Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.11.2022 o 22:13, Jo37 napisał:

A ja od zeszłego roku czekam na zakładkę z gilem.

Pamiętam i mam przygotowane 2 wzory. Obydwa będę haftować w pierwszej kolejności. I rudzik też miał być. Albo drozd...

Posted
Dnia 30.11.2022 o 21:56, Isiak napisał:

Ja też się tak jednej zakładki pozbyłam, ze śmiesznymi kotami, o tej:

084fa26203e2b88bm.jpg

Śliczna! 🥰

• Like 1
Posted
Dnia 30.11.2022 o 22:34, Jo37 napisał:

Rudzik. Uwielbiam te ptaszki.

Coś o tym wiem, zawsze kupujesz na moich bazarkach kalendarze z ptakami.

Isiaczku, gratuluję pięknego bazarku.

Posted
Dnia 1.12.2022 o 08:14, alex260503 napisał:

Dzień dobry

poproszę nr 1 za 42 zł

alex

Dzień dobry 🙂 Dziękuję, pędzę zapisać.

Dnia 1.12.2022 o 08:38, Poker napisał:

Coś o tym wiem, zawsze kupujesz na moich bazarkach kalendarze z ptakami.

Isiaczku, gratuluję pięknego bazarku.

Bo ptaszki cudne są. A ja lubię też ryby 😄 Bazarek jest zasługą mar.gajko, która podarowała te fantastyczne fanty, i Jaagi, która zrobiła zdjęcia. Ja tu tylko pilnuję 😄

Posted
Dnia 30.11.2022 o 22:38, Isiak napisał:

Sikorka też jest na kolejce, ale modra. Mam też wzór z kardynałem, ale nie wiem, czy będzie zainteresowanie.

Kardynał niby ładny ptak, bo ten kolor piękny, ale ten czubek mi jakoś niekoniecznie pasuje. Wolę chyba bardziej "obłe" małe ptaszki 😉

Tym samym ja na kardynała się nie skuszę, ale na pozostałe wymienione jak najbardziej 🙂

Posted

Też tak myślałam 🙂 Kardynał trochę obcy naszej kulturze, ale mnie się bardzo kojarzy ze świętami Bożego Narodzenia. Może dlatego, że w wielu wzorach haftów świątecznych oraz papierów do scrapbookingu jest właśnie kardynał. No ale wzory i papiery amerykańskie 😄

Posted
Dnia 1.12.2022 o 10:40, Isiak napisał:

Też tak myślałam 🙂 Kardynał trochę obcy naszej kulturze, ale mnie się bardzo kojarzy ze świętami Bożego Narodzenia. Może dlatego, że w wielu wzorach haftów świątecznych oraz papierów do scrapbookingu jest właśnie kardynał. No ale wzory i papiery amerykańskie 😄

Dokładnie. U nas gil w świątecznych czy zimowych dekoracjach dominuje. Często w zimowych też sikorki 😉