Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.06.2023 o 14:05, Nesiowata napisał:

Guzio "walczy" z upałem

image.thumb.jpeg.4af6810a3ab77439aa4b2b10b9cb17ca.jpeg

Bidusiek  😞 Ciężko mu dźwigać tak wielki guz  😞  

Posted
Dnia 6.06.2023 o 16:25, Nesiowata napisał:

To prawda, jest coraz ciężej. Ale drepcze sobie jakoś.

💓Wszelka modlitwa za Guzia                                                                                       Ciociu kochana trzymajcie sie trzymajcie

• Like 1
Posted
Dnia 19.06.2023 o 06:17, Nesiowata napisał:

No to doczekaliśmy 8 miesięcznicy!

💓 Dobruskiego Dnia  Kazdenkiego

Dzień kobiet - Szkolne Blogi

Posted
Dnia 19.06.2023 o 06:17, Nesiowata napisał:

No to doczekaliśmy 8 miesięcznicy!

Przypomniałaś mi, że nam - Finkowi u mnie - w czerwcu także minęło 8 miesięcy  🙂

• 2 weeks later...
Posted

Guzik był w ubiegłym tygodniu u weterynarza. Okazało się, że chłopak jest trochę odwodniony,dostał zastrzyki i miał się pokazać dziś.

Tyle, że od wczoraj jego kupy są jakieś luźniejsze.Dostał więc kolejne zastrzyki i teraz ma się pojawić w czwartek. O ile poprzednio słychać go było dość daleko to dziś zaskoczył nie tylko mnie - chyba zapomniał, że  trzeba się drzeć, było zupełnie cicho - jakby psa nie było.

• Like 1
Posted

Przez te upały kompletnie nic mi się nie chce. W czwartek odwiedziliśmy znów wujka weterynarza.I po raz kolejny (mimo kłucia zadka) Guzik był niespotykanie spokojnym psem. Wprawdzie miał opory przed wejściem i nagły zryw do drzwi gdy już stanął na podłodze ale to nic normalne u psa. Ale jaka błoga cisza poza tym... Czyżby ktoś podmienił psa?

Mamy się pokazać za 2 tygodnie.

Posted
Dnia 11.07.2023 o 08:12, Nesiowata napisał:

Przez te upały kompletnie nic mi się nie chce. W czwartek odwiedziliśmy znów wujka weterynarza.I po raz kolejny (mimo kłucia zadka) Guzik był niespotykanie spokojnym psem. Wprawdzie miał opory przed wejściem i nagły zryw do drzwi gdy już stanął na podłodze ale to nic normalne u psa. Ale jaka błoga cisza poza tym... Czyżby ktoś podmienił psa?

Mamy się pokazać za 2 tygodnie.

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...💓💓💓

Posted

Ponieważ dzięki Martello i Nadziejce Guzio ma trochę "swoich"pieniędzy  tym razem pozwoliłam sobie uzupełnić jego "aptekę" właśnie z tych środków. Wstawiam poniżej paragony.

Paragon_2.jpg

Paragon_1.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 19.07.2023 o 18:22, Nesiowata napisał:

No i mamy za sobą kolejną miesięcznicę - tym razem 9.

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...💓💓💓