Mazowszanka13 Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 ZAPRASZAM DO DZIAŁU BAZARKI Witam Was serdecznie na moim kolejnym, tym razem skromnym, bazarku spożywczym z suszonymi owocami i kwiatami. Wszystkie dobra pochodzą z mojego wiejskiego ogrodu, sadu i łąki, a co za tym idzie nie są spryskiwane ani "ulepszane" chemią. Bazarek jest w opcji KT. Ugrzęzłam na wsi, więc odbiór osobisty w Warszawie odpada. Mogę natomiast wysłać Warszawiankom jedną paczkę łączoną do podziału na miejscu. Zapraszam też na odbiór osobisty (he,he :)) Wysyłka PP lub InPostem Beneficjentami bazarku będą: 1) Luki i Blaki (dług) 2) Szczebrzeszyńskie koty https://www.dogomania.com/forum/topic/78989-długi-w-lecznicyw-hotelikuza-karmę 3) A czwartego beneficjenta/beneficjentów wskaże osoba robiąca największe zakupy, bo przy takim ogromie potrzeb nie potrafię się zdecydować. Quote
Mazowszanka13 Posted November 10, 2022 Author Posted November 10, 2022 Dnia 10.11.2022 o 17:03, Poker napisał: Mazowszanko przenieś do działu Bazarek Dzieki, przeniosłam, ale tego nie da się usunąć. Quote
Recommended Posts