Ewa Marta Posted December 29, 2022 Author Posted December 29, 2022 Kochani, niestety psiak nie będzie miał prowadzonego wątku. Chcemy mu pomóc, ale niestety poza forum. Jutro napiszę do osób, które wpłaciły coś na psiaka i poproszę o podanie numeru kont, żeby ewentualnie odesłać kasę. Nie dopytujcie proszę, sytuacja trochę się pokomplikowała. Bardzo przepraszamy, nie o wszystkim byłyśmy poinformowane, za szybko założyłam wątek. Tak się czasami zdarza Quote
Nadziejka Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Maluni maluni niechaj sie uda z modlitwą wielka pisniczku...zebys nigdy juz nie zaznal poniewierki strasznej Quote
Ewa Marta Posted January 2, 2023 Author Posted January 2, 2023 Z całego serca dziękujemy Filipki za wpłatę 50 zł dla Rafiego Takie imię dostał na bazarku imiennym Psiak czuje się świetnie, gania jak szalony z innymi psiakami. jest bezpieczny, to dla nas najważniejsze 2 Quote
Nadziejka Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Dnia 2.01.2023 o 12:04, Ewa Marta napisał: Z całego serca dziękujemy Filipki za wpłatę 50 zł dla Rafiego Takie imię dostał na bazarku imiennym Psiak czuje się świetnie, gania jak szalony z innymi psiakami. jest bezpieczny, to dla nas najważniejsze Quote
agat21 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Już tylko kilka wpłat brakuje z imiennego, mam nadzieję, że niedługo będą wszystkie i przeleję kasę dla Rafiego. Do Ciebie Ewa, prawda? Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 12:20, agat21 napisał: Już tylko kilka wpłat brakuje z imiennego, mam nadzieję, że niedługo będą wszystkie i przeleję kasę dla Rafiego. Do Ciebie Ewa, prawda? Tak, bardzo poproszę. Psiulek już korzysta z nowego imienia Quote
agat21 Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Brakuje mi tylko jednej wpłaty, zakładam sama tę brakującą wpłatę i przelewam 240 zł z bazarku imiennego. Ewa Marta dokłada swoje 30 zł i jest 270 zł z bazarku imiennego. Pięknie dziękuję wszystkim biorącym udział Ewo, potwierdź proszę, jak dotrze na Twoje konto. 2 Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 12:01, agat21 napisał: Brakuje mi tylko jednej wpłaty, zakładam sama tę brakującą wpłatę i przelewam 240 zł z bazarku imiennego. Ewa Marta dokłada swoje 30 zł i jest 270 zł z bazarku imiennego. Pięknie dziękuję wszystkim biorącym udział Ewo, potwierdź proszę, jak dotrze na Twoje konto. Oczywiście potwierdzę. Z całego serca Wam dziękuję za ten bazarek Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 12:01, agat21 napisał: Brakuje mi tylko jednej wpłaty, zakładam sama tę brakującą wpłatę i przelewam 240 zł z bazarku imiennego. Ewa Marta dokłada swoje 30 zł i jest 270 zł z bazarku imiennego. Pięknie dziękuję wszystkim biorącym udział Ewo, potwierdź proszę, jak dotrze na Twoje konto. Pieniądze już na koncie Rafiego. W sumie 270 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy Rafi dzisiaj pojechał do weta, bo nie ma apetytu i troszkę zwymiotował i coś mu się w brzuszku przelewało. Miał pobraną krew i dostał zastrzyki na zatrzymanie wymiotów. Jak widać kasa potrzebna bardzo Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 17:38, Aska7 napisał: Test na parwo ? Byl, jest ujemny. Wyniki tez w sumie dobre. Dostanie na kolację gotowane udko z ryżem Quote
agat21 Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Może zmiana żywienia tak na bidusia podziałała? Albo generalnie stres związany ze zmianą? Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2023 Author Posted January 6, 2023 Dnia 5.01.2023 o 22:11, agat21 napisał: Może zmiana żywienia tak na bidusia podziałała? Albo generalnie stres związany ze zmianą? Stresu nie ma, bo gania jak szalony. Moze zmiana jedzenia. dzisiaj na 20 jedzie ponownie do weta. Poprosiłam o test na babeszjozę. Quote
Tianku Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 trochę nie rozumiem sytuacji na wątku... gdzie jest psiak? czy mam nie dopytywać bo to jakaś tajemnica ... Quote
Ewa Marta Posted January 9, 2023 Author Posted January 9, 2023 Dnia 9.01.2023 o 09:46, Tianku napisał: trochę nie rozumiem sytuacji na wątku... gdzie jest psiak? czy mam nie dopytywać bo to jakaś tajemnica ... Pies jest, ale nie będzie miał prowadzonego wątku. Nie mogę napisać więcej dla jego dobra. Quote
Nadziejka Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Psinuniu sciskam za wszystko mocno mocno i planuje malenki chocby kramcio Quote
Ewa Marta Posted January 9, 2023 Author Posted January 9, 2023 Dnia 9.01.2023 o 18:21, Nadziejka napisał: Psinuniu sciskam za wszystko mocno mocno i planuje malenki chocby kramcio Nadziejko, naprawdę bardzo dziękujemy, ale nie rób dla niego bazarku. W tej chwili chcemy zamknąć ten wątek. Chcemy tylko rozliczyć wydatki na niego do kwoty zebranej, a potem zamkniemy watek. Nie będziemy udzielać tu informacji na jego temat. Gdybyś mogła zrobić bazarek na Blankę, byłybyśmy wdzięczne. Miesięcznie płacimy w hotelu 800 zł za nią. Chociaż ma w tej chwili pieniądze, szybko się skończą, a ona tak szybko domu nie znajdzie Bardzo doceniamy Twoją pomoc, ale tu niestety nie możemy jej przyjąć. Quote
Ewa Marta Posted January 13, 2023 Author Posted January 13, 2023 Serdecznie dziękujemy Almie591 za wpłatę 20 zł dla Rafiego:) i Ellig - kochanej Eluni, która wyzerowała nam minus swoją wielką wpłatą 582 zł Kochani, zamykamy wątek Rafiego - Pluszaka. Informacje o leczeniu psiaka przekazałyśmy prywatnie osobom, które na niego wpłacały pieniądze. Od teraz Rafi przechodzi na nasze utrzymanie poza dogo. Bardzo Wam dziękujemy. Bardzo przepraszamy, że tak enigmatycznie o tym piszemy, ale tak się sprawy ułożyły, że tak trzeba. Tu wrzucam ostatnią fakturę za leczenie. Zostało jeszcze tymczasowe imię Pluszak, ale nikt o tym nie myślał przy wypisywaniu faktury: Quote
Recommended Posts