Pipi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jak by miała pojechać szybko do jamora,to ja oddam 200 zł ze skarpety,ale to na jeden miesiąc.Wtedy na miesiąc pieniądze przecież będą.Dalej,to nie dam rady pomóc.A jeśli brakuje 100 zł,to z tych 200 zł na dwa miesiące wystarczy,żeby dołożyć do tch stałych wpłat.Chyba,że już coś pomyliłam. Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pipi napisał(a):Jak by miała pojechać szybko do jamora,to ja oddam 200 zł ze skarpety,ale to na jeden miesiąc.Wtedy na miesiąc pieniądze przecież będą.Dalej,to nie dam rady pomóc.A jeśli brakuje 100 zł,to z tych 200 zł na dwa miesiące wystarczy,żeby dołożyć do tch stałych wpłat.Chyba,że już coś pomyliłam. No tak Pipi, ale chyba jednak lepiej coś mieć stałego? a poza tym te 200zł to przecież już część pieniędzy z tych 350zł, które już ciotki wpłaciły... więc to i tak nic nie daje. Trzeba znaleźć te 100zł. Quote
Pipi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nie,to nie są pieniądze z tych 350 zł stałych wpłat.Raczej nie? One zostały wpłacone 05.06.2009 od Joanna K P/K i P, to są pierwsze litery nazwisk/,ja nie wiem kto to jest,bo nie ma nicka,a napisane jest przy wpłacie,że na psy Pipi.Oczywiście,że trzeba zbierać i byc pewnym,że one będą stale,przynajmniej przez jakiś czas,do adopcji.Tak,czy inaczej ja jeszcze te pieniądze mam,bo na razie Shiva ma jedzenie,a z kojcem to sprawa w miejscu stoi.Jeszcze jest sprawa transportu jak by co.Cioteczki,dobre duszyczki,gdzie jesteście?,co robimy? Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pipi napisał(a):Nie,to nie są pieniądze z tych 350 zł stałych wpłat.Raczej nie? One zostały wpłacone 05.06.2009 od Joanna K P/K i P, to są pierwsze litery nazwisk/,ja nie wiem kto to jest,bo nie ma nicka,a napisane jest przy wpłacie,że na psy Pipi.Oczywiście,że trzeba zbierać i byc pewnym,że one będą stale,przynajmniej przez jakiś czas,do adopcji.Tak,czy inaczej ja jeszcze te pieniądze mam,bo na razie Shiva ma jedzenie,a z kojcem to sprawa w miejscu stoi.Jeszcze jest sprawa transportu jak by co.Cioteczki,dobre duszyczki,gdzie jesteście?,co robimy? Ah, rozumiem, to zmienia postać rzeczy :) a transport będzie dotyczył ilu km? to może rzeczywiście zrobić tak jak radzisz Pipi, wciąć narazie te 200zł na 2 miesiące, a przez te 2 miesiące szukać ciotek, które potem będą deklarowały stale łącznie te 100zł? myślę, że to dobry pomysł :) Quote
Pipi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ale gdzie są wszyscy?Nikogo ostatnio nie ma tutaj.Weekend,rozumiem.Poczekajmy _Lara na cioteczki. Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pipi napisał(a):Ale gdzie są wszyscy?Nikogo ostatnio nie ma tutaj.Weekend,rozumiem.Poczekajmy _Lara na cioteczki. Pewnie tak, weekend i nikogo nie ma ;) to czekamy. Quote
Nadziejka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :thumbs::Rose::Rose:Pipiniu kochana jestem dzis pozno u ciebie :loveu::loveu:czytam i czytam i cie podziwiam ogromnie za twa walke o kazdy dzien , dla rodziny i dla psoatek !!kochana opiekunkoooo tych pokrzywdzonych dziekujemyyy za twe serce jakze wielkie :multi::ylsuper::ylsuper:[SIZE=2]Pipiniu ja wysle tobie matenko dobra , wysle jutro trzy dyszki , moze sie jakos uzbiera na ten hotelik? byloby dobrze gdyby ktos mogl popracowac z sunia . trzymaj sie mocno i goraco pozdrawiam was wszystkich :loveu:dla zwierzusiow buziaki i miziaki :multi:Pipi tys jest silna i madra i badz taka tysiac lat :loveu::loveu::loveu:alez by sie przydal taki kojec hohoooo ! Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pipi napisał(a):Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak w podpisie wkleić banerek?.Mi się pokazał,ale bez linka - dlaczego? klikałam w banerek prawym myszy i w kopiuj adres obrazka i potem w panelu użytkownika wchodziłam w szybkie menu i tam w żółte okieneczko,takie z górami,następnie w pasku, prawym myszy wklej i zatwierdzam odpowiedź.No i pokazał się banerek,ale bez linka. Pipi, trzeba jeszcze ten obrazeczek jak go już tam wkleisz zaznaczyć na niebiesko (tak jakbyś coś kopiowała), potem dajesz ikonkę z ziemią, niedaleko tej z górami i tam wklejasz link do wątku :) Quote
Pipi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak w podpisie wkleić banerek?.Mi się pokazał,ale bez linka - dlaczego? klikałam w banerek prawym myszy i w kopiuj adres obrazka i potem w panelu użytkownika wchodziłam w szybkie menu i tam w żółte okieneczko,takie z górami,następnie w pasku, prawym myszy wklej i zatwierdzam odpowiedź.No i pokazał się banerek,ale bez linka. Quote
Nadziejka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :oops::oops:a ja nie umiem nic ani wklejac ...ani wstawiac :shake:no i awatarek pusty oj .........ale moze mi kiedys ktos pomoze , to nie bede taka lysa :evil_lol::oops:pozdrawiammmmmmmmmmm:Dog_run::bye::bye: Quote
Moniskaa Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Pipi słuchaj jutro jest mi troche niebardzo, w szkole będzie tak zwany dzień sportu więc nie bede miała za bardzo czasu. A może jak będziesz wracać to spotkamy się w jakims miejcu? Co o tym sądzisz? Quote
Pipi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Monika,to innym razem,nie ma sprawy.Myślałam rano,bo potem do pracy.Chyba,że wieczorem? Kurcze _lara,zobacz co mi wyszło,a linka i tak nie ma.Ok, zostawię już to,bo muszę do piesów już iść z kolacją. Ewa,ty to masz dopiero serce:loveu::loveu: dopiero do pracy poszłaś,a już chcesz pomóc.DZIĘKUJĘ DOBRA DUSZYCZKO :multi::multi::multi: Quote
Nadziejka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :multi::loveu:kochana toz to jest dla mnie zaszczyt prawdziwy , ze ja moglam takiego czleka prawdziwego poznac :loveu::loveu:moze kiedys osobiscie , a klaniam sie tobie nisko ty matenko kochana :sweetCyb::ylsuper::ylsuper:dobrze ze ta praca mila , w sklepie z ciuchami , a ciesze sie tez ogromnie bo dzieki temu bede mogla spokojnie na moje bidunie wysylac choc troche :loveu: Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ewunia tu też jest :) ooo, i pracuje w sklepie z ciuszkami, jak fajnie :loveu: Quote
Nadziejka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :multi::multi:dziekiiii piekne ze sie cieszycie razem zemna :loveu::loveu:cioteczki spijcie spokojnie pa:multi::multi::multi: Quote
Olga7 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Żeby tylko ta Shiva nie zerwala się jakimś cudem z tego łańcucha, gdy nie będzie nikogo w domu - i nie dorwała się do tych cielaczków w sąsiedztwie :shake:, ,bo one na pewno by takiego ataku nie przeżyły ,jak waleczny i silny koziołek Mietek....Może faktycznie te szelki jej zakładać Pipi -na wszelki wypadek .Lepiej dmuchac na zimne - tym bardzie,że te drewniane płoty to dla tego psa żadna przeszkoda ,jeśli deski przegryza -a zęby ma b.mocne. No i psy na na podworku uwiązane też nie byly by wszystkie bezpieczne chyba .Może jednak uzbieramy na ten dt-jakoś ...Dla dobra rodziny Pipi i jej wszystkich zwierzaków. No i samej Shivy - a nuż ją ktoś stamtąd czy tam wypatrzy ..? Quote
Moniskaa Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Pipi wieczorem moze być tylko o której? Quote
Olga7 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Moniska - czy Shivę można zaliczyc do srednich psów- takich do kolana ?? ile ona moze miec w kłębie tak na oko choć . ? Quote
agnieszka32 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='ewa gonzales']:oops::oops:a ja nie umiem nic ani wklejac ...ani wstawiac :shake:no i awatarek pusty oj .........ale moze mi kiedys ktos pomoze , to nie bede taka lysa :evil_lol::oops:pozdrawiammmmmmmmmmm:Dog_run::bye::bye: [FONT=Verdana]Instrukcja wklejania banerka:[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Naciskasz "Panel Użytkownika" w lewym górnym rogu. Pojawia się po lewej stronie taka kolumna TWÓJ PANEL KONTROLNY. W tej kolumnie są USTAWIENIA, a w nich EDYTUJ SYGNATURĘ. Po jej naciśnięciu pojawi się okno (takie jak do pisania postów) i w nim wklejasz banerek. Najpierw go musisz skopiować z postu (zaznacz go całego myszką aż będzie niebieski i naciśnij prawy przycisk myszki "kopiuj"), a później wklejasz go - prawy przycisk myszki i "wklej". A później już tylko "zapisz sygnaturę" (na dolę, pod oknem). [/FONT] [FONT=Verdana]Instrukcja wklejania avatarka:[/FONT] [FONT=Verdana] Naciskasz "Panel Użytkownika" w lewym górnym rogu. Pojawia się po lewej stronie taka kolumna TWÓJ PANEL KONTROLNY. W tej kolumnie są USTAWIENIA, a w nich EDYTUJ AVATAR. Teraz możesz sobie wybrać spośród gotowych obrazków albo korzystając z niższej funkcji, skorzystać z własnego zdjęcia czy obrazka. Jak masz na dysku w komputerze jakieś zdjęcia, to po prostu skorzystaj z funkcji "przeglądaj". Tylko żeby obrazek był dobrzej wielkości - tak jest wszystko napisane, jaką powinien mieć maksymalną wielkość i rozmiar. Na końcu klikasz "Zapisz zmiany" [/FONT] Może pomoże :evil_lol: Pozdrawiam :loveu: Quote
Olga7 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/ gdyby nie zebralo się kasy na dt u jamora -a zapisać Shivę w kolejkę do Brodnicy jako sredniego psa - to 350 zl/mc by bylo z deklaracji ....? ale tam też kolejak -choć mniejsza chyba niż u wiosny ... Quote
Pipi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jeszcze zadzwonię,ale jak bym jechała ,to po pracy,kilka minut po 20:00 Quote
Pipi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Agnieszka32,bardzo,bardzo dziękujemy.Za chwilę zobaczymy,czy mi wyjdzie. Quote
Moniskaa Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 olga7 napisał(a):Moniska - czy Shivę można zaliczyc do srednich psów- takich do kolana ?? ile ona moze miec w kłębie tak na oko choć . ? Myślę że do średnich psów można ją zaliczyć bo jest w wielkości większa od shar peia Quote
AgusiaP Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jestem ;) przepraszam, że nie było mnie z wami przez długi wekend ale do września korzystam z internetu tylko w pracy. Pip chcę wysłac 50zł na Twoje zwierzaczki napisz proszę co zdecydowałaś z Shivą bo będę wysyłac pieniążki pocztą i wysłałabym od razu deklarowaną kaskę na shive 100zł. Wiem, że to trudna decyzja co dalej z nią począc i to ty kochana babeczko musisz sama o tym zdecydowac. Quote
Becia2222 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja też się melduję. Sorry, że tak rzadko tu zaglądam, ale mam niezły młyn. Mąż z nogą w gipsie, kociak któremu próbuję znaleźć dobry domek i jeszcze ta cholerna praca, mam takie zaległości, że przez weekend musiałam trochę nadrobić. Pipi czekam na Twoją decyzję co z Shivią? czy przesłać Ci deklarowaną kwotę? jesli tak to jutro rano zrobię przelew. Pozdrawiam wszystkie cioteczki. Quote
Recommended Posts