Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maks i Spark[SIZE=2] :calus: Dziękujemy bardzo serdecznie za wstawienie zdjęć z wystawy.

[SIZE=4]Marta[SIZE=2]:calus: Dziękujemy za gratulacje.
Pani sędzia-przemiła,uśmiechnięta wycałowała DIDUSIA ze wzajemnością co widać na fotkach.Zwraca szczególną uwagę na ruch,przygotowanie i uzębienie,skromna w przyznawaniu tytułów i ocen doskonałych.;)

[SIZE=4]Ula:calus:[COLOR=Black][SIZE=2] Dziękujemy za gratulacje i miłe słowa.:loveu:

[COLOR=Magenta][SIZE=4]kira[SIZE=2][COLOR=Black]:calus: Dziękujemy bardzo za gratulacje.Najbliższe wystawy w PL to 2xBydgoszcz,do zobaczenia.

Posted

[quote name='J.G']Maks i Spark[SIZE=2] :calus: Dziękujemy bardzo serdecznie za wstawienie zdjęć z wystawy.

Bardzo proszę:lol:, tylko coś mało tych zdjęć:razz:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Bardzo proszę:lol:, tylko coś mało tych zdjęć:razz:

A.

No może i tak,ale ile można oglądać jednego i tego samego krasnala;)

Posted

J.G napisał(a):
No może i tak,ale ile można oglądać jednego i tego samego krasnala;)

Krasnala można oglądać i oglądać, szczególnie gdy nie widuje się go zbyt często na "żywca":eviltong:

A.

ps. poproszę jakieś domowo-ogródkowe foty:cool3:

Posted

[SIZE=2]

[SIZE=4]

[SIZE=4][SIZE=4]Marta[SIZE=2][COLOR=black]:calus: Dziękujemy za gratulacje.
Pani sędzia-przemiła,uśmiechnięta wycałowała DIDUSIA ze wzajemnością co widać na fotkach.Zwraca szczególną uwagę na ruch,przygotowanie i uzębienie,skromna w przyznawaniu tytułów i ocen doskonałych.;)

Szczerze mówiac nie wiem jak ocenia inne rasy z gr V bo zawsze skupiałam sie na szpicach . Hmm nie wiem czy jest skromna w rozdawaniu tytułów i wniosków. ( Nam nigdy nie poskąpiła:loveu:). Ja mam tylko odmienne zdanie jeśli chodzi o naciśk na uzębienie jaki kładzie przy ocenie psów.

O ocenie aparatu ruchu i mobilności - nie będę się wypowiadać na forum :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Krasnala można oglądać i oglądać, szczególnie gdy nie widuje się go zbyt często na "żywca":eviltong:

A.

ps. poproszę jakieś domowo-ogródkowe foty:cool3:

OK. wyślę za jakiś czas bo aparat poleciał do Włoch.

Posted

J.G napisał(a):
OK. wyślę za jakiś czas bo aparat poleciał do Włoch.

....fajnie ma, ja też bym chętnie poleciała:p, a Ty nie pracujesz?

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....fajnie ma, ja też bym chętnie poleciała:p, a Ty nie pracujesz?

A.

Chata wolna a ja mam pracować...;) mam dziś spokojny dzień i mało pracy tak zwane laby.

Posted

J.G napisał(a):
Chata wolna a ja mam pracować...;) mam dziś spokojny dzień i mało pracy tak zwane laby.

...czyli słodkie lenistwo;)

A.