Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jkp napisał(a):
jak wyglądaja finanse Shivy za sierpien ?? czy jest na zero ? czy nie powstał dlug ?? nikt tu tego nie pilnuje a nie chcę ,żeby Jamor został z problemem sam bo straci zaufanie do psów dogomaniackich na DT :mad:.

spoko, pod koniec tygodnia sprawdze co i jak. Sziwa w ostatnich dniach odbywała spacerki po warce, syn ja zabiera , zero problemów !!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

li1 napisał(a):
Jezeli nie ma ogloszen to klapa. Jamor pisze, ze to madra i grzeczna sunia i do tego z oryginalna uroda.

Ciotki, potrzebne ogłoszenia!!! Ja nie wyrabiam :shake:

Posted

Jak to co Moniczko ? ;) Shiva wypiękniona ,wypasiona /za kaskę cioteczek:evil_lol:/
baluje sobie po salonach i ogrodach-Raju u Państwa Jamorów - i wcale nie ma zamiaru ruszać stamtąd dupska ..:crazyeye::mad:. Nawet na przyczepie sam.na reklamie -też Shiva .:razz:.
Shiva -szukaj domu leniuchu ,bo na to miejsce musi isć kolejny pies w potrzebie -a ty to już w luksusach i komfortach jestes -nie w pilnej potrzebie :cool3:. Chyba nie masz zamiaru tam cale życie na naszym garnuszku siedzieć -Shiva ??:crazyeye: Szukaj sobie pańci oraz pana -Shiva !! Najlepiej z domem i ogrodem -byle bez żadnych kóz i owieczek ...:cool3: no i kotów -też raczej ...:p

Posted

No to sie zastopowalo. Shiva siedzi w super hoteliku, ale musi miec ogloszenia, by ja ktos wypatrzyl. Pisze do proponowanej Jenny19 prosbe o ogloszenia.

Posted

Jenny19 napisał(a):
Chętnie pomogę w ogłoszeniach, prosiłabym o gotowy tekst do ogłoszeń+ namiary (telefon, emeil) i aktualne zdjęcia.

Dzieki. Moniska, masz dobry tekst i zdjecie ? Na kogo namiary ? na Moniska, Pipi czy Jamora ? Czy kogos innego ?

Posted

li1 napisał(a):
Dzieki. Moniska, masz dobry tekst i zdjecie ? Na kogo namiary ? na Moniska, Pipi czy Jamora ? Czy kogos innego ?

Ja myślę, że na Jamora trzeba dać ogłoszenia.

Posted

li1 napisał(a):

Moim zdaniem najlepiej na Jamora...
Moze Jamor mógłby coś napisac? On juz zna w 100% Shive ;)

Posted

Napiszcie ,ze sunia jest sprawdzona przez szkoleniowca doświadczonego w pracy z psami to na pewno pomoże w znalezieniu domu. CZY ONA MA STERYLKĘ ZROBIONĄ ?? bo jak nie to szkoda ja wydać na niepewny los :mad:

Posted

Wiem tylko,że domek jamor sprawdza dla shivy.Jutro ma być wiadomo.Czy jest coś jeszcze?
Było by wspaniale,gdyby poszła wreszcie do domu stałego.Trzymam mocno kciuki.Shiva,powodzenia.

Posted

Moniśka,czy to prawda,że w Brańsku koło emir znowu działa?,czy wiesz coś na ten temat.Ponoć pomogli jakiemuś piesowi,był artykół w gazecie.