jamor Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jkp napisał(a):jak wyglądaja finanse Shivy za sierpien ?? czy jest na zero ? czy nie powstał dlug ?? nikt tu tego nie pilnuje a nie chcę ,żeby Jamor został z problemem sam bo straci zaufanie do psów dogomaniackich na DT :mad:. spoko, pod koniec tygodnia sprawdze co i jak. Sziwa w ostatnich dniach odbywała spacerki po warce, syn ja zabiera , zero problemów !!! Quote
monika083 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 czy Shiva ma caly czas aktualne ogloszenia/allegro?? Quote
li1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Pytal sie ktos o Shive ? Dzwonia ludzie w sprawie adopcji ? Quote
__Lara Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 li1 napisał(a):Pytal sie ktos o Shive ? Dzwonia ludzie w sprawie adopcji ? Jak mają się pytać jak nie ma ogłoszeń? Quote
li1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Jezeli nie ma ogloszen to klapa. Jamor pisze, ze to madra i grzeczna sunia i do tego z oryginalna uroda. Quote
__Lara Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 li1 napisał(a):Jezeli nie ma ogloszen to klapa. Jamor pisze, ze to madra i grzeczna sunia i do tego z oryginalna uroda. Ciotki, potrzebne ogłoszenia!!! Ja nie wyrabiam :shake: Quote
agaga21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 poproście Jenny19. jak będzie miała czas to ją ogłosi na wielu stronach., Quote
Olga7 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak to co Moniczko ? ;) Shiva wypiękniona ,wypasiona /za kaskę cioteczek:evil_lol:/ baluje sobie po salonach i ogrodach-Raju u Państwa Jamorów - i wcale nie ma zamiaru ruszać stamtąd dupska ..:crazyeye::mad:. Nawet na przyczepie sam.na reklamie -też Shiva .:razz:. Shiva -szukaj domu leniuchu ,bo na to miejsce musi isć kolejny pies w potrzebie -a ty to już w luksusach i komfortach jestes -nie w pilnej potrzebie :cool3:. Chyba nie masz zamiaru tam cale życie na naszym garnuszku siedzieć -Shiva ??:crazyeye: Szukaj sobie pańci oraz pana -Shiva !! Najlepiej z domem i ogrodem -byle bez żadnych kóz i owieczek ...:cool3: no i kotów -też raczej ...:p Quote
__Lara Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja nie wiem czy ona jakieś ogłoszenie :shake: Quote
li1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No to sie zastopowalo. Shiva siedzi w super hoteliku, ale musi miec ogloszenia, by ja ktos wypatrzyl. Pisze do proponowanej Jenny19 prosbe o ogloszenia. Quote
Jenny19 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Chętnie pomogę w ogłoszeniach, prosiłabym o gotowy tekst do ogłoszeń+ namiary (telefon, emeil) i aktualne zdjęcia. Quote
li1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jenny19 napisał(a):Chętnie pomogę w ogłoszeniach, prosiłabym o gotowy tekst do ogłoszeń+ namiary (telefon, emeil) i aktualne zdjęcia. Dzieki. Moniska, masz dobry tekst i zdjecie ? Na kogo namiary ? na Moniska, Pipi czy Jamora ? Czy kogos innego ? Quote
__Lara Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 li1 napisał(a):Dzieki. Moniska, masz dobry tekst i zdjecie ? Na kogo namiary ? na Moniska, Pipi czy Jamora ? Czy kogos innego ? Ja myślę, że na Jamora trzeba dać ogłoszenia. Quote
Moniskaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 li1 napisał(a):Dzieki. Moniska, masz dobry tekst i zdjecie ? Na kogo namiary ? na Moniska, Pipi czy Jamora ? Czy kogos innego ? Moim zdaniem najlepiej na Jamora... Moze Jamor mógłby coś napisac? On juz zna w 100% Shive ;) Quote
jkp Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Napiszcie ,ze sunia jest sprawdzona przez szkoleniowca doświadczonego w pracy z psami to na pewno pomoże w znalezieniu domu. CZY ONA MA STERYLKĘ ZROBIONĄ ?? bo jak nie to szkoda ja wydać na niepewny los :mad: Quote
__Lara Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kurcze, trzeba się chyba skontaktować z jamorem telefonicznie... Quote
mamanabank Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Z Szivą takie cuda się dzieją, a tu taka cisza!!!? Quote
Pipi Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Wiem tylko,że domek jamor sprawdza dla shivy.Jutro ma być wiadomo.Czy jest coś jeszcze? Było by wspaniale,gdyby poszła wreszcie do domu stałego.Trzymam mocno kciuki.Shiva,powodzenia. Quote
mamanabank Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 a widziałaś zdjęcia na stronie hotelu Jamora? Quote
Pipi Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Moniśka,czy to prawda,że w Brańsku koło emir znowu działa?,czy wiesz coś na ten temat.Ponoć pomogli jakiemuś piesowi,był artykół w gazecie. Quote
mamanabank Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index56.html na dole i ostatnia strona !!!!! Quote
Recommended Posts