Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.12.2022 o 07:56, Bgra napisał:

Dzień dobry, poproszę nr 15 za 70 zł. 

Upsss... przegapiłam? 😮 Niewybaczalne z mojej strony! Pędzę zapisać i bardzo dziękuję 🌸

Posted
Dnia 7.12.2022 o 22:04, Isiak napisał:

Upsss... przegapiłam? 😮 Niewybaczalne z mojej strony! Pędzę zapisać i bardzo dziękuję 🌸

❤️. Proponuję jeszcze nr 6 za 30zł i nr 7 za 30 zł. 

• Like 1
Posted
Dnia 8.12.2022 o 00:33, Poker napisał:

Jaaga się zmartwi

A w szczególności Jej Córka.

Dnia 8.12.2022 o 11:53, Livka napisał:

Tak ciepło na tym bazarku ... 💕

Cieplutko zapraszamy 🙂

• Isiak changed the title to JUTRO KONIEC Dla Greya u Jaagi - NOWE rzeczy różniste, może na prezenty? -do 9.12. do 20.00
Posted
Dnia 8.12.2022 o 00:33, Poker napisał:

Jaaga się zmartwi

Nie ma problemu, cieszę się, że  Grey będzie miał pieniądze. Dzis robiłam zdjecia na następny bazarek dla naszych psiaków i kociej tymczaski. Dojechal jeszcze szczurek. Zawsze są potrzeby, a przy Greyu chociaż będę mieć spokojną głowę. Bardzo się cieszę z licytacji.

• Like 1
  • Isiak changed the title to DZISIAJ KONIEC Dla Greya u Jaagi - NOWE rzeczy różniste, może na prezenty? -do 9.12. do 20.00
Posted
Dnia 9.12.2022 o 10:13, Livka napisał:

14B za 10 zł poproszę

Dnia 9.12.2022 o 11:21, Jaaga napisał:

Poprosze nr 9 za 15 zł.

Dziękuję! Lecem zapisać 🙂

Posted
Dnia 8.12.2022 o 20:14, Isiak napisał:

Zapraszamy

Własnie wysłałam Ci  zdjęcia fantów na kolejny bazarek na maila. Zostały jeszcze roślinki, ale już nie dam rady czasowo. Mam nadzieję, ze mnie nie znienawidzisz 😉 Tym razem chciałabym też na potrzeby pozostałych psów i kota na BDT.

Posted
Dnia 9.12.2022 o 14:40, Jaaga napisał:

Własnie wysłałam Ci  zdjęcia fantów na kolejny bazarek na maila. Zostały jeszcze roślinki, ale już nie dam rady czasowo. Mam nadzieję, ze mnie nie znienawidzisz 😉 

Jaguś, JA CIĘ KOCHAM za to, co robisz dla psiaków i innych zwierzaków i cieszę się, że choć tak skromnie mogę pomóc 🙂