kamilka91 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Ig, co tam u Dixusia? :cool3: :loveu::loveu: Quote
Kłapoucha Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Przystojniaczek dalej szuka domu,bo jakoś sie z moja kotka nie chcą zgodzić(choć oczywiście z nadzieją czekam na porozumienie między nimi) zdjęcia ze szpacerku :razz: Quote
Kłapoucha Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 chyba doznałam olśnienia,zdjęcia wyżej :cool3: Quote
kamilka91 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 A ja właśnie je zrzucałam :evil_lol: Widać, że Dxi zadowolony ze spacerku :) Quote
Nadziejka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 :scared::bye::bigcool:ahojjjj cioteczki tu Sosnowiec sie wita z wami i z cuuudnym misiakiem :multi::multi:puszek okruszek cudenko , i ja za puszenka sie pomopdle o domek prawdziwy :thumbs:ciotenko Dark czy do ciebie tylko na wekend ...? cioteczki jeszce musze wam powiedziec , ze zdjatka super i jesli to jest teren przed schronem , to psiaczki maja u was pieknie :loveu: :loveu:ach , zeby tak w tym naszym Sosnowcu .... ale szkoda slow ...boc nic i z zadnej strony -wszystko na nie ...:shake::shake::-( Quote
DarkWater Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No, no... Weekend z atrakcyjnym blondynem... :loveu: na oczach męża mój wakacyjny romans się rozgrywa :loveu: ! Tylko, że obiekt moich westchnień oszalał na punkcie... pana domu... :mad: Chodzi za nim krok w krok, merda do niego ogonem i podstawia się na mizianki... Szok! Quote
kamilka91 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 A co na to Pan Domu? Czy również oszalał na punkcie Dixiego? :cool3: Ten 'atrakcyjny blondyn' to taki miziak jest, że trudno się w nim nie zakochać... :loveu: Quote
DarkWater Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Pan domu to bardziej funkcje użytkowe Dixusia odkrył, jako że młode, atrakcyjne dziewczęta za Dixiem się oglądają, przystają i inicjują rozmowę... Łoj nie mogę tych dwóch blondynów samych na spacer puszczać... :shake: (i choć TZ - jak to chłop - wylewny nie jest, widać, że Dixuś mu się podoba) A Dixuś kochany - taki psi aniołek :loveu:. Quote
kamilka91 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Ig, jak się ma Dixonek po ciachnięciu jajek? :cool3: Mam nadzieję, że wszystko dobrze jest... ;) Dodaję zdjęcia z pobytu u DarkWater :razz: : Quote
Nadziejka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :loveu::multi:hohoooo alez to Ksiaze piekny jest ! cioteczko Dark:loveu:corcia chyba juz pokochala bialego ksieciunia ..? Czy bedzie u was dluzej :loveu:?:Dog_run::iloveyou::iloveyou:Ciotenko napisz prosze jak i co i wszysciutenko i o spacerkach okiej okiej/ ?:multi::multi::multi:Piekny domeczek mialby krolewicz bialuszek hohoooooooo:loveu::loveu::loveu: Quote
DarkWater Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kiedy ja juz nie wiem o czym tu najpierw pisać! Tyle wrażeń po dwóch dniach! Dixuś grzeczny i kochany. To bardzo spokojny i zrównoważony pies. W domu jakby go nie było! Na spacerkach grzeczny - nie szarpie, nie ciągnie. Na innego psa (czego sie troche obawiałam) nie rzucił sie ani razu, a nawet w stosunku do jednego okazywał pokojowe zamiary- wyraźnie się cieszył i machał ogonem. Chetnie uczestniczył w pracach domowych :evil_lol:. Jak stałam przy piecu, leżał mi na nogach (jak tu cedzić kartofelki?). Łasuch z niego straszny. Zawartośc puszki z karmą, to nieomal spuściłam mu na głowę, tak sie do miski pchał. No i "potworek", jak otworzyłam szafke w kuchni, wepchał tam łepetynę i wylizał mi słoik miodu do czysta, mimo, że popiskiwałam cienko, co by go powstrzymać. I dużo punktów u mnie Dixuś zyskał, bo nie żebrał jak jedli ludzie i nie jeździł pyskiem (mimo że swobodnie sięgał) ani po stole w kuchni ani po ławie. I w ogóle nie przyszło mu do głowy, aby pchac się na tapczan. I rano szczeknął dwa razy na wstrętne dziadzisko, co mi pod drzwiami nogami szurało! I siusiu generalnie robił na dwa razy - co tez poczytuję za plus, bo to bardzo na rekę jak sie chwilowo czasu nie ma. No i oczywiście sygnalizował jak mu się siusiu chciało. I do dzieci ma anielską cierpliwość. Mnogo riebionków go miętoliło i w paszczu mu zaglądało, a on to wszystko dzielnie zniósł. A jak synek koleżanki (żwawy młodzieniec) rzucił mu sie na zadek bez ostrzeżenia, to mnie aż zmroziło, a Dixuś nic. No i szybko sobie rozkład mieszkania i klatki schodowej "obcykał", bo to bardzo inteligentny pies. I przytulał się oczywiście, więc serce mi topniało jak lody w lipcu... Quote
Nadziejka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :loveu::loveu:fajnie cioteczko opisalas ale jeszczeee chcemyyyy noooo :multi:a czy tak pocichutku zapytac mogem ..czy na dluzej pieknyyyy:loveu::loveu:ksiaze Dixon u was zagosci? Quote
DarkWater Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Niestety White Prince Dix jeno na weekend. Ale jak będzie taka potrzeba, na 2-3 dni zawsze z wszelkimi honorami podejmowany będzie. :loveu: Quote
Nadziejka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :loveu:piekny Bialy Ksiaze :loveu::loveu::loveu:cioteczko takie cudooo ach ...ja wlasnie u cioteczki Madcat na bazarku napisalam ze tez marze aby moc byc kiedys choc domkiem tymczasowym ....bardzo marze:loveu:Calusyyyy wielkie:loveu:dla was i dla Dixiego :calus:alez jemu tam u ciebie cioteczko dobrze hohooooo:multi: Quote
kamilka91 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dixi to Pies Ideał... :loveu: :multi: Quote
Kłapoucha Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 dziekuje DarkWater jeszcze raz za opiekę! ale żeś mu nasłodziła! no to to teraz pozostaje odwieczne pytanie:kto kce Dixa kto kce? dalej szuka domciu stałego... dla mnie jedyną wadą jest,że kotletów(czytaj:kotów) nie lubi... :-( a jutro pozna drugą sunię i mam nadzieje,że równiez się z nią zaprzyjaźni,co nie kamilka? ;) Quote
DarkWater Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ach! bo to taki słodki chłopak! :loveu: Po tym miodzie chyba! A co on tak właściwie z tym kiciorem wyrabia? Quote
kamilka91 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Kłapoucha napisał(a): a jutro pozna drugą sunię i mam nadzieje,że równiez się z nią zaprzyjaźni,co nie kamilka? ;) Też mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią ;) Mika otwarta na nowe znajomości jest, więc mam nadzieję, że Dixon ją polubi :multi: DarkWater napisał(a): A co on tak właściwie z tym kiciorem wyrabia? Nie wiem co on z kiciorem wyrabia, bo tego na szczęście nie widziałam... Wiem tylko, że próbował zjeść szczura i gołębia oraz skacze na szafę, z której kicia ze strachu ostatnio w ogóle nie schodzi... :roll: Nie chcę mu robić jakiejś antyreklamy... :roll: bo to chyba jedyna wada tego cudnego facecika ;) :loveu: Quote
Kłapoucha Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 no,niestety kot ciągle siedzi na szafie już od miesiąca,a jak chciał się pojednać z Dixim to został pogoniony :-( do szczurów już nauczył się,zeby nie podchodzic,bo moje szczury skutecznie go od tego odwiodły.. także potrzebny dom,najlepiej bez kota! i czekam na zdjęcia kamilko ;) Quote
kamilka91 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 A więc dodaję zdjęcia cudnego Dixiego i jego towarzyszek ;) Z trawą w pysiu Uśmiechnięty Dixi i moja Mika 'Tu cię ugryzę!' 'Albo tu!' 'I tu też!' :diabloti: I zabawa z Kari :loveu: za moment ciąg dalszy ;) Quote
kamilka91 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Czekam na panią :loveu: 'Chodźcie za mną, coś wam pokażę! :cool3:' 'Gdzie jesteście? Nie mogę was znaleźć...' Muszę dodać, że Dixi doskonale radzi sobie bez wzroku. Trochę bałam się wyprawy do lasu, ale chłopak ani razu nie wszedł w drzewo ani tym podobne przeszkody (a dziewczynkom się to zdarzało :evil_lol:). Poza tym przychodzi na zawołanie :loveu: Za psami nie przepada, za to z suczkami dogaduje się bez problemu (a jakie ma wśród nich powodzenie :cool3:). Miły, grzeczny, wesoły, mądry i na dodatek uroooczyy :loveu: Nic, tylko brać! :multi: Quote
DarkWater Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No i jak widzę, to prawdziwy gentleman z niego! Quote
Nadziejka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ooo matenko ziemioooo jakie cudoooooo :multi::loveu:ten wspanialy Ksiaze Bialy hohoooo:Cool!::bye::klacz::iloveyou:ciotenki , piesy Kamilkowe cudneee :loveu:jakze pasowalby do was Dixonek ohoooooo:multi::multi::multi:piesku najcudniejszy ze wszystkich bialaskow :calus:cioteczki to dzieki wam przeciez tak szczesliwy ksieciulo!:loveu: Quote
Recommended Posts