Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.11.2022 o 21:57, Perełka1 napisał:

Aldrumka

olsen 51x2, dł 63

esmeralda 51x2, dł 71

dziękuję, niestety ... za wąskie

poproszę jednak bluzę  nr 60 za 1/2 ceny

i pewnie teraz już poprosimy o wspólną wysyłkę z różnych bazarków  @sunnynight, @agat21 i ja ; potwierdźcie proszę, ze koniec zakupów

Posted
Dnia 23.11.2022 o 22:26, Aldrumka napisał:

i pewnie teraz już poprosimy o wspólną wysyłkę z różnych bazarków  @sunnynight, @agat21 i ja ; potwierdźcie proszę, ze koniec zakupów

Skończyłam i jak najbardziej jestem chętna na wysyłkę, bo jak będziemy czekać do końca Perełkowych bazarków, to żadna z nas tej wspólnej paki nie udźwignie 😄   Może przyjść do mnie, btw.

Posted
Dnia 23.11.2022 o 22:46, sunnynight napisał:

Skończyłam i jak najbardziej jestem chętna na wysyłkę, bo jak będziemy czekać do końca Perełkowych bazarków, to żadna z nas tej wspólnej paki nie udźwignie 😄   Może przyjść do mnie, btw.

Może być problem ze wspólną wysyłką, bo jest tych fantów za dużo, nie zmieszczą się w 1 kartonie. Agat paczka już nadana

Posted
Dnia 23.11.2022 o 23:07, sunnynight napisał:

Tak się właśnie obawiałam 🙂

Jeśli my z Aldrumką się zmieścimy, to fajnie, jak nie, to trudno. Napisz tylko, ile wpłacić za wysyłkę (reszta za fanty dziś poszła).

Poważę przez weekend fanty i dam znać, co i jak z wysyłką.

Posted
Dnia 23.11.2022 o 23:46, Perełka1 napisał:

Trzeba, max. 25 kg

Myślisz, że może być aż tyle - nie przyszło mi to do głowy:). To po prostu  wyślij osobno, żeby nie dźwigać takich ciężarów.

Posted
Dnia 24.11.2022 o 00:01, Aldrumka napisał:

Myślisz, że może być aż tyle - nie przyszło mi to do głowy:). To po prostu  wyślij osobno, żeby nie dźwigać takich ciężarów.

Jest ciężkie, buty są cięzkie, i kurtki też. Wczorajsze zakupy sunnynihgt upakowałam ledwo w opakowanie po kołdrze puchowej 20x200. Ale rozłożę wszystko na spokojnie i dam znać. Bambi dopisuję

Posted
Dnia 24.11.2022 o 00:12, Perełka1 napisał:

Jest ciężkie, buty są cięzkie, i kurtki też. Wczorajsze zakupy sunnynihgt upakowałam ledwo w opakowanie po kołdrze puchowej 20x200. Ale rozłożę wszystko na spokojnie i dam znać. Bambi dopisuję

Dziękuję. I raczej nastawny się na oddzielne paczki. Nie mieszkamy blisko siebie i ja przynajmniej nie jeżdżę samochodem.

Posted
Dnia 24.11.2022 o 00:12, Perełka1 napisał:

Wczorajsze zakupy sunnynihgt upakowałam ledwo w opakowanie po kołdrze puchowej 20x200.

U la la... To może z moimi zróbmy tak: upchnij ile Ci się uda, a co się nie zmieści, niech poczeka u Ciebie na kolejne bazarki, które masz w planach 😉  bo pewnie na nich też coś dokupię. Raczej nie kurtki i na pewno nie buty (bo są na mnie za duże), więc już powinno być łatwiej pomieścić 😄

Posted
Dnia 24.11.2022 o 01:11, sunnynight napisał:

U la la... To może z moimi zróbmy tak: upchnij ile Ci się uda, a co się nie zmieści, niech poczeka u Ciebie na kolejne bazarki, które masz w planach 😉  bo pewnie na nich też coś dokupię. Raczej nie kurtki i na pewno nie buty (bo są na mnie za duże), więc już powinno być łatwiej pomieścić 😄

Zobaczymy, ile da się upchnąć. Muszę sprowadzić większe kartony. Nie wiem, czy do paczkomatu mozna zapakować w strech, czy musi być karton.

Posted
Dnia 24.11.2022 o 00:36, Aldrumka napisał:

Dziękuję. I raczej nastawny się na oddzielne paczki. Nie mieszkamy blisko siebie i ja przynajmniej nie jeżdżę samochodem.

ja też nie jeżdzę samochodem. Korzystam z pomocy przy wysyłce. Mam blisko paczkomat ale okazało się, że nie ma dużych komór. Myslałam, że wszędzie stawiają jednakowe.

Posted

pus71.thumb.jpg.36aca975b449538738dc8ad5b4c25289.jpg

na dobranoc Pusia. Charakter spaniela, niedotykalska, trzeba mieć refleks zeby zdążyć przed zębami (resztkami). Nieprzewidywalna, całuje i przytula a za sekundę gryzie jak w amoku.

• Like 1
Posted

@Perełka1i @sunnynightprzepraszam Was za kręcenie, ale wycofuję się ze wspólnej przesyłki; tę prośbę napisałam odruchowo jak często ale spojrzałam na liczbę fantów - nawet samych moich nie mam chęci nosić z większej odległości; może @sunnynightzmieści się wszystko do paki, koszty na tyle fantów się rozłożą; zaraz zrobię odpowiedni przelew

Posted
Dnia 25.11.2022 o 11:26, Aldrumka napisał:

@Perełka1i @sunnynightprzepraszam Was za kręcenie, ale wycofuję się ze wspólnej przesyłki; tę prośbę napisałam odruchowo jak często ale spojrzałam na liczbę fantów - nawet samych moich nie mam chęci nosić z większej odległości; może @sunnynightzmieści się wszystko do paki, koszty na tyle fantów się rozłożą; zaraz zrobię odpowiedni przelew

Nic nie szkodzi. Czy wysłac opcją paczkomat-dom? czy paczkomat-paczkomat?