Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kluska to około 2 letnia sunia, która od pewnego czasu jest mieszkanką schroniska. Została podrzucona, w zaawansowanej ciąży, do ogrodu człowieka mieszkającego na elbląskiej starówce. Jako, że osoba ta ma własne zwierzęta, nie była w stanie zająć się ledwo już chodzącą Kluską. Postanowiła odwieźć ją do schroniska . Kluska bardzo to przeżyła, gdyż wydawało jej się, że ta osoba, jest jej nowym właścicielem. Zajęła boks zewnętrzny, z dużą, ocieplaną budą. Niestety nie wie, do czego ona służy i boi się do niej wejść.. Jest typowo domowym psem.. To idealny przykład, jak ogromna jest nieodpowiedzialność ludzi, którzy nie potrafią dopilnować swojej suki, a potem w sposób chamski i karygodny pozbywają się problemu..
Kluska czeka na dom- sama, bez szczeniaków. Jest bardzo spokojna, cicha i grzeczna. Jej zachowanie w domu może ulec zmianie, jesteśmy jednak w stanie napisać to, co zaobserwujemy na miejscu. KLUSKA TO CUDOWNY PIES!

Kontakt:
Rybc!a
GG 5722414
GSM 691364660
email rybcia122@tlen.pl

Kluska
Kluska

Posted

Nie, nie będzie miała .
Po pierwsze, nie mamy prawa nic z nią zrobić, w czasie kwarantanny ( kwarantanna trwa 14 dni, a sunia jest u nas od soboty ) , a po drugie jest już za późno, nie zdążymy.

Ślepy miot zostanie uśpiony .

Posted

ojej:-(
sterylka aborcyja byłaby najlepszym rozwiązaniem...suczka,którą miałam na DT(dzisiaj pojechała do nowego domu)miała taki zabieg wykonany w ostatniej chwili i bardzo szybko po nim doszła do siebie-nie wiem czy moge tak napisać ale ona po zabiegu chyba nawet nie pamiętała,że była w ciąży...

Posted

O Rybciu! Nie wiedziałam o tym... :roll:
Ale jak tylko skończy się kwarantanna to możemy ją ciachnąć, jeżeli nie będzie za późno?

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie, nie będzie miała .
Po pierwsze, nie mamy prawa nic z nią zrobić, w czasie kwarantanny ( kwarantanna trwa 14 dni, a sunia jest u nas od soboty ) , a po drugie jest już za późno, nie zdążymy.

Ślepy miot zostanie uśpiony .

Kiedy to nastapi? :-( Za w tyg mniej wiecej tak?

Posted

Maszaberla napisał(a):
Kiedy to nastapi? :-( Za w tyg mniej wiecej tak?

Kiedy nastąpi poród? Myślę, że na dniach. Sunia wygląda, jakby miała za chwilę "wybuchnąć".

• 2 weeks later...