Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

Ja mam alergię i tzw. "słodką krew" :roll: Nie wiem w sumie dlaczego tak lubię lato :roll: achaaaaa bo mam też kiepskie krążenie i bardzo marznę zimą :lol: Ktoś się chce policytować? :cool3: Oczywiście żartuję, obyśmy tylko takie problemy zdrowotne mieli :kciuki:

Justynko, mój TZ zasłania w upał okna białymi kartkami papieru. Może to i wygląda kiepsko (jak remont hihihi) ale inaczej odbija się swiatło i nie grzeje tak mocno. Dziwny sposób, nie znałam go wcześniej, ale nieco pomaga. Mój pies w ogóle nie może sobie znaleźć miejsca. Martwię się o te staruszki, którym serduszko i tak ledwo pika, a co dopiero w takie upały...:sad: Ucałuj Myszunię biedną :sad:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez cala pogryziona :lol: Plaga tych komarzysk. Choc i tak chyba wole je niz te uczulenie. Jak to danka4u1 trafnie ujela "rzecz przejściowa". Wysypka na rekach bedzie mi sie trzymac do pazdziernika-listopada... Zimy to ja nie lubie z uwagi na snieg :P Idealna pogoda to jest dla mnie tak 10-15 stopni i bez slonca :diabloti:

Kurcze te oklady z mokrych recznikow to dobre :) Tylko moj pewnie zrzuci po 20 sekundach :evil_lol:

Mysiu kochana, u mnie pada, jak tam u Was?? Ochlodzenie szczegolnie dla Ciebie by sie przydalo :thumbs:

Posted

Myszuni peka guz pod okiemi też będzie badana z niego wydzielina a ten na szyji jest '' suchy '' ale juz jest ogromny i bardzo niepokojacy :cry:
Dzis o godz 19 tej będzie u mnie ktos w sprawie adopcji i prosze trzymajcie kciuki , moze to ten domek ...

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Trzymaj się Myszuniu kochana!

Już niedługo Cię odwiedzę! :loveu:
Super :):):)

Byłam tez z Myszunia której peka guz pod okiem i jutro mam przyjechac po lek dla Mysi aby smarować , niestety ten guz na szyji jest tez bardzo mocno napiety i mimo że ma tez guzy na klatce piersiowej to musi chodzic na spacery w szelkach ...
A tez byłam w weta z .... papugą falistą która została złapana na dworcu ale na szczęście bedzie miała domek u mojej sasiadki :1luvu: Na razie jest leczona bo ma swierzb .

Posted

[B][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Orange]:loveu: A dzisiaj jest Światowy Dzień Psa! :loveu:
:loveu: Wszystkiego najlepszego dla Myszuni i Pedra! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/B]
[IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane018.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=orange]:loveu: A dzisiaj jest Światowy Dzień Psa! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=orange]:loveu: Wszystkiego najlepszego dla Myszuni i Pedra! :loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane018.gif[/IMG][/QUOTE]
No to i ja się dołączam do tych życzeń. Zdrówka i tak czułej opieki u Justyny, jak do tej pory dla wszystkich psiaków.

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Orange]:loveu: A dzisiaj jest Światowy Dzień Psa! :loveu:
:loveu: Wszystkiego najlepszego dla Myszuni i Pedra! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/B]
[IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane018.gif[/IMG][/QUOTE]
I ja sie dolacze :) Dla Myszuni, Pedra i Fibiego :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Byłam dziś na wizycie u tyskich psiaczków i mrusiow :loveu:
O mrusiach mozecie sobie poczytac TUTAJ :eviltong:

A psiaczki :D No cóż, już miałam mówić, ze Justa ma nowego psiaka. A to Fibi obcięty :D wymlodział chłopak, za szczeniaczka może spokojnie uchodzić ;)

Myszunia.... spokojniutka, ciuchutka, jak to Mysia :loveu: Skarb najukochańszy :loveu: Bo ona dama, co tam będzie facetów (Pedra i Fibiego) przekrzykiwać ;) Ale niewiarygodne ile ta kruszynka ma w sobie energii :loveu: Jak weszłam skakała, na spacerek wychodziłyśmy - skakała. Wtedy to jakby ze szczeniaczkiem. Bezcenne momenty :loveu:

Pedro... hmm co tu o Pedrze by napisać :D Bardzo się chlopaczysko zmieniło :) Na plus oczywiście :) Taki miziaty się zrobił, i dużo mniej agresywny, swoich humorków nie ma tak dużo. Wprost cud, miód i orzeszek ;)

Posted

:-) wiele razy słuchałam opowieści o zwierzakach Justyny od Caragh, więc w końcu postanowiłam się zarejestrować na tym forum. Podziwiam Cię Justyna za Twoje oddanie i serce dla zwierząt, które trafiają do Ciebie.
Powiem Wam jedno tacy jak Justyna zasługują na to aby nazywać się Człowiekiem w odróżnieniu do innych którzy nie są wg mnie ani ludźmi, ani zwierzętami.
Do Justyny! Mam nadzieję, że zwierzęta które przyjmujesz pod swój dach znajdą zawsze dobre i ciepłe domy, bo na to zasługują. Kiedy przyjadę następnym razem na Śląsk chciałabym poznać Ciebie i Twoje zwierzaki. Mam nadzieję że Caragh mi w tym pomoże. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia Tobie wszystkim Twoim zwierzakom. :-)[FONT="Arial Black"][/FONT][SIZE="1"]