Moniskaa Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Pipi napisał(a):Marzena1,odnoszę wrażenie,że chyba się czepiasz???Nigdzie nie pisałam,że Shiva jest agresywna do ludzi.Zaatakowała kozła,nie człowieka i juz o tym pisaliśmy. Jeśli chodzi o adopcję,to myślę,że chyba kontakt do Jamora.Przecież ona jest teraz u niego i więcej może powiedzieć niż ja. Pipi ja podałam Twój numer tej kobiecie, mam nadzieje że nie masz nic przeciwko?? Ten zaczynający się na 669. Odzywała się może?? Quote
Pipi Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Nie,nikt nie dzwoni.Na poprzedniej str. podałam mój nr jeszcze raz podam 669 024 515 . . . .ale dlaczego ta pani nie dzwoni?????,tak chciała pomóc. . . . . Quote
__Lara Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Piękne zdjęcie Shivy :loveu: Ciotki, ale jak to, Shiva ma dwa wątki? :crazyeye: Kurcze, szkoda takiej okazji przegapić, może przedzwonić do tej Pani??? Quote
agaga21 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 __Lara napisał(a): Kurcze, szkoda takiej okazji przegapić, może przedzwonić do tej Pani??? jak będzie chciała to przecież zadzwoni. lepiej "na siłę" nie wciskać psa nikomu Quote
jamor Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 agaga21 napisał(a):jak będzie chciała to przecież zadzwoni. lepiej "na siłę" nie wciskać psa nikomu popieram. jesli by kobitce zależało to na kolanach by doszła . sziwa jest pięknym psiakiem, wiec wykorzystajcie te zdjecia aby zrobic ładną oprawę. wtedy mozna przebierac w zainteresowanych a nie prosic sie. dzieki wam sziwa ma opłacony hotel, a ja i moja rodzina staramy sie aby wywiazac sie ze swych obowiazków, a kazdemu hotelowi zyczę takiego klienta jak sziwa. a przy okazji prosiłbym sznowne kolezanki, aby podczas prezentacji sziwy wrzucic link do mojej stronki o hotelu. troche reklamy sie przyda , bo w sumie nikt nie wie ,ze w takim malym miasteczku mozna zostawic na hotel psa.pozdrawiam Quote
li1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tak, jakby jej zalezalo, to by zadzwonila. Tylko napiszcie, jak pani znalazla Shive, z jakiegos ogloszenia czy na dogo ? Quote
agaga21 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a ja poproszę o link do wątku tych szopienic.:razz: Quote
Moniskaa Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 li1 napisał(a):Tak, jakby jej zalezalo, to by zadzwonila. Tylko napiszcie, jak pani znalazla Shive, z jakiegos ogloszenia czy na dogo ? tak z ogłoszenia, w którym był podany mój numer. Quote
li1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Moniska napisał(a):tak z ogłoszenia, w którym był podany mój numer. Pomyslalam, ze moze kobieta zgubila nr telefonu. Zadzwon do niej i zapytaj sie czy nadal jest zainteresowana Shiva. Nie namawiaj, tylko upewnij sie czy chce suczke. Jezeli bedzie idealnym domkiem, to po wyjezdzie Shivy lecimy biegiem do jamora z nastepnym psem. Ktorego chcecie wytypowac ? Quote
Moniskaa Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 li1 napisał(a):Pomyslalam, ze moze kobieta zgubila nr telefonu. Zadzwon do niej i zapytaj sie czy nadal jest zainteresowana Shiva. Nie namawiaj, tylko upewnij sie czy chce suczke. Jezeli bedzie idealnym domkiem, to po wyjezdzie Shivy lecimy biegiem do jamora z nastepnym psem. Ktorego chcecie wytypowac ? Nie mam jak zadzwonić bo dzwoniła do mnie z zastrzeżonego numeru. Napisalam do niej e-mail. Jezeli masz na myśli psy z brańska to jest super psiak o którym wczesniej wspomniałam. Wyglądem przypomina wilka http://i41.tinypic.com/2ytqr68.jpg http://i42.tinypic.com/21mxpcl.jpg http://i39.tinypic.com/20h8pcj.jpg http://i39.tinypic.com/16acdo3.jpg Quote
Ajula Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 olga7 napisał(a):myślę ,że jesli ktoś dzwoni w spr. pomocy czy tym bardziej ewent.adopcji psa i ukrywa nr tel.- to daje to juz do myślenia jak ja dzwoniłam ze służbowego telefonu pewnej firmy, w której pracowałam, to też sie mój numer nie wyswietlał jak ktos dzwoni przez internet, to tez numer nie wyswietla się Quote
Olga7 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a o tym zapomnialam...może tak być ,że dlatego nr był ukryty ...dzięki za uwagę.. Quote
li1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Piekny ten wilkowaty. Dobra kandydatura. Shiva do domu, bo nastepne psy czekaja na hotel. Quote
Moniskaa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Kobieta odpisala mi Czesc, jeszcze nie, zadzwonie dzis najpozniej jutro :-) Podałam jej numer do Jamora i wytlumaczylam wszystko. Trzymam kciuki ;) Jak nie odczyta dzisiaj mojej wiadomości to napewno zadzwoni do Pipi Quote
Becia2222 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dziewczynki zaglądnijcie na ten wątek, może coś da się wymyśleć dla tej biedy http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-kajtus-uratuj-od-smierci-pomozcie-141204/ Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Moniska napisał(a):Kobieta odpisala mi Podałam jej numer do Jamora i wytlumaczylam wszystko. Trzymam kciuki ;) Jak nie odczyta dzisiaj mojej wiadomości to napewno zadzwoni do Pipi Ufff, Pani się odezwała :):multi: Quote
li1 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 __Lara napisał(a):Ufff, Pani się odezwała :):multi: I co ???????? Quote
jamor Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 i lux. miałem tel. za gramanicy, sziwa jest na celowniku i w serduszku jednej z obserwatorek forum. a co do waszej sziwy, co do jej charakteru, to ponizyszy film wszystko wyjasni. Li1, jesli pies czuje przedemna respekt jak to okreslasz , to jest to dla mnie porażką. nie na tym cały pic polega. dogadac sie, oddac mu serce tak aby sie zakochał, potem wpólnie pracowac, jak trzeba to isc na kompromis, jak trzeba to zaczac od początku YouTube - sziwa Quote
Monica_20 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Aż mi się łezka w oku zakręciła... Piękny film. Cudowny pies. Quote
Becia2222 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jamor Ty to potrafisz doprowadzić kobietę do płaczu. Poryczałam się jak dziecko. Piękny film.Dziękuję. Quote
agaga21 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jamor, tam u ciebie to psiaki mają raj na ziemi! Quote
Moniskaa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Jamor jesteś wspaniałym człowiekiem :Rose: kiedy oglądałam ten filmik popłakałam się ze szczęścia i wzruszenia. Wielki podziw Quote
Olga7 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wielkie podziękowania i ukłony należą się nie tylko Monisce i Przemkowi ,za to że a taką determinacją i poświęceniem walczyli o zabranie Sziwy z ulic Brńska -ale także Pipi ,jej mężowi oraz Arturowi ,że przygarnęli tego psa do siebie i przetrwali dużo ciężkich chwil -nie tylko miłych głasków i przytulań oraz radości z obecności Sziwy u nich. I te wybiegi na okolicznych podwórkach dla Sziwy w poblizu szkoly ...itd. :loveu::multi: Dzięki nim i ludziom z dogomanii Sziwa trafila do Jamora . /Przepraszam za to wtrącenie o innym psie ,ale bylam pewna ,że piszę na wątku hotelu u Jamora .bo zaglądalam na oba wątki ./ Quote
Lu_Gosiak Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 olga7 napisał(a):Wielkie podziękowania i ukłony należą się nie tylko Monisce i Przemkowi ,za to że a taką determinacją i poświęceniem walczyli o zabranie Sziwy z ulic Brńska -ale także Pipi ,jej mężowi oraz Arturowi ,że przygarnęli tego psa do siebie i przetrwali dużo ciężkich chwil -nie tylko miłych głasków i przytulań oraz radości z obecności Sziwy u nich. I te wybiegi na okolicznych podwórkach dla Sziwy w poblizu szkoly ...itd. :loveu::multi: Dzięki nim i ludziom z dogomanii Sziwa trafila do Jamora . /Przepraszam za to wtrącenie o innym psie ,ale bylam pewna ,że piszę na wątku hotelu u Jamora .bo zaglądalam na oba wątki ./ olga podaj potem link ddo watku tej suni co pisalas Quote
Recommended Posts