Jump to content
Dogomania

Second hand , obrusy i nie tylko - CZEKAM NA POTWIERDZENIA

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.11.2022 o 11:28, dzodzo napisał:

poproszę nr 78,101,159,173,205,216

Dzięki wielkie , zapisałam ale nie znalazłam niestety spódniczki nr 159 więc ją usunęłam. Przepraszam ale czasem nie ogarniam przy tej ilości towaru 🙂

Edit : spódniczka się znalazła 🙂 Dopisałam 🙂

Posted
Dnia 14.11.2022 o 17:34, mgog napisał:

Poproszę  25, 82,99,136,143

Kochana zapisałam nr 25, 82 , 99  i 143 .

Niestety podczas poszukiwań stwierdziłam brak dżinsów 136 😞 Przepraszam . Wszystkie dżinsy są w podobnych rozmiarach , zerknij jeszcze jak masz ochotę może uda Ci się dobrać jakieś inne.

Posted
Dnia 14.11.2022 o 18:22, mila-ada napisał:

Poproszę 31, 52, 57, 86, 91, 227, 249 (2 szt), 251

Pięknie dziękuję 🙂 Zapisane tylko bez nr 251 bo niestety gdzieś mi zaginął w akcji. Przepraszam 😞

Posted
Dnia 14.11.2022 o 19:43, sunnynight napisał:

Poproszę 126 i jeszcze będę patrzeć 🙂 

Kochana od 3 godzin walczę z tymi zasobami i próbuje je skatalogować i niestety tych spodni nie ma. Z grubsza się uporałam i myślę , że reszta już mi się odliczyła . Napisz jeśli uda Ci się coś innego wybrać. A ja jutro zamorduje moją siostrę bo coś mi się wydaję , że sobie przytuliła te brakujące rzeczy ... A ja wychodzę na totalnego nieogara 🙂

Posted
Dnia 14.11.2022 o 20:09, caryca26 napisał:

Kochana od 3 godzin walczę z tymi zasobami i próbuje je skatalogować i niestety tych spodni nie ma. Z grubsza się uporałam i myślę , że reszta już mi się odliczyła . Napisz jeśli uda Ci się coś innego wybrać. A ja jutro zamorduje moją siostrę bo coś mi się wydaję , że sobie przytuliła te brakujące rzeczy ... A ja wychodzę na totalnego nieogara 🙂

Oj to musisz z siostry ściagnąć kasę z tytułu ,,utraconego przychodu" 😉

Posted
Dnia 14.11.2022 o 20:09, caryca26 napisał:

Kochana od 3 godzin walczę z tymi zasobami i próbuje je skatalogować i niestety tych spodni nie ma.

Oj, szkoda...  😞  To już na nic więcej nie patrzę, dzięki!

Posted
Dnia 16.11.2022 o 18:32, Aldrumka napisał:

Nr 90 z czego jest zrobiony i jak mierzysz to 55 cm pachy , czy wtedy z przodu jest na zakładkę?

Tak wtedy z przodu jest na zakładkę.

Nie znam się na materiałach ale od spodu to mi przypomina coś a,la polar a z wierzchu to szare to takie normalne gładkie jak się bluzy robi.

Posted
Dnia 16.11.2022 o 19:54, caryca26 napisał:

Tak wtedy z przodu jest na zakładkę.

Nie znam się na materiałach ale od spodu to mi przypomina coś a,la polar a z wierzchu to szare to takie normalne gładkie jak się bluzy robi.

A nie ma metki ze składem ?