Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 28.10.2022 o 20:58, Tyśka) napisał:

Mogę dorobić na jakieś miasto. 

Tysiu kochana, to jeśli możesz zrobić i wyróżnić na maxa - oddam zaraz kasę.

Wymyśl proszę jakiś tekścik, Ty masz fajne pomysły 🙂 Na mejla prześlę Ci kilka zdjęć, których ja nie użyłam do ogłoszenia. I daj na Legionowo (to niedaleko Warszawy, a do nas nie 100, a 70 km). Koniecznie podaj miejscowość - Krasnosielc. 

Posted
Dnia 1.11.2022 o 11:37, Tyśka) napisał:

Przepraszam. Urządziliśmy ekspresowe odwiedziny moich rodziców (dzisiaj w nocy wracamy do siebie, przyjechaliśmy w sobotę), ostatni raz juz w tym roku, więc czasu brakuje... nie zaglądam na telefon za bardzo.

Teri jako Teli na Legionowo: https://www.olx.pl/d/oferta/4-letnia-9-kg-wysterylizowana-i-domowa-teli-mix-jag-terrier-CID103-IDRE50u.html

Dzięki, Tysiu, dzięki serdeczne! Ile kaski przelać?

Posted
Dnia 1.11.2022 o 12:00, malagos napisał:

Dzięki, Tysiu, dzięki serdeczne! Ile kaski przelać?

Dopiero będę wyróżniać. Czy wyróżnić na razie na tydzień za 6,29 zł czy od razu na miesiąc za 24,93zł? Nie mam promocji, dawno nie miałam... 😞

Posted
Dnia 1.11.2022 o 20:07, Tyśka) napisał:

Dopiero będę wyróżniać. Czy wyróżnić na razie na tydzień za 6,29 zł czy od razu na miesiąc za 24,93zł? Nie mam promocji, dawno nie miałam... 😞

No właśnie ja też już dawno promocji nie  miałam..... chyba za często korzystam, więc uznali, że nie dadzą ....

trzymam kciuki za domek dla Teri :)

• Like 1
Posted
Dnia 1.11.2022 o 20:07, Tyśka) napisał:

Tysiaku, zaraz przeleję Ci kasę, tylko ile? Te 6,29?

Posted
Dnia 4.11.2022 o 21:08, malagos napisał:

Oj, musimy trochę poczekać...do niedzieli...

Teri pojechała do domku!

Zamieszka w Kobyłce, u bardzo miłych pań.

• Like 3
Posted

Oj, jakoś mi smutno bez Teruni - ale wiem, ze trafiła dobrze 🙂 Najważniejsze, że teraz grzeje dupkę na fotelu, ma młodą panią do spacerowania, i jej mamę do karmienia 🙂

Panie zostawiły  100 zł na wydatki dla przyszłych psiaków. W kojcu gminnym nadal ten duży młody pies (Tomek go nazwał wulkan, z powodu ogromnej energii) i od 4 dni drugi - też wilkowaty, ale taki smutny. Już mam o czym myśleć... 

• Like 2