Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo nieeeeeee :placz: Co za tragedia!!! Dziewczyny, a może by spróbować z DT z osobami, które proponowały zabranie na DT tej białej, przestraszonej sunii, która już ma domek ??? Jeżeli go tam zostawimy to się może skończyć jeszcze większą tragedią.

Ludzie błagam pomóżcie mu!!! DT pilnie potrzebny!!! Nie możemy powtórzyć historii Rudej, nie możemy się tym razem spóźnić :placz:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale kto to byl w sprawie bialej suni?

szczepien raczej nie ma, zwyczajowo nie szczepi sie chorych psiakow, a on od poczatku niedomaga...wiec mysle ze nie byl szczepiony na wirusowki...

Posted

kikou napisał(a):
ale kto to byl w sprawie bialej suni?

DT oferowały osoby o nickach BIANKA1 i Madallena tylko z tym, że z tego co pamiętam to miały być to DT na czas określony, ale być może warto zaryzykować i przez ten czas znależć jakiś długoterminowy DT albo daj Boże wspaniały domek stały. Już sama nie mam pomysłu, ale jestem przerażona tym co tutaj zastałam :shake:

Posted

to prosze napisz do tych osob...

tylko ze nie zawsze osoby proponujace dt dla mlodszych pieskow sa sklonne dac dt staremu pieskowi...bo szanse na adopcje tych ostatnich sa nikle....

Posted

[quote name='iwa77']Jejku tyle złego na tą malutką istotkę :-(
Co do telefonu , bardzo proszę , można podac w aukcji mój .

DT potrzebne na cito !!!

W aukcji podany jest kikou telefon czy zmienić?

Cioteczki szukajcie mu coś, pare grosze z jamniczej skarpety tez sie dla niego wydzierga.

Posted

nr trzeba zmienic - bo kikou sié telefon popsul.
DT za 300zl -to moim zdanie, ale raczej odpada :shake: wogole juz na tá chwilę w płatnych miejscach jest ok 5-7 psów ze schroniska - i co miesiąc łatać trzeba dziury finansowo. DT musi ktoś dać kto kocha jamniki lub psy i się zlituje nad biedakiem i nie za pieniądze, bo takowych nie mamy

Posted

Dołożyłam jeszcze do wyróżnienia żółty pasek i pogrubienie w allegro. Zmieniłam dane kontaktowe na Iwonki i zrobiłam dopisek ze sprawa bardzo pilna, bo jamnis z tesknoty za człowiekiem okalecza się. Zmieniłam też tytuł aukcji. Ma 4 obserwatorów - może ktoś z nich mysli poważnie i pospieszy się (na ogół zaczynają odzywać się pod koniec aukcji)

Pan Jamnik z tęsknoty za Ludziem okalecza się (614773450) - Aukcje internetowe Allegro

:-(

Posted

Witam . Znam wątek jamniczka , ale mój dobek jamników nie toleruje .Ja mam w domu 4 samce i mogę brać na tymczas jedynie takie psy , których moja psiarnia nie zje . Zresztą za tydzień wyjeżdżam i nie będzie mnie przez kilka miesięcy . Dlatego biała miała zapewniony jedynie tymczasowy tymczas awaryjny .

Posted

czy ktos moglby go ewentualnie jutro rano wyjac ze schroniska i przetrzymac 2 dni, przede wszystkim natychmiast zaopatrzyc medycznie...

uprosilam Pania, ktora wziela kiedys umierajaca Pole zeby go przyjela... ale jestem jestcze w niemczech i moge go do Niej zawiezc dopiero w piatek, a do tej pory moze byc za pozno...

Posted

Może napisać w temcie, że potrzebna jest pomoc osób z Wrocławia ? Skoro jest szansa dla tego biedaka to musimy mu jakoś pomóc :-( A może z listy użytkowników podesłać temat do osób z Wrocławia, które były aktywne w ostatnim czasie?

Posted

dt jest w wielkopolskim...

juz dobrze by bylo gdyby ktos jutro zobaczyl co sie dzieje z tym psem...

sikal krwia- podobno juz nie sika, wymiotuje, nie podnosi glowy, trzeba go natychmiast jakos porzadnie zbadac, w tym dt wprawdzie trafi odrazu do lekarza....ale czy wytrzyma do piatku?

Posted

kikou napisał(a):
dt jest w wielkopolskim...

juz dobrze by bylo gdyby ktos jutro zobaczyl co sie dzieje z tym psem...

sikal krwia- podobno juz nie sika, wymiotuje, nie podnosi glowy, trzeba go natychmiast jakos porzadnie zbadac, w tym dt wprawdzie trafi odrazu do lekarza....ale czy wytrzyma do piatku?

O matusiu :-(. Oby zdążyć, jakby jakiś grosik potrzeba z jamniczej skarpetki to dajcie znać.