Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaletą Purina Pro Plan Optidigest jest wysoka jakość, drobna konsystencja, która ułatwia połykanie.  Jest lekko strawna, zawiera probiotyki i składniki które wspierają układ pokarmowy jak i jakość odchodów. Mój pies jest nią zachwycony. 

Posted

Piesek często miał problemy z wzdęciami - przelewanie w brzuszku, gazy, a do tego dochodziły biegunki. Po karmie PURINA PRO PLAN OPTIDIGES piesek czuje się świetnie. Jak tylko nadchodzi pora karmienia, mój zwierzaczek lata po kuchni krok w krok za mną czekając o podanie miseczki z karmą. Odpowiedni, prosty skład sprawia, że karma jest idealna dla małych brzuszków naszych pupili. Pokarm pięknie pachnie, czego nie można powiedzieć o innych karmach. Dodatkowym plusem jest również opakowanie, które można ponownie zamknąć i trzymać dłuższy czas bez zmartwienia, że karma stanie się wilgotna i straci swoją jakość. Polecam w 100% dla każdego malutkiego i wymagającego brzuszka.

Posted

Witam PsichRodziców !

Chciałabym ocenić moje ostatnie odkrycie pokarmowe dla mojej Pscórki. Karma PURINA® PRO PLAN® OPTIDIGEST® z jagnięciną okazała się strzałem w dziesiątkę.

Zjadamy tę karmę od dwóch tygodni i to właśnie czas, w którym nie wydarzyły się żadne "rewolucje" żołądkowe dość wrażliwej suczki Yorczki. Fenomenalne jest, iż piesek przestał wykazywać nienasycenie pokarmem - wieczny głód i nie żebrze o więcej. Dostaje odpowiednią dawkę, jak w przypadku poprzednich karm (zgodnie z instrukcją na opakowaniu względem wagi) i zjada ją z absolutnym smakiem i uśmiechem 🙂 Zauważyłam, że moja Pscórka przejawia właściwy poziom energii i chęci zabawy. Spacerki zdecydowanie nabrały radości, zdrowotności i prawidłowej "kupki", co jest dowodem na prawidłową strawność. Zaznaczę, że znacznie poprawiła się jakość włosów oraz skóry. Skład karmy jest dopracowany i wpływa na wiele czynników uśmiechu psiaka. Zauważyłam nawet, że poprawiła się barwa dziąseł i niemal oczekuje na zmniejszenie kamienia nazębnego. Mowa o karmie suchej, której do niedawna suczka mocno unikała.

Z radością własną oraz mojego pupilka POLECAM karmę PURINA® PRO PLAN® OPTIDIGEST®. Dla swojego psa jestem całym światem, zatem troszczę się o niego najlepiej jak potrawie, bo i on jest dla mnie całym światem !

Pozdrawiam, PsiaMama,

KatrinDziDzia

Posted

Kupowałam drogie karmy znanych marek a okazało się prostym rozwiązaniem zakupienie Puriny!  Moja wybredna pekinka chętnie spożywa mimo tego, że wcześniej miałam problem z dobraniem karmy. 

Zadowolony pies to zadowolony właściciel! 

Posted

Piesek Gucio baardzo zadowolony. Był niezłym niejadkiem i nie przepadał za suchą karmą, ale PURINA® PRO PLAN® OPTIDIGEST® zasmakowałam mu i chętnie ją wcina. Zakup udany i na pewno zostanie w naszym domu na długo. POLECAM

Posted

Dla mnie wybór karmy, to nie zakupy jak każde inne. To potwierdzenie tej szczególnej więzi psa z człowiekiem, to uczynienie zadość temu bezgranicznemu zaufaniu, jakim obdarza mnie mój czworonożny członek rodziny.

I Purina pro plan optidigest to taki właśnie wybór, za którym stoi wieloletna, ugruntowana badaniami, jakością i renomą pozycja tej marki w peskowym świecie.

To też przyziemne korzyści - nic tak nie cieszy,jak chętnie jedzący, zdrowy brzuszek gotowy na zabawę, długi spacer i drapanie za uchem podczas wieczornego leniuchowania na kanapie :)

• 3 weeks later...
Posted

Moje obydwa psy jedzą karmę royal canin, kupuje im zarówno suchą jak i saszetki. Sprawdza się, psy chętnie jedzą, a karma jest dobrze zbilansowana, dostarcza odpowiednią ilość energii.

• 3 months later...