Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Schronisko na Dolnym Śląsku, 2-letnia, piękna pitbullka red nose. Opis psiaka cytuję za lolką, którą niuńkę osobiście zna;) w najbliższym czasie dodamy więcej informacji.
kofaniutka 2-letnia sunia, tak się cieszyłam jak w zeszłym tygodniu została adoptowana.........niestety ponownie w schroo - morduje koty ............to jej jedyna wada bo do psów jest o dziwo łagodna......ma trochę zaniedbaną sierść
edit, 5V-po dwóch nieudanych adopcjach ze schronu psiak wpada w depresję i baaardzo chudnie, a my nie mamy funduszy, aby ja zabrać ze schronu do hotelu
kontakt - lolka 601079807

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

różne odcienie czekolady :) może być mleczna czekolada...moze być bardziej miodowy kolor np. jak Mamy Pitbullowej albo ciemno czekoladowa :loveu:

moja ulubiona maść :loveu:

Posted

no malutka do góry

wspomnę tylko, że to naprawdę miła sunia ..........do ludzi, nawet obcych niesamowicie łagodna, taki aniołek:loveu:
a to mordowanie kotów to jest jak nie nauczone to co najmniej aprobowane przez poprzednich właścicieli....... nie będę pisała szczegółowo jak to wygląda ale sunia nie ma świadomości że robi coś złego:-(

Posted

wiele bullowatych nie lubi kotow a szczególnie jak uciekają..odzywa sie w nich natura teriera i nie ma co jej usprawiedliwiać ;) taki ich urok ;)

moja też chetnie poluje na koty, ptactwo itp i jakos nie przeszkadza to w niczym...no moze tyle ze nie mozna jej puscić np do jeziorka po ktorym pływaja kaczki ;)

Posted

Beata19 napisał(a):
moze zrobie slicznocie allegro:roll:tylko tekscik by sie przydal:roll:

super by było ja niestety nie umiem takich tekstów tworzyć na potzreby allgero:roll: warto tam nie podawać gdzie niunia jest i że obowiązkowa sterylizacji suki, albo że ją ciachniemy przed wydaniem, bo na dzień dzisiejszy mamy jesczze z moich bazarków na ten cel 100zł

Posted

wczoraj Kasia była w schroo i nie widziała suni..........w poniedziałek zadzwonie do kierownika i wypytam gdzie poszła, całe szczęście w naszym schronisku wszyscy są przeczuleni na adopcje tej rasy i nie wydają pierwszej lepszej osobie

niestety kolejny amstaff się pojawił.........był przywiązany do drzewa w lesie, na naszym schroniskowym wątku wstawiłam zdjęcia niuńka, do ludzi anioł ale do innych psów agresor........nie jest jeszcze przyjety i nie znam ani wieku ani informacji czy zdrowy..........wyglada na takiego 4-5latka

Posted

rufusowa napisał(a):
czy wiadomo z jakiego powodu?

czy wolontariusze mają wpływ do kogo sunia idzie?

czy jest wysterylizowana?

mimo wiedzy na temat jej podejścia do kotów sunia została wydana przez pracowników ponownie do ludzi z kotami:shake:.........ja niestety nie mam wpływu na to komu wydają psa ze schroniska ............
sunia nie jest wysterylizowana,
nie wiem co z nią zrobić, istnieje cień nadziei, że jeśli facio który przyjeżdża do kaukaza w celu zdobycia jego zaufania określi się w 100% na jego zabranie to nie wyślemy go do hoteliku....może wtedy sunia tam trafi ale nie jest to pewne tym bardziej, że w schroo jest jeszcze jeden amstaff potrzebujacy pomocy

• 2 weeks later...
Posted

dziś byłam w schroo i widok suni mnie poraził.............sama skóra i kości:placz:, to wynik niczego innego jak depresji w jaką wpadła po tych niefortunnych adopcjach........ona nam ginie w oczach, :-(
niestety hotelik na dzień dzisiejszy nie wypali, w naszej skarpecie po ostatnich akcjach zostało zaledwie 3.90 zł a zanim uzbieramy jakąs kwote z bazarków może byc za późno.......trzeba na gwałt szukac jej domu bo to kochany pies ...prosze pomózcie w ogłoszeniach:oops: