Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allegro nie ma.
Do innych psów jest miły chociaż... ze względu na to, że nie widzi, może czasem źle zrozumieć intencje innych psów i źle zareagować... :roll:

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kosiany psiut...gdybym miala warunki sama bym wziela..a ta rodzinka co tego psa wzieal to tez bezmyslna...poza tym tez mnie ciekawi dlaczego schronisko pozwolilo im na adopcje:// natomiast wystawilam znak na GoldenLine o Dixim:)

Posted

Dixi jest kochany. Pracownicy schroniska nie przypuszczali, że dziecko jego nowych właścicieli zrobi mu coś, i zostanie capnięte...
Niestety, nie ma żadnych 'testów na odpowiedzialność przyszłych właścicieli' i takie wypadki się zdarzają... :roll:
Mam nadzieję, że Dixuś szybko znajdzie dobry, odpowiedzialny domek

Posted

no mi sie zdaje ze powinien isc do rodziny z duzymi dzieciakami albo bezdzietnej, ktora moze sie nim zajac...male dzieci sa nieobliczalne...

A sliczny jest...ja to bym go wziela od razu..ale mnie nie ma calymi dniami w domu://// na pieska sie zdecyduje przy okazji dziecka...

Posted

i co tam z Dixi? podnosze...sama bym wziela ale nie mam warunow:( moi rodzice maja dom z ogrodkiem i mieszkaja 3 kroki od schronu ale ojciec w ogole nie chce slyszec o kolejnym psie:(( a tak mi przykro

Posted

Dixi chyba nadal w schronisku... (chyba, bo dość długo mnie tam nie było, ale nic mi nie wiadomo, żeby znalazł dom...)
Mam nadzieję, że uda mi się jutro do schroniska podjechać i zobaczyć co tam u Dixusia słychać ;)

Posted

chyba warto by było te ładne fotki też przenieśc na pierwszą strone, na 5 stronie ktoś może ich nie zauważyc.....a możnaby do ogłoszeń wykorzystac;)

Posted

Dziękuję za radę, zrobiłam jak miałam ;)
I dodaję nowe zdjęcia:

Dixi był na spacerku, został wyczesany... ;)
Bardzo się zmienił od czasu przyjścia do schroniska - porusza się pewniej, 'uśmiecha' się, wita wchodzących do boksu radosnym pomrukiwaniem :loveu: (nauczył się nawet otwierać drzwi... :diabloti: i chętnie z tej umiejętności korzysta :mad:)

Posted

Dixi jest przepieknym psem:) sama chetni bym go wziela ale ja nie mam warunkow:((((( poza tym pracuje do 16:(( a nie chcialabym go samego w domu zostawiac na dlugo:(( ale kochany jest i rzeczywiscie widac usmiech:)

Posted

wklejasz w to okienko 'edytuj sygnaturę' (w panelu użytkownika) taki kod:
dla pierwszego, czyli
[PHP][/PHP] Dla bannerka nr 2 ()
[PHP][/PHP] Dla 3 bannera, tj.
[PHP][/PHP]
I dla bannerka :
[PHP][/PHP]
Mam nadzieję, że dosyć jasno to napisałam ;)