Muminek84 Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Zaletą Purina Pro Plan Optidigest jest wysoka jakość, drobna konsystencja, która ułatwia połykanie. Jest lekko strawna, zawiera probiotyki i składniki które wspierają układ pokarmowy jak i jakość odchodów. Mój pies jest nią zachwycony. Quote
Sanders0250 Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Piesek często miał problemy z wzdęciami - przelewanie w brzuszku, gazy, a do tego dochodziły biegunki. Po karmie PURINA PRO PLAN OPTIDIGES piesek czuje się świetnie. Jak tylko nadchodzi pora karmienia, mój zwierzaczek lata po kuchni krok w krok za mną czekając o podanie miseczki z karmą. Odpowiedni, prosty skład sprawia, że karma jest idealna dla małych brzuszków naszych pupili. Pokarm pięknie pachnie, czego nie można powiedzieć o innych karmach. Dodatkowym plusem jest również opakowanie, które można ponownie zamknąć i trzymać dłuższy czas bez zmartwienia, że karma stanie się wilgotna i straci swoją jakość. Polecam w 100% dla każdego malutkiego i wymagającego brzuszka. Quote
KatrinDziDzia Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Witam PsichRodziców ! Chciałabym ocenić moje ostatnie odkrycie pokarmowe dla mojej Pscórki. Karma PURINA® PRO PLAN® OPTIDIGEST® z jagnięciną okazała się strzałem w dziesiątkę. Zjadamy tę karmę od dwóch tygodni i to właśnie czas, w którym nie wydarzyły się żadne "rewolucje" żołądkowe dość wrażliwej suczki Yorczki. Fenomenalne jest, iż piesek przestał wykazywać nienasycenie pokarmem - wieczny głód i nie żebrze o więcej. Dostaje odpowiednią dawkę, jak w przypadku poprzednich karm (zgodnie z instrukcją na opakowaniu względem wagi) i zjada ją z absolutnym smakiem i uśmiechem Zauważyłam, że moja Pscórka przejawia właściwy poziom energii i chęci zabawy. Spacerki zdecydowanie nabrały radości, zdrowotności i prawidłowej "kupki", co jest dowodem na prawidłową strawność. Zaznaczę, że znacznie poprawiła się jakość włosów oraz skóry. Skład karmy jest dopracowany i wpływa na wiele czynników uśmiechu psiaka. Zauważyłam nawet, że poprawiła się barwa dziąseł i niemal oczekuje na zmniejszenie kamienia nazębnego. Mowa o karmie suchej, której do niedawna suczka mocno unikała. Z radością własną oraz mojego pupilka POLECAM karmę PURINA® PRO PLAN® OPTIDIGEST®. Dla swojego psa jestem całym światem, zatem troszczę się o niego najlepiej jak potrawie, bo i on jest dla mnie całym światem ! Pozdrawiam, PsiaMama, KatrinDziDzia Quote
Malami1 Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Kupowałam drogie karmy znanych marek a okazało się prostym rozwiązaniem zakupienie Puriny! Moja wybredna pekinka chętnie spożywa mimo tego, że wcześniej miałam problem z dobraniem karmy. Zadowolony pies to zadowolony właściciel! Quote
Agg88i Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Piesek Gucio baardzo zadowolony. Był niezłym niejadkiem i nie przepadał za suchą karmą, ale PURINA® PRO PLAN® OPTIDIGEST® zasmakowałam mu i chętnie ją wcina. Zakup udany i na pewno zostanie w naszym domu na długo. POLECAM Quote
slowikowa90 Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Dla mnie wybór karmy, to nie zakupy jak każde inne. To potwierdzenie tej szczególnej więzi psa z człowiekiem, to uczynienie zadość temu bezgranicznemu zaufaniu, jakim obdarza mnie mój czworonożny członek rodziny. I Purina pro plan optidigest to taki właśnie wybór, za którym stoi wieloletna, ugruntowana badaniami, jakością i renomą pozycja tej marki w peskowym świecie. To też przyziemne korzyści - nic tak nie cieszy,jak chętnie jedzący, zdrowy brzuszek gotowy na zabawę, długi spacer i drapanie za uchem podczas wieczornego leniuchowania na kanapie :) Quote
emma0101 Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Moje obydwa psy jedzą karmę royal canin, kupuje im zarówno suchą jak i saszetki. Sprawdza się, psy chętnie jedzą, a karma jest dobrze zbilansowana, dostarcza odpowiednią ilość energii. Quote
Mila889 Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Właśnie nie wiem skąd bierze się popularność royal canin, skład nie jest najlepszy, pozostawia wiele do życzenia. Niestety, marketing najwyższej jakości. Jak dla mnie super się sprawdzają karmy marku Dr Berg, jest też tam seria dla psów z problemami z nerkami: https://zooexpert.pl/strona-glowna/34-pro-niere-nerki-kamica-moczowa-4250231598685.html Quote
Recommended Posts