magda z. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Schronisko na Dolnym Śląsku, 2-letnia, piękna pitbullka red nose. Opis psiaka cytuję za lolką, którą niuńkę osobiście zna;) w najbliższym czasie dodamy więcej informacji. kofaniutka 2-letnia sunia, tak się cieszyłam jak w zeszłym tygodniu została adoptowana.........niestety ponownie w schroo - morduje koty ............to jej jedyna wada bo do psów jest o dziwo łagodna......ma trochę zaniedbaną sierść edit, 5V-po dwóch nieudanych adopcjach ze schronu psiak wpada w depresję i baaardzo chudnie, a my nie mamy funduszy, aby ja zabrać ze schronu do hotelu kontakt - lolka 601079807 Quote
rufusowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 piękna czekolada :loveu: czekamy na więcej info :p Quote
magda z. Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 podniosę;) dodam w tytule, ze czekoladka, a tak dla laika one wszystkie mają taką barwę umaszczenia? Quote
rufusowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 różne odcienie czekolady :) może być mleczna czekolada...moze być bardziej miodowy kolor np. jak Mamy Pitbullowej albo ciemno czekoladowa :loveu: moja ulubiona maść :loveu: Quote
lolka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 no malutka do góry wspomnę tylko, że to naprawdę miła sunia ..........do ludzi, nawet obcych niesamowicie łagodna, taki aniołek:loveu: a to mordowanie kotów to jest jak nie nauczone to co najmniej aprobowane przez poprzednich właścicieli....... nie będę pisała szczegółowo jak to wygląda ale sunia nie ma świadomości że robi coś złego:-( Quote
rufusowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wiele bullowatych nie lubi kotow a szczególnie jak uciekają..odzywa sie w nich natura teriera i nie ma co jej usprawiedliwiać ;) taki ich urok ;) moja też chetnie poluje na koty, ptactwo itp i jakos nie przeszkadza to w niczym...no moze tyle ze nie mozna jej puscić np do jeziorka po ktorym pływaja kaczki ;) Quote
magda z. Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 to dom bez kota musi koniecznie być i innych mniejszych futerek;) Quote
Beata19 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 moze zrobie slicznocie allegro:roll:tylko tekscik by sie przydal:roll: Quote
magda z. Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Beata19 napisał(a):moze zrobie slicznocie allegro:roll:tylko tekscik by sie przydal:roll: super by było ja niestety nie umiem takich tekstów tworzyć na potzreby allgero:roll: warto tam nie podawać gdzie niunia jest i że obowiązkowa sterylizacji suki, albo że ją ciachniemy przed wydaniem, bo na dzień dzisiejszy mamy jesczze z moich bazarków na ten cel 100zł Quote
lolka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 wczoraj Kasia była w schroo i nie widziała suni..........w poniedziałek zadzwonie do kierownika i wypytam gdzie poszła, całe szczęście w naszym schronisku wszyscy są przeczuleni na adopcje tej rasy i nie wydają pierwszej lepszej osobie niestety kolejny amstaff się pojawił.........był przywiązany do drzewa w lesie, na naszym schroniskowym wątku wstawiłam zdjęcia niuńka, do ludzi anioł ale do innych psów agresor........nie jest jeszcze przyjety i nie znam ani wieku ani informacji czy zdrowy..........wyglada na takiego 4-5latka Quote
lolka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Sunia wróciła do schroniska...........znowu:placz: Quote
rufusowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 czy wiadomo z jakiego powodu? czy wolontariusze mają wpływ do kogo sunia idzie? czy jest wysterylizowana? Quote
lolka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 rufusowa napisał(a):czy wiadomo z jakiego powodu? czy wolontariusze mają wpływ do kogo sunia idzie? czy jest wysterylizowana? mimo wiedzy na temat jej podejścia do kotów sunia została wydana przez pracowników ponownie do ludzi z kotami:shake:.........ja niestety nie mam wpływu na to komu wydają psa ze schroniska ............ sunia nie jest wysterylizowana, nie wiem co z nią zrobić, istnieje cień nadziei, że jeśli facio który przyjeżdża do kaukaza w celu zdobycia jego zaufania określi się w 100% na jego zabranie to nie wyślemy go do hoteliku....może wtedy sunia tam trafi ale nie jest to pewne tym bardziej, że w schroo jest jeszcze jeden amstaff potrzebujacy pomocy Quote
rufusowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ehhh..prawda jest taka ze sunia moze trafić jeszcze gorzej, bo do pseudo trzymam kciuki za ten hotelik... Quote
lolka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dziś byłam w schroo i widok suni mnie poraził.............sama skóra i kości:placz:, to wynik niczego innego jak depresji w jaką wpadła po tych niefortunnych adopcjach........ona nam ginie w oczach, :-( niestety hotelik na dzień dzisiejszy nie wypali, w naszej skarpecie po ostatnich akcjach zostało zaledwie 3.90 zł a zanim uzbieramy jakąs kwote z bazarków może byc za późno.......trzeba na gwałt szukac jej domu bo to kochany pies ...prosze pomózcie w ogłoszeniach:oops: Quote
Beata19 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 wstawilam sunie na n+k Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
lolka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Beata19']wstawilam sunie na n+k Logowanie do nasza-klasa.pl dziękuje kochana, może ktoś ją wypatrzy:roll: Quote
Recommended Posts