jamor Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 co jest, nie spac. dalej szukac. Kolezanka Renata udzieliła inf. ze momi szczerych checi jej rodzice nie bedą w stanie czasowo spełnic oczekiwań sziwy, wiec ta adopcja nie dojdzie do skutku. Jednak że Renata zadeklarowała chec wsparcia finansowego Sziwy. jesli czyta ten wątek , to niech sie uaktywni . jak nie sziwa to tez inne psy potrzebują wsparcia Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 jamor napisał(a):co jest, nie spac. dalej szukac. Kolezanka Renata udzieliła inf. ze momi szczerych checi jej rodzice nie bedą w stanie czasowo spełnic oczekiwań sziwy, wiec ta adopcja nie dojdzie do skutku. Jednak że Renata zadeklarowała chec wsparcia finansowego Sziwy. jesli czyta ten wątek , to niech sie uaktywni . jak nie sziwa to tez inne psy potrzebują wsparcia To trzeba szukać dalej. Nie ma innego wyjścia. Dziękujemy za wsparcie finansowe ;) Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Monica_20 napisał(a):Aż mi się łezka w oku zakręciła... Piękny film. Cudowny pies. Dopiero teraz zobaczyłam ten film ( ale ze mnie kobita :evil_lol:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie zauważyłam go wcześniej, a jest cudowny! mi też łzy w oczach stanęły! :placz::placz::placz::placz: Pipi, a co z Mietkiem? wiadomo już jaki byłby koszt operacji nóżki? Jestem pod wielkim wrażeniem tego filmiku.... dziękujemy!!!!! Quote
jamor Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 za zgodą p. Renaty podaje namiary do niej w sprawie sponsorowania sziwy sinka27@web.de Quote
__Lara Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='jamor']za zgodą p. Renaty podaje namiary do niej w sprawie sponsorowania sziwy sinka27@web.de Ciotki, napiszecie do P. Renaty? Quote
Becia2222 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kochani zaglądnijcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f28/kiedys-byl-owczarkiem-141580/ Quote
li1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Moniska napisał(a):Co tam u naszej Shivulki? Jamor napisal, ze Shiva przytyla. Chyba czas jej do domu isc, bo straci figure u jamora ;) Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 li1 napisał(a):Jamor napisal, ze Shiva przytyla. Chyba czas jej do domu isc, bo straci figure u jamora ;) :lol: Ale tu się pusto zrobiło... Pipi, co u koziołka? miałyśmy zbierać na jego operację. Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Yana napisał(a):no właśnie co z koziołkiem jak jego noga ? Halo, Pipi???????? Quote
Becia2222 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Dziewczyny pomocy. Jamor tu rzadko bywa a ja się już pogubiłam. Nie wiem jak stoję z wpłatami na Shivie i czy nie mam zaległości. Mam kilka stałych deklaracji i zaczyna mi się to mieszać. Czy można to jakoś to sprawdzić.Z moich wyliczeń wynika, że chyba nie wpłaciłam jeszcze za lipiec. Quote
__Lara Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Becia2222 napisał(a):Dziewczyny pomocy. Jamor tu rzadko bywa a ja się już pogubiłam. Nie wiem jak stoję z wpłatami na Shivie i czy nie mam zaległości. Mam kilka stałych deklaracji i zaczyna mi się to mieszać. Czy można to jakoś to sprawdzić.Z moich wyliczeń wynika, że chyba nie wpłaciłam jeszcze za lipiec. Najlepiej jakby to jamor sprostował. Quote
Pipi Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Witam,przepraszam za tak długą przerwę,nie mam neta.Dzisiaj sobota i jestem w szkole u mnie we wsi.Tu jest tak zwana wioska internetowa.Mam chwilę i postaram się jak najwięcej napisać. Z Mietkiem nie jest tak źle.Noga wisi,ale on na trzech daje radę.Z operacją nie taka prosta sprawa.Wet powiedział,że najpierw na USG trzeba przywieść i na prześwietlenie,a potem jeszcze raz ewentualnie na operację.Nie widzę możliwości,żeby to zrobić.Po prostu fizycznie nie dam rady.To jest w jedną stronę 50 km.Dziękuję Wam kochane,ale zostawmy to tak jak jest. On miewa się dobrze,chodzi sobie po całej posesji,apetyt mu dopisuje i jest bezpieczny.Zaraz postaram się wkleić kilka zdjęć.Nie wzięłam kabelka ze sobą,ale może syn Pana,który tutaj pracuje mi pożyczy.Ok,zaraz wracam,muszę tylko po wątkach polatać,bo dawno mnie tu nie było. Quote
jamor Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Moniska i Pipi, macie buziale od sziwy, kazała przekazać !!! Quote
jamor Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Oraz gorace podziekowanie dla Ewci1994 za wpłate na sziwe. buziale Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Pipi napisał(a):Witam,przepraszam za tak długą przerwę,nie mam neta.Dzisiaj sobota i jestem w szkole u mnie we wsi.Tu jest tak zwana wioska internetowa.Mam chwilę i postaram się jak najwięcej napisać. Z Mietkiem nie jest tak źle.Noga wisi,ale on na trzech daje radę.Z operacją nie taka prosta sprawa.Wet powiedział,że najpierw na USG trzeba przywieść i na prześwietlenie,a potem jeszcze raz ewentualnie na operację.Nie widzę możliwości,żeby to zrobić.Po prostu fizycznie nie dam rady.To jest w jedną stronę 50 km.Dziękuję Wam kochane,ale zostawmy to tak jak jest. On miewa się dobrze,chodzi sobie po całej posesji,apetyt mu dopisuje i jest bezpieczny.Zaraz postaram się wkleić kilka zdjęć.Nie wzięłam kabelka ze sobą,ale może syn Pana,który tutaj pracuje mi pożyczy.Ok,zaraz wracam,muszę tylko po wątkach polatać,bo dawno mnie tu nie było. Pozdrowienia dla Mietka kochana :) żal mi go bardzo, ale jeśli się nie da to musi być tak jak jest. Quote
Moniskaa Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 jamor napisał(a):Moniska i Pipi, macie buziale od sziwy, kazała przekazać !!! Dzięki, też ją wycałuj od nas :loveu: Quote
li1 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Moniska, czy moglabys napisac wyrazniej w pierwszym poscie, ze forsa na hotelik za Shive jest wplacana bezposrednio do jamora. A jak jamor tu wpadnie, to moglby przypomniec kto ma wplacic na sierpien. Quote
jamor Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 nie wiem kto ma wpłacic, nie jestem w stanie takich rzeczy pilnowac. na kolejny miesiac doszła kasa : ewcia1994- 100zł, Olga7- 20 zł, becia2222-100zł. niech ktos mi przesle umowę adopcyjną i jak to ma wygladac. po reklamuje sziwe wsród znajomych, ja juz nic wiecej z nią nie zdziałam, jest 100% godna polecenia, chetnie bym sam ja zatrzymał, ale nokia nie wyraza zgody. nowe zdjecia na hotel jamor propozycja. Quote
jamor Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 za kilka dni pokaze wam pewną niespodziankę zwiazaną z sziwą :p Quote
Moniskaa Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Tylko Jamor podaj jeszcze raz numer konta. Jak jutro rano bede miala chwile to zmienie jezeli jeszcze dzisiaj mi podasz. Bo ja w tej chwili nie mam czasu :-( jutro jade na dwa tygodnie na oboz sportowy i wyjezdzam o 6 rano. Trzymajcie sie i mam nadzieje ze jak wroce to Shiva pojedzie do adopcji ;) Quote
Yana Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jamor napisał(a):nie wiem kto ma wpłacic, nie jestem w stanie takich rzeczy pilnowac. na kolejny miesiac doszła kasa : ewcia1994- 100zł, Olga7- 20 zł, becia2222-100zł. niech ktos mi przesle umowę adopcyjną i jak to ma wygladac. po reklamuje sziwe wsród znajomych, ja juz nic wiecej z nią nie zdziałam, jest 100% godna polecenia, chetnie bym sam ja zatrzymał, ale nokia nie wyraza zgody. nowe zdjecia na hotel jamor propozycja. odkąd Sziwa jest u Ciebie wysłałam na twoje konto w czerwcu i lipcu po 30 zł. Czy moje wpłaty dotarły ? Quote
Olga7 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jamorku -nie da się królowej Nokii jakoś ubłagać ,żeby Sziwa została u was .. ;)? Ona tak pięknie tam się wkomponowała w wasze środowisko i córka ją tak lubi -a Sziwa Was tak kocha ?? To taki dorodny ,reprezentacyjny pies - nie wygląda gorzej od świty rezydentów -owczarków ..No ale pies policyjny z niej to żaden ..;) Quote
Recommended Posts