Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.11.2022 o 19:48, Tyśka) napisał:

Nic nie przelewaj 🙂 Powiedzmy, że to mój wkładzik w Wasze tymczasowanie.

A może masz jakiegoś psiaka do podmienienia w miejsce Teruni?

Posted
Dnia 7.11.2022 o 09:20, malagos napisał:

A może masz jakiegoś psiaka do podmienienia w miejsce Teruni?

Wyróżnienie trwa do środy. Nawet przez ten czas nie będzie odświeżone, więc myślę, że nie ma potrzeby, aby podmieniać;). Ogłoszenie powisi jeszcze dzisiaj i jutro je zdejmę.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Znów proszę po pomoc....

Od 3 tyg w gminnym kojcu siedzi pies - tak zwyczajny do bólu, i taki wystraszony...Nie ma szans na adopcję, bo cofa się przed ręką, absolutnie nie zna smyczy, nie jest młodzikiem. Serce walczyło z rozumem, i niestety....serce wygrało 😞 Znów to przekonanie, że jak ja nie pomogę, to nikt nie pomoże...

Obiecuję sobie, ze to ostatni raz, że nie mam już siły, że za stara jestem na szarpanie się z dużym psem, a ceny karmy wariują, a ja mam małą emeryturę...

Więc proszę o pomoc - kilka puszek mokrej karmy..

20221116_091155.jpg

20221116_091231.jpg

• Like 1
Posted

Nie wiem, czy założyć mam wątek Aresowi, czy dać ewentualne rozliczenie tetaj. Mam po Teri 100 zł od jej pani, na fb na ogłoszenie zareagowały 2 osoby - jak przyślą karmę, to pokażę. 

Postępów na razie brak, choć jedno dobre - poprzedniej nocy zrobił 8 kup! i to nieciekawych. Dziś czyściutko w kojcu, buda za to obsikana ze wszystkich stron. Nie podchodzi do ręki, ale cieszy się na widok psów. Na przyjeżdżające samochody ujada. Do miski podejdzie, jak postawię i wyjdę z kojca. Jeszcze poczekamy na przypięcie smyczy, nie ma pośpiechu.

Posted
Dnia 24.11.2022 o 09:47, malagos napisał:

Nie wiem, czy założyć mam wątek Aresowi, czy dać ewentualne rozliczenie tetaj. Mam po Teri 100 zł od jej pani, na fb na ogłoszenie zareagowały 2 osoby - jak przyślą karmę, to pokażę. 

Postępów na razie brak, choć jedno dobre - poprzedniej nocy zrobił 8 kup! i to nieciekawych. Dziś czyściutko w kojcu, buda za to obsikana ze wszystkich stron. Nie podchodzi do ręki, ale cieszy się na widok psów. Na przyjeżdżające samochody ujada. Do miski podejdzie, jak postawię i wyjdę z kojca. Jeszcze poczekamy na przypięcie smyczy, nie ma pośpiechu.

Potrzebuje biedak trochę czasu, żeby się nauczyć życia w "normalnym" świecie, bez strachu.

Wyślę grosik na puszki dla niego :)

Posted
Dnia 24.11.2022 o 12:34, Mazowszanka13 napisał:

Zakładać (wątek) chociażby ze względu na ewentualne bazarki i rozliczenia.

Albo założyć "zbiorczy wątek" dla wszystkich "malagosowych tymczasów", bo one ciagle są.... i będą...

• Like 1
Posted
Dnia 24.11.2022 o 12:45, mari23 napisał:

Albo założyć "zbiorczy wątek" dla wszystkich "malagosowych tymczasów"

Jest tylko jeden tymczas ... Drugi, piękny młody pies siedzi w gminnym kojcu 😞

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 2 weeks later...