J.G Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Sędzia Pani Katarzyna Boryczko (PL) Stawka :crazyeye: Klasa pośrednia 616 [COLOR=Black]SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI. I to wszystko jeden zgłoszony pomeranian.:loveu: Quote
filonek_bezogonek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Umyj Didusiowi zeby - psiknij mu jakims "mentolkiem" albo mintusa daj mu pociućkać bo zebole przepatrzy wam aż po same migdałki :) he he he - żartuje Quote
Imparato Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']Umyj Didusiowi zeby - psiknij mu jakims "mentolkiem" albo mintusa daj mu pociućkać bo zebole przepatrzy wam aż po same migdałki :) i może dlatego tylko jeden pomeranian zgłoszony. ;) Quote
J.G Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Hehe... będzie dobrze,DIDO ma wzorcowy zgryz,śnieżno-białe jeszcze wszystkie ząbki i uwielbia pokazywać migdałki. A sędzia z tego co słyszałem,to przemiła Pani która uwielbia pomeraniany i czarny kolor.:loveu: Quote
filonek_bezogonek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 J.G napisał(a):Hehe... będzie dobrze,DIDO ma wzorcowy zgryz,śnieżno-białe jeszcze wszystkie ząbki i uwielbia pokazywać migdałki. A sędzia z tego co słyszałem,to przemiła Pani która uwielbia pomeraniany i czarny kolor.:loveu: sędzia miła :) nie wiem jak do kolorów - ale pomeraniany lubi choć trudno przewidzieć jaki jest gust bo np czasami wpomeranianach wygrywał BOB pies ewidentnie w starym typie szpica MAŁEGO a pomeranian choc wzorcowy (nie wadliwy)jakoś nie był doceniany, a nastepnym razem ten sam pomeranian był już doceniany .... więc taka huśtawka :) Generalnie jak jesteś sam to sie nie masz co obawiac :) sęzdzia lubi przytulac mi łaskotac pieski :) byłam parokrotnie sędziowana :) zawsze dostaliśmy to co chcieliśmy ( CWC i NDSW i NSZwR) Quote
J.G Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Marta dziękuję za informację do niedzieli jeszcze kilka dni więc zobaczymy co się wydarzy jestem dobrej myśli. Trzymajcie mocno kciuki za DIDUSIA w niedzielę.;) Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 J.G napisał(a): Trzymajcie mocno kciuki za DIDUSIA w niedzielę.;) ...Masz to jak w banku:cool3:, ale chcemy fotek!!!!!!! A. Quote
J.G Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):...Masz to jak w banku:cool3:, ale chcemy fotek!!!!!!! A. Dobrze fotek narobię bardzo dużo,będę testował nowy aparat ale wyślemy je do was abyście je wstawiły bo dla nas to czarna magia. P. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 J.G napisał(a):Dobrze fotek narobię bardzo dużo,będę testował nowy aparat ale wyślemy je do was abyście je wstawiły bo dla nas to czarna magia. P. ....Ok. testuj, testuj, a my będziemy wstawiać....no problem:cool3: A. Quote
J.G Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):....Ok. testuj, testuj, a my będziemy wstawiać....no problem:cool3: A. Wspaniale,wielkie dzięki,zasypię was zdjęciami czarnego "potworka". Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 J.G napisał(a):Wspaniale,wielkie dzięki,zasypię was zdjęciami czarnego "potworka". .....trzymam za słowo!!!!! A. Quote
Karma Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A my tymczasem pocichutku do Grudziądza,a tam konkurencja i to nawet w klasie champin JJ ma konkurenta i nie wiem kogo bo nie otwiera sie strona Grudziadza .Tam sędziuje Pani B.Larska Quote
J.G Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Karma napisał(a):A my tymczasem pocichutku do Grudziądza,a tam konkurencja i to nawet w klasie champin JJ ma konkurenta i nie wiem kogo bo nie otwiera sie strona Grudziadza .Tam sędziuje Pani B.Larska Trzymamy za was jutro kciuki. Co do konkurencji JJ to podejrzewam że to będzie jakiś pies Pani ORIANY ze Szczecina,co rok jest ze swymi pomkami i nie tylko na tej wystawie. P. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Karma napisał(a):A my tymczasem pocichutku do Grudziądza,a tam konkurencja i to nawet w klasie champin JJ ma konkurenta i nie wiem kogo bo nie otwiera sie strona Grudziadza .Tam sędziuje Pani B.Larska ....faktycznie po cichutku, ale pewnie wynik będzie bombowy:cool3: A. Quote
J.G Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jacku, jak przygotowania? idą pełną parą;) A. Wczoraj był już gotowy do wyjścia na ring,wygląda wyjątkowo pięknie,dziś wieczorem ostatnie szlifowanie i gotowy do występu. P. Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 J.G napisał(a):Wczoraj był już gotowy do wyjścia na ring,wygląda wyjątkowo pięknie,dziś wieczorem ostatnie szlifowanie i gotowy do występu. P. to trzeba mu fotki zrobić:p, zapoznać się z aparatem, żeby jutro nie okazało sie, że zdjęcia nie wychodzą.......bo się wkurzę:diabloti: A. Quote
J.G Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):to trzeba mu fotki zrobić:p, zapoznać się z aparatem, żeby jutro nie okazało sie, że zdjęcia nie wychodzą.......bo się wkurzę:diabloti: A. Nie wkurzysz się,aparat był już testowany. P. Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 J.G napisał(a):Nie wkurzysz się,aparat był już testowany. P. To miło:p, z niecierpliwością będę czekać na fotorelację z wystawy....mam nadzieję, że nie ograniczycie się tylko do Didka;), może będą też jakieś inne fajne psiuchy:lol: A. Quote
J.G Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):To miło:p, z niecierpliwością będę czekać na fotorelację z wystawy....mam nadzieję, że nie ograniczycie się tylko do Didka;), może będą też jakieś inne fajne psiuchy:lol: A. Naturalnie że nie jak będą wilcze to sesja obowiązkowa z każdej strony.:loveu: J. Quote
J.G Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI-Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB. To są wyniki z dzisiejszej wystawy w Inowrocławiu,stawka dopisała w 100%.;) Quote
M&S Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='J.G']SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI-Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB. To są wyniki z dzisiejszej wystawy w Inowrocławiu,stawka dopisała w 100%.;) Fantastycznie WIEELKIE GRATULACJE!!!!!!! A. Quote
filonek_bezogonek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Gratulacje :) dla Didka :) No i jak wrażenia z sędziowania ? A zdjęcia ? Quote
Recommended Posts