M&S Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Karma napisał(a):Gratulacje prezentujecie się pieknie . Fakt piękny maluch;):p A. Quote
kira Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Gratulacje dla małego Diabełka :multi: Do zobaczenia na następnych wystawach ! pozdrawiamy ! Quote
M&S Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 to jest super:loveu: piękny Krasnal:loveu: ImageShack - Image Hosting :: 034i.jpg A. Quote
J.G Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Maks i Spark[SIZE=2] :calus: Dziękujemy bardzo serdecznie za wstawienie zdjęć z wystawy. [SIZE=4]Marta[SIZE=2]:calus: Dziękujemy za gratulacje. Pani sędzia-przemiła,uśmiechnięta wycałowała DIDUSIA ze wzajemnością co widać na fotkach.Zwraca szczególną uwagę na ruch,przygotowanie i uzębienie,skromna w przyznawaniu tytułów i ocen doskonałych.;) [SIZE=4]Ula:calus:[COLOR=Black][SIZE=2] Dziękujemy za gratulacje i miłe słowa.:loveu: [COLOR=Magenta][SIZE=4]kira[SIZE=2][COLOR=Black]:calus: Dziękujemy bardzo za gratulacje.Najbliższe wystawy w PL to 2xBydgoszcz,do zobaczenia. Quote
M&S Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='J.G']Maks i Spark[SIZE=2] :calus: Dziękujemy bardzo serdecznie za wstawienie zdjęć z wystawy. Bardzo proszę:lol:, tylko coś mało tych zdjęć:razz: A. Quote
J.G Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Bardzo proszę:lol:, tylko coś mało tych zdjęć:razz: A. No może i tak,ale ile można oglądać jednego i tego samego krasnala;) Quote
M&S Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 J.G napisał(a):No może i tak,ale ile można oglądać jednego i tego samego krasnala;) Krasnala można oglądać i oglądać, szczególnie gdy nie widuje się go zbyt często na "żywca":eviltong: A. ps. poproszę jakieś domowo-ogródkowe foty:cool3: Quote
filonek_bezogonek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [SIZE=2] [SIZE=4] [SIZE=4][SIZE=4]Marta[SIZE=2][COLOR=black]:calus: Dziękujemy za gratulacje. Pani sędzia-przemiła,uśmiechnięta wycałowała DIDUSIA ze wzajemnością co widać na fotkach.Zwraca szczególną uwagę na ruch,przygotowanie i uzębienie,skromna w przyznawaniu tytułów i ocen doskonałych.;) Szczerze mówiac nie wiem jak ocenia inne rasy z gr V bo zawsze skupiałam sie na szpicach . Hmm nie wiem czy jest skromna w rozdawaniu tytułów i wniosków. ( Nam nigdy nie poskąpiła:loveu:). Ja mam tylko odmienne zdanie jeśli chodzi o naciśk na uzębienie jaki kładzie przy ocenie psów. O ocenie aparatu ruchu i mobilności - nie będę się wypowiadać na forum :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
J.G Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):Krasnala można oglądać i oglądać, szczególnie gdy nie widuje się go zbyt często na "żywca":eviltong: A. ps. poproszę jakieś domowo-ogródkowe foty:cool3: OK. wyślę za jakiś czas bo aparat poleciał do Włoch. Quote
M&S Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 J.G napisał(a):OK. wyślę za jakiś czas bo aparat poleciał do Włoch. ....fajnie ma, ja też bym chętnie poleciała:p, a Ty nie pracujesz? A. Quote
J.G Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):....fajnie ma, ja też bym chętnie poleciała:p, a Ty nie pracujesz? A. Chata wolna a ja mam pracować...;) mam dziś spokojny dzień i mało pracy tak zwane laby. Quote
M&S Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 J.G napisał(a):Chata wolna a ja mam pracować...;) mam dziś spokojny dzień i mało pracy tak zwane laby. ...czyli słodkie lenistwo;) A. Quote
Recommended Posts