Caragh napisał(a):Przynajmniej sie lapusie nie beda tak slizgac i latwiej bedzie wchodzic :) Dokładnie , tym bardziej ze obie moje damy śpia na wersalce swojej wersalce :lol: Quote
Caragh Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Jak to na Panie przystalo :) a co sie beda na podlodze klasc, jak maja wersalke ^^ Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Tarunia ma mocno przekwione oczko :???: Quote
Caragh Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Biedulka, jakby jeszcze malo jej bylo :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Tarunia chyba znów będzie musiała dostac serie zastrzyków przeciw bólowych :-( :-( :-( Quote
Caragh Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Ogromny przytulasek dla Tarusi :loveu: Trzymaj sie jakos, biedulko Ty Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Tarunia znów na zastrzykach przeciw bólowych bo buzinka bardzo boli :placz: i nawet nie moze karmy zjeść :placz: Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Bardzo chce podziękować MaBo za wpłate 150 zł :loveu::loveu::loveu: , a czy jeszcze ktos moze pomóc bo dług rośnie i rośnie :shake::shake::shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czy ktos jeszcze moze pomóc , dług u weta ogromny i aż sie boje brac kolejne leki na kreske a tez dzis oprócz zasrzeków wziełam na kreske incuric , co dalej bedzie .... Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tarunia po zastrzykach lepiej ale ten dlug nie daje spac spokojnie :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Czy ktoś jeszcze pomoże , one tak bardzo chcą żyć .... Quote
Caragh Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 :Dog_run: Biedulki dwie prosza o pomoc ! ! ! :Dog_run: Quote
mimiś Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 temperatura robi się znośna, mam nadzieję,że psinki czują się lepiej? Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tak lepiej szczególnie Tarunia :):):) Mimmis bardzo dziekuje za wpłate :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A MaBo podarowała dla strowinek aż 500 zł :loveu::loveu::loveu: Mabo wieeelkie , wielkie dzieki :laola: Dziekuje wszystkim którzy pomagaja , gdyby nie Wy to nie wiem co bym zrobiła a one tak bardzo chcą chcą żyć :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
mimiś Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 MaBo- -dzieki Ci dobra kobieto, te starowinki są wzruszające Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Mój Tymczasowy piesek Pedrunio za tydzień zamieszka z nowymi ludzmi w Katowicach bo teraz ma angine i musi wyzdrowieć , wielkie dzieki Korciaczkom za zamieszczenie ogloszenia o Pedruniu na gumtree , gdyby nie Wy Korciaczki to nie wiem jak dlugo by jeszcze szukał domu , bardzo Wam dziękuje :smilecol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Tarunia cała noc miała biegunke a Myszunia 4 razy zwymiotowała żółcią :-(:-(:-( niestety jeden z guzow u Myszuni jest tak napiety ze zaczyna pekać :placz::placz::placz: Chciałam troszke zaoszczędzic na tej bardzo drogiej karmie RC HEPETIC i dałam im gotowane mięso z ryżem ale niestety nie moga i musza juz do końca swych dni te karme ... Quote
Caragh Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Biedne Kochane :placz: :placz: :placz: Mizianko dla Taruni i Myszuni :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jutro lub w piatek jade z Tarunia i Myszunia do weta , Tarunia juz wcale nie trzyma moczu i koce muszą być wyminiane kilka razy dziennie i prane a nie mam proszku a za prąd zaplaciłam teraz prawie 300zł bo piore po kilka automatów dziennie a Myszuni ten guz peka , dług u weta nadal wielki , prosze , moze jeszcze ktos sie pomoże ... Quote
Caragh Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Myszko, Taruniu, trzymajcie sie jakos Kochane Staruszki :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Kto moze wspomoc, prosza dwa wspaniale Pieski Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ż Tarunią jest bardzo źle . oko jest bardzo mocno przekrwione i wypukłe co może oznaczac raka :-(:-(:-(, w czwartek bedzie diagnozowana ale tylko na '' glupim jasiu '' bo narkozy na pewno nie przezyje , nawet na tym '' głupim jasiu '' jest weielkie ryzyko :-( a ze ją tez bardzo mocno bola stawy rzuchwowe to nie ma mowy o badaniu bez tego środka , Tarunia coraz mniej je i nawet nie chce parówek a w nich podaje leki :shake: Zrezygnowaliśmy z podawania incurinu bo i tak Tarunia moczu nie trzyma :-( . Cały czas jest na silnych zastrzykach przeciw bolowych , BLAGAM WAS POMOÓZCIE , NIE WIEM ILE BĘDZIE KOSZTOWAC BADANIE :oops: Pani dr tez mowila ze dobrze by było jej zrobic tomograf ale to we Wroclawiu a tu z kasą taki problem , tam nikt na kreske nie bedzie leczyć tak jak weci z FAUNY ... Jestem załamana ze to juz moze ostatnie dni mojej wiernej kochcnej Taruni :-(:-(:-( A Myszunia OK , to co ja myslałam że jej peka guz na szyji to sie okazało zadrapaniem uff :lol: oczywiscie leki takie jak carsivan , wet medin musi brac a tanie one nie są :shake: Quote
Recommended Posts