Pipi Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Już wróciłam.Faktycznie,wspaniała wiadomość.Moniśka możesz już zmienic tytuł wątku,że Shiva ma dom stały. Mamanabank,dziękuje,dzieki Tobie nie musiałam czekać do jutra na wiadomość o Shivie.A miałam dzisiaj ciężki dzień i na koniec wspaniała wiadomość.Dziękuję wszystkim cioteczkom,że pomogłyście dziewczynce,żeby nie zginęłą.U jamorka miała wspaniałe życie,ale dzięki temu można pomóc innej biedulce.Dziękuje. Quote
agaga21 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='mamanabank']http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index56.html na dole i ostatnia strona !!!!! ukradłam zdjęcia ;) ona idealnie tam pasuje:-o Quote
__Lara Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Shiva ma nowy domek, ale superowo :loveu::loveu::loveu: Quote
agnieszka32 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 I to jaki domek :cool3: Poszczęściło się ślicznotce :loveu::multi: Quote
Olga7 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No proszę : Shiva ma nie tylko wspanialych i serdecznych ludzi ,ale i piękny dom z trawnikami ,jaki marzy się niejednej ciotce z dogo..:p;). Wpatrzona w swoją panią i swego pana myśli pewnie sobie: Eh,to piękne Podlasie i Pipi -gdyby nie oni też bym u nie trafila nigdy. No i p.Jamorowie oczywiście -bardzo mi w tym pomogli.Będziemy teraz sąsiadami nawet- a i czasem popatrzę sobie na swoj portret na przyczepce szefa Jamora ,gdy obok będzie przejeżdzał -wspomnę sobie te kwitnące wiśnie w ogrodzie i kumpli z Jamorkowa ...Ech ,lezka się w oku kręci ..Jest co wspominać ....:p:loveu::loveu:. I te ciotki z dogo ,ktore mi wczasy na Podlasiu i w Warce zafundowały -też wspominam ,owszem...:p Shiva - masz wyjątkowe szczęscie -doceń to !!:loveu: Quote
li1 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A jak bysmy tak za ciosem dali nastepnego psa od Pipi do jamora ? Moze Mona ? Ja podtrzymuje moja deklaracje 50zl/ miesiac. Quote
Moniskaa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Pipi napisał(a):Moniśka,czy to prawda,że w Brańsku koło emir znowu działa?,czy wiesz coś na ten temat.Ponoć pomogli jakiemuś piesowi,był artykół w gazecie. Ja nic nie wiem, nie czytałam... ale wcześniej, jeszcze w wakacje p. Tomek z Emira przyjechał po małą Shire która ma tu wątek i napewno pamiętasz http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-kolejne-psie-nieszczescie-malutka-suczka-shira-jest-w-fundacji-emir-138806/index15.html Quote
li1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Shiva i jej nowa pani sa tak do siebie podobne, ze wygladaja jak blizniaczki. Nawet do koloru domu pasuje. Byleby im sie dlugo i szczesliwie zylo. Quote
li1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czy Gucio to maly pies ? Mona jest mala, moznaby 2 kurduple za cene jednego wiekszego ? Mona wazy chyba 8 kg, nie wiecej. Moniska ma propozycje jakiegos biedaka z przystanku PKS. Quote
Becia2222 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Bardzo się cieszę, że nasza Shivia już w nowym domku. Wierzę, że będzie szczęśliwa. Ja chyba będę musiała wycofać się z moich deklaracji. Mam kolejną biedę w Radomsku i jeśli zapadnie decyzja, że Kajtuś jedzie do hotelu moje pieniążki będę chciała przekazać dla niego. http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-kajtus-uratuj-od-smierci-pomozcie-141321/index31.html Quote
Moniskaa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 li1 napisał(a):Moniska ma propozycje jakiegos biedaka z przystanku PKS. Tak, jest psiak ktory juz dlugo jest bezdomny... od czasow Shivy.. jest moze taki do kolana. wklejałam kiedys zdjęcia. Quote
Moniskaa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Nie mam takich super zdjęć ale są jakie są Quote
li1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Moze sprawdzimy kto podtrzymuje deklaracje a potem jamor wybierze psa. Wszystkie potrzebuja hoteliku. Quote
Pipi Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Li1,masz rację,wszystkie potrzebują hoteliku i wszystkie czekają na lepsze życie.Myślę jednak,że te bezdomne są w najgorszej sytuacji. Quote
jamor Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 temat sziwy zamykamy , bo jest na pewno nie wróci. Zrobiłem podliczenie finansów. ostatnia wpłata becia2222 - 100 zł z 03.09.2009. stan konta z dnia zakonczenia pobytu 05.09.2009 = na plusie 4 zł. Prosze o podliczenie i sprawdzenie z waszej strony czy sie nie pomyliłem. Quote
li1 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jesli wyszlo Ci na plusie, to podpisuje sie pod rachunkiem :lol: Quote
jkp Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 CZY U JAMORA JEST WOLNE MIEJSCE PO SHIVIE ??? Ja kibicowałam Shivie i głosuje za tym słodziakiem ze zdjecia Moniski ( czy on tam jeszcze jest? gdzie był ??). Jest ładny ,ma szanse na dom i jest bezdomny :shake:. Zapłacę za jego transport do Jamora ( jesli zorganizujecie ) i moge zadeklarowac 30 . Moniska odezwij sie czy on jest ten psiak ? Quote
Moniskaa Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 jkp napisał(a):CZY U JAMORA JEST WOLNE MIEJSCE PO SHIVIE ??? Ja kibicowałam Shivie i głosuje za tym słodziakiem ze zdjecia Moniski ( czy on tam jeszcze jest? gdzie był ??). Jest ładny ,ma szanse na dom i jest bezdomny :shake:. Zapłacę za jego transport do Jamora ( jesli zorganizujecie ) i moge zadeklarowac 30 . Moniska odezwij sie czy on jest ten psiak ? Jest jest, tzn widzialam go w tamtym tygodniu bo teraz nie wychodze za bardzo na miasto. Quote
Monica_20 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A ja chciałam się zapytać jak Shiva znalazła ten domek? Quote
li1 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Monica_20 napisał(a):A ja chciałam się zapytać jak Shiva znalazła ten domek? Wlasciciele mieszkaja niedaleko jamora. Jej duze zdjecie-szyld jest na rondzie kolo nich. Poza tym mysle, ze zapewne ludzie pytaja sie jamora o psy, bo chyba wszyscy w okolicy wiedza o psich zainteresowaniach jamora. Quote
li1 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 jkp napisał(a):CZY U JAMORA JEST WOLNE MIEJSCE PO SHIVIE ??? Ja kibicowałam Shivie i głosuje za tym słodziakiem ze zdjecia Moniski ( czy on tam jeszcze jest? gdzie był ??). Jest ładny ,ma szanse na dom i jest bezdomny :shake:. Zapłacę za jego transport do Jamora ( jesli zorganizujecie ) i moge zadeklarowac 30 . Moniska odezwij sie czy on jest ten psiak ? Pies jest. Jkp i ja deklarujemy na jego utrzymanie 30+50 zlociszy. Kto jeszcze ? Quote
Moniskaa Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Dzisiaj wilczka widzałam, leżał w cieniu na PKSie Quote
Recommended Posts