Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wróciłam.Faktycznie,wspaniała wiadomość.Moniśka możesz już zmienic tytuł wątku,że Shiva ma dom stały.
Mamanabank,dziękuje,dzieki Tobie nie musiałam czekać do jutra na wiadomość o Shivie.A miałam dzisiaj ciężki dzień i na koniec wspaniała wiadomość.Dziękuję wszystkim cioteczkom,że pomogłyście dziewczynce,żeby nie zginęłą.U jamorka miała wspaniałe życie,ale dzięki temu można pomóc innej biedulce.Dziękuje.

Posted

No proszę : Shiva ma nie tylko wspanialych i serdecznych ludzi ,ale i piękny dom z trawnikami ,jaki marzy się niejednej ciotce z dogo..:p;).
Wpatrzona w swoją panią i swego pana myśli pewnie sobie:
Eh,to piękne Podlasie i Pipi -gdyby nie oni też bym u nie trafila nigdy.
No i p.Jamorowie oczywiście -bardzo mi w tym pomogli.Będziemy teraz sąsiadami nawet- a i czasem popatrzę sobie na swoj portret na przyczepce szefa Jamora ,gdy obok będzie przejeżdzał -wspomnę sobie te kwitnące wiśnie w ogrodzie i kumpli z Jamorkowa ...Ech ,lezka się w oku kręci ..Jest co wspominać ....:p:loveu::loveu:. I te ciotki z dogo ,ktore mi wczasy na Podlasiu i w Warce zafundowały -też wspominam ,owszem...:p
Shiva - masz wyjątkowe szczęscie -doceń to !!:loveu:

Posted

Pipi napisał(a):
Moniśka,czy to prawda,że w Brańsku koło emir znowu działa?,czy wiesz coś na ten temat.Ponoć pomogli jakiemuś piesowi,był artykół w gazecie.

Ja nic nie wiem, nie czytałam... ale wcześniej, jeszcze w wakacje p. Tomek z Emira przyjechał po małą Shire która ma tu wątek i napewno pamiętasz

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-kolejne-psie-nieszczescie-malutka-suczka-shira-jest-w-fundacji-emir-138806/index15.html

Posted

Shiva i jej nowa pani sa tak do siebie podobne, ze wygladaja jak blizniaczki. Nawet do koloru domu pasuje. Byleby im sie dlugo i szczesliwie zylo.

Posted

Czy Gucio to maly pies ? Mona jest mala, moznaby 2 kurduple za cene jednego wiekszego ? Mona wazy chyba 8 kg, nie wiecej. Moniska ma propozycje jakiegos biedaka z przystanku PKS.

Posted

li1 napisał(a):
Moniska ma propozycje jakiegos biedaka z przystanku PKS.

Tak, jest psiak ktory juz dlugo jest bezdomny... od czasow Shivy.. jest moze taki do kolana. wklejałam kiedys zdjęcia.

Posted

Li1,masz rację,wszystkie potrzebują hoteliku i wszystkie czekają na lepsze życie.Myślę jednak,że te bezdomne są w najgorszej sytuacji.

Posted

temat sziwy zamykamy , bo jest na pewno nie wróci. Zrobiłem podliczenie finansów. ostatnia wpłata becia2222 - 100 zł z 03.09.2009. stan konta z dnia zakonczenia pobytu 05.09.2009 = na plusie 4 zł. Prosze o podliczenie i sprawdzenie z waszej strony czy sie nie pomyliłem.

Posted

CZY U JAMORA JEST WOLNE MIEJSCE PO SHIVIE ??? Ja kibicowałam Shivie i głosuje za tym słodziakiem ze zdjecia Moniski ( czy on tam jeszcze jest? gdzie był ??). Jest ładny ,ma szanse na dom i jest bezdomny :shake:. Zapłacę za jego transport do Jamora ( jesli zorganizujecie ) i moge zadeklarowac 30 .
Moniska odezwij sie czy on jest ten psiak ?

Posted

jkp napisał(a):
CZY U JAMORA JEST WOLNE MIEJSCE PO SHIVIE ??? Ja kibicowałam Shivie i głosuje za tym słodziakiem ze zdjecia Moniski ( czy on tam jeszcze jest? gdzie był ??). Jest ładny ,ma szanse na dom i jest bezdomny :shake:. Zapłacę za jego transport do Jamora ( jesli zorganizujecie ) i moge zadeklarowac 30 .

Jest jest, tzn widzialam go w tamtym tygodniu bo teraz nie wychodze za bardzo na miasto.

Posted

Monica_20 napisał(a):
A ja chciałam się zapytać jak Shiva znalazła ten domek?

Wlasciciele mieszkaja niedaleko jamora. Jej duze zdjecie-szyld jest na rondzie kolo nich. Poza tym mysle, ze zapewne ludzie pytaja sie jamora o psy, bo chyba wszyscy w okolicy wiedza o psich zainteresowaniach jamora.

Posted

jkp napisał(a):

Pies jest.
Jkp i ja deklarujemy na jego utrzymanie 30+50 zlociszy. Kto jeszcze ?