Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...z powodow zdrowotnych(nie alergia)poszukuje domu dla 2-letniego ONKA.W gre wchodzi tylko dom z ogrodem.Pies ma niespozyta energie,wszedzie go pelno,stale gotowy do spacerow,duzy.Zaadoptowany ze schroniska ,wychowany przy dziecku oraz w towarzystwie kota-niestety nie toleruje innych psow,oraz wolnozyjacych kotow
http://img525.imageshack.us/img525/1286/p1000547.jpg
nie mam obecnie lepszego zdjecia(ktorgo i tak nie potrafie zamiescic)
Wszelkie informacje na PW.

Zdjęcie z linku.

Posted

...byle komu go nie dam....nie zasluzyl sobie na to....bedzie ostra selekcja,moze bede rowniez prosic na forum o pomoc w sprawdzeniu domku:razz::diabloti:

Posted

Kurcze, szkoda, ze to nie suczka. Mam domek dla młodej ONki... Dziewczyna ma duże mieszkanie, w bloku co prawda, ale bardzo kocha zwierzęta, ma kota i żółwia. Był piesek, ale odszedł ze starości :( Minęło kilka miesięcy... A jej bardzo brakuje psa. Mimo, że jest to mieszkanie w bloku ta młoda kobieta ma niespożytą ilość energii - dokładnie jak Twój ONek :)) Wstaje wcześnie rano, chodziła z psem biegać plus codzienne długie spacery.. I teraz bardzo jej tego brakuje, a sama jak mówi "to nie to samo" :) Studentka, niepracująca więc czasu ma dużo.

Jednak co najważniejsze - jest to osoba odpowiedzialna :) I uświadomiona ;)

Posted

Przepraszam Was bardzo,przez kilka dni nie moglam tutaj zagladnac pomimo checi....Nyu,on mieszka obecnie w mieszkaniu,z kotami zyje w zgodzie,jednak ze wzgledu na jego niespozyta wrecz energie i niespecjalna milosc jaka darzy inne psy:angryy: mysle o domku z ogrodem (plus spacerki oczywiscie).Ale jesli ktos poswieci mu duzo czasu,energii i sily :cool3: to nie widze przeszkod zeby mieszkal w mieszkanku.Kiedy zabieram go na biegi przy rowerze to przez kilka kilometrow zamiast pedalowac to trzymam hamulce i wrecz stopuje czasami,a i tak mam wrazenie ze jeszcze mu malo.:razz:....Pies jest w Krakowie.

Posted

No to ja wyrzucam na pierwszą stronę i przy okazji zapytam: jak się wabi piesek? :)

I może więcej fotek? :evil_lol: Prooosimy :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

mimo wszystko probuje go "ustawic",wtedy ma ogromne szanse na pozostanie...z pomoca dobrych rad ludzi majacych doswiadczenie z krnabrnymi Onkami,nawetmi sie udaje ....ale jesli znajdzie sie suuuuuuuuuper dom.....

Posted

Nawet na tym zdjeciu widac, ze to sliczny piesek!

Oby znalazl odpowiedni domek!

Do suczek tez niechetny? Bo w 2psy, to by moze mozna bylo spozytkowac drzemiaca w nim energie.

Nie mowie juz o pogoniach za kotami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Juz myslalam ,ze nie bede jednak musiala szukac nowego domku.Az do przedwczoraj, kiedy Wezyr przeciagnal mnie prawie miedzy kilkoma stolikami kawiarnianymi...Siedzial sobie tam maly ,szczekliwy piesek-oczywiscie bez smyczy,bez kaganca...bo po co....:angryy:...i tak sobie nagle szczeknal...nie bylam przygotowana na taka niespodzianke i polecialam za moim psem...oczywiscie,milo nie bylo...a ja nie mam mozliwosci omijania tych chol.... kawiarenek na wolnym powietrzu!!!:mad:Wznawiam poszukiwania,bo ani ja nie czuje sie dobrze wiedzac,ze nie moge go spuscic ze smyczy i pies jest niewybiegany,ani on nie czuje sie fajnie nie mogac sie wybiegac tak jak nalezy...niestety,nie zawsze mam czas zeby wziac rower i jechac za miasto....tak jak juz wczesniej napisalam dla niego swietny bylby dom z ogrodem...BEZ INNYCH PSOW!:shake:

Posted

Dzwonil dzisiaj jakis pan z jakiegos starego ogloszenia....grobowym glosem oznajmil ,ze szuka psa na posesje....ale po rozmowie ,w ktorej wspomnialam o umowie adopcyjnej,wizycie przed i po,oraz po informacji ,ze chce od czasu do czasu pojawic sie tamze i sprawdzic jak sie pies miewa-pan sie strasznie obruszyl:mad:ze ja zdziwiam bo"przesz to tyko pies jes"...wiec sie rozlaczylam....:diabloti: