Rybc!a Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Kluska to około 2 letnia sunia, która od pewnego czasu jest mieszkanką schroniska. Została podrzucona, w zaawansowanej ciąży, do ogrodu człowieka mieszkającego na elbląskiej starówce. Jako, że osoba ta ma własne zwierzęta, nie była w stanie zająć się ledwo już chodzącą Kluską. Postanowiła odwieźć ją do schroniska . Kluska bardzo to przeżyła, gdyż wydawało jej się, że ta osoba, jest jej nowym właścicielem. Zajęła boks zewnętrzny, z dużą, ocieplaną budą. Niestety nie wie, do czego ona służy i boi się do niej wejść.. Jest typowo domowym psem.. To idealny przykład, jak ogromna jest nieodpowiedzialność ludzi, którzy nie potrafią dopilnować swojej suki, a potem w sposób chamski i karygodny pozbywają się problemu.. Kluska czeka na dom- sama, bez szczeniaków. Jest bardzo spokojna, cicha i grzeczna. Jej zachowanie w domu może ulec zmianie, jesteśmy jednak w stanie napisać to, co zaobserwujemy na miejscu. KLUSKA TO CUDOWNY PIES! Kontakt: Rybc!a GG 5722414 GSM 691364660 email rybcia122@tlen.pl Kluska Kluska Quote
Vitka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Biedna... i w schronisku, w takim trudnym dla niej czasie... :-( Quote
Charly Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 mamusia w schronisku:placz::placz::placz: :-(:-(:-( mlode pewnie juz bardzo wkrotce beda co? grubiutka bardzo bidulka jest Quote
bullterrierka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 czy Kluska bedzie miała sterylke aborcyjną? Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 O ile wiadomo jak najbardziej będzie miała. ;) Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Nie, nie będzie miała . Po pierwsze, nie mamy prawa nic z nią zrobić, w czasie kwarantanny ( kwarantanna trwa 14 dni, a sunia jest u nas od soboty ) , a po drugie jest już za późno, nie zdążymy. Ślepy miot zostanie uśpiony . Quote
bullterrierka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ojej:-( sterylka aborcyja byłaby najlepszym rozwiązaniem...suczka,którą miałam na DT(dzisiaj pojechała do nowego domu)miała taki zabieg wykonany w ostatniej chwili i bardzo szybko po nim doszła do siebie-nie wiem czy moge tak napisać ale ona po zabiegu chyba nawet nie pamiętała,że była w ciąży... Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 O Rybciu! Nie wiedziałam o tym... :roll: Ale jak tylko skończy się kwarantanna to możemy ją ciachnąć, jeżeli nie będzie za późno? Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Wtedy będzie już za późno..Daję jej maksymalnie kilka dni.. Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A może ona po prosu jest gruba, a do tego jeszcze ciąża? :cool3: Wierze w swoje głupie pomysły. ;) Quote
Maszaberla Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Rybc!a napisał(a):Nie, nie będzie miała . Po pierwsze, nie mamy prawa nic z nią zrobić, w czasie kwarantanny ( kwarantanna trwa 14 dni, a sunia jest u nas od soboty ) , a po drugie jest już za późno, nie zdążymy. Ślepy miot zostanie uśpiony . Kiedy to nastapi? :-( Za w tyg mniej wiecej tak? Quote
Rybc!a Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Maszaberla napisał(a):Kiedy to nastapi? :-( Za w tyg mniej wiecej tak? Kiedy nastąpi poród? Myślę, że na dniach. Sunia wygląda, jakby miała za chwilę "wybuchnąć". Quote
Maszaberla Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 To ja Rybciu bede z Toba w stalym kontakcie w takim razie Quote
Recommended Posts