Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniska napisał(a):
Tylko Jamor podaj jeszcze raz numer konta. Jak jutro rano bede miala chwile to zmienie jezeli jeszcze dzisiaj mi podasz. Bo ja w tej chwili nie mam czasu :-( jutro jade na dwa tygodnie na oboz sportowy i wyjezdzam o 6 rano.
Trzymajcie sie i mam nadzieje ze jak wroce to Shiva pojedzie do adopcji ;)

Monisiu,przyjemnego pobytu na obozie,dobrej pogody,uważaj na siebie kochana :loveu::loveu:Weź trochę chrupek ze sobą,bo na bank spotkasz jakiegoś biedaka,czego Ci absolutnie nie życzę. . . . . .:razz::razz::razz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
odkąd Sziwa jest u Ciebie wysłałam na twoje konto w czerwcu i lipcu po 30 zł. Czy moje wpłaty dotarły ?

tak, 27,06 i 07.07., po 30 zeta. na dzien dzisiejszy sziwa ma opłacony pobyt do 10 sierpnia

Posted

li1 napisał(a):
Shiva ma jeszcze oplacony tydzien u jamora. Trzeba troche forsy dorzucic. Ja wyslalam za 3 miesiace-150zl. Kto ma jakies rezerwy ?

Przydałoby się jakieś dokładne rozliczenie.

Posted

No tak : nie ma Moniki ,Pipi czasem zagląda/a ona ma dużo swoich psów i spraw/ a do tego wakacje- a tu trzeba fundusze na dt Sziwy uzupelniać .Li1 już to zauwazyla ,ja tez dzis to na wątku wyczytalam ,ze do 10.08 br. jest oplacone .Dobrze ,że Li wplaci na zapas -ja tylko w normie-niestety...Nie mozemy dopuścić ,żeby zabraklo pieniędzy na pobyt Sziwy .Kto pilnuje tego na tym wątku ? Lara ? Chyba nie bylo osoby wyznaczonej do kontaktu z Jamorem? A wplaty kazdy sam wysylal na konto Jamora .

Posted

olga7 napisał(a):
No tak : nie ma Moniki ,Pipi czasem zagląda/a ona ma dużo swoich psów i spraw/ a do tego wakacje- a tu trzeba fundusze na dt Sziwy uzupelniać .Li1 już to zauwazyla ,ja tez dzis to na wątku wyczytalam ,ze do 10.08 br. jest oplacone .Dobrze ,że Li wplaci na zapas -ja tylko w normie-niestety...Nie mozemy dopuścić ,żeby zabraklo pieniędzy na pobyt Sziwy .Kto pilnuje tego na tym wątku ? Lara ? Chyba nie bylo osoby wyznaczonej do kontaktu z Jamorem? A wplaty kazdy sam wysylal na konto Jamora .

No właśnie, przydałby się ktoś nadzorujący te wpłaty, a tu Pipi nie ma, Moniki też...

Posted

To chyba Moniska prowadzila te wplaty a ona wyjechala 29.07. na 2 tyg.na obóz -zatem ok.11-12.08.br wraca chyba ? Wpłaty i tak chyba kazdy sam wysyla na konto Jamora ,choć chyba prosil by wyznaczyć jedną osobę do tego. Ja wyslę ok.10-15.08 dopiero.

Posted

A jak z ogloszeniami i odezwem ? U jamora nie ma juz wolnych miejsc w hoteliku, trzeba Shive wypchnac jak najszybciej do domu, bo psy w kolejce czekaja do jamora. Taka fajna suczka nie powinna im miejsca blokowac.

Posted

Pipi napisał(a):
Monisiu,przyjemnego pobytu na obozie,dobrej pogody,uważaj na siebie kochana :loveu::loveu:Weź trochę chrupek ze sobą,bo na bank spotkasz jakiegoś biedaka,czego Ci absolutnie nie życzę. . . . . .:razz::razz::razz:

Dzięki, bylo super :loveu: a z biedakiem akurat przydazylo mi się coś, ale to powiem innego dnia. Jestem padnięta bo nie wysypialam sie tam :eviltong:

Ja wpłat nie prowadzilam tylko poprzez podanie mi, wklejalam na pierwszą strone wszystkie wpłaty.

Posted

Becia2222 napisał(a):
Moniska może Ty podjęła byś się tego?

Rzeczywiscie, musimy wyznaczyc osobe kontaktowa. Dasz rade Moniska podjac sie tego?

Posted

Monika , Kotku, bedziesz ksiegową dla sziwy ? ja z matematyki byłem dobry, chyba tak do 2 kl podstaowej, potem juz sciagałem. w sredniej w ostatniej klasie na półrocze dostałem pałe, wiec musiałem isc na korepetycje do kolezanki. kolezanka od podstaw wytłumaczyła mi na czym to polega, zaleglosci z wileu lat, na komisyjnym zaliczyłem na 4 , ale kolezanka po trzech tygodniach powiedziała, że jest ze mną w ciaży po tych korepetycjach. całe szczescie ze sie pomyliła, bo osiwiałem. wiec moze po tym mam taka niechec do matmy.
za okres 20.06 -20.07 - 380 minus 25 szczepienie = 355
nastepny okres rozliczeniowy - wpłyneło -
ewcia 1994 -200
olga7- 20
li1- 50
becia2222- 200
yana-30
zadnych dodatkowych wydatków nie było.

Posted

Niestety ja też się kompletnie na tym nie znam. Na komputerze siedze wtedy kiedy musze, bo nie mam za bardzo czasu. Ciągle jestem zalatana od kąd wróciłam z obozu. Może znajdzie się tutaj jakaś osoba która orientuje sie w księgowości?

Posted

to nie trzeba chyba az tak bardzo sie na ksiegowosci znac ;)
rozumiem ,ze jest potrzebna osoba ,na ktorej konto beda przelewane deklaracje i inne wplaty na hotel Shivy i ta osobo calosc bedzie wysylac Jamorowi? Wazne tylko ,zeby pisac wszystkie dochody i rozchody w pierwszym poscie.

Posted

sziwa bedzie popularna. wjezdzajac do warki od strony warszawy od wczoraj wisi baner 1 m x 3m i zgadnijcie jaki pies jest na nim, no jaki ?
pewno ze sziwa. z ta ksiegową to na razie sobie darujemy. Bysrty nie jestem ale jakos to ogarne . mam jakies przeczucie, że wiecej wpłat na jej konto nie bedzie trzeba robic, zobaczymy, czas pokaze. a z przyczepa od marca sie juz chyba pierdziele. idzie jak krew z nosa. dzis zamontowałem wewnetrzne drzwiczki, jeszcze jedne zawiasy do drzwiczek, wentylatory, elektryka i w drogę

Posted

No prosze ,proszę . Jak tak dalej pojdzie to my -zamiast skladać się na dt dla Sziwy -zaczniemy zbierać jakieś tantiemy od Jamora i prowizje jakoweś za udział Sziwy w reklamowaniu szkolenia psów i hotelu u Jamora -a może i kariery Sziwy w reklamie czy filmie ?? :)

I kto by pomyslał ,że nasza Sziwa zrobi taką karierę i to nie tylko u Jamora,ale i może w calej Polsce ??:p
Z ulic Brańska - na baner pod Warką i blisko stolicy ?? A może jeszcze zrobi karierę w filmie ,gdy ją sąsiadki i koleżanki z Jamorowego dworku zaproszą -po znajomości do kręgu filmowców czy producentów reklam ?

Posted

jak wyglądaja finanse Shivy za sierpien ?? czy jest na zero ? czy nie powstał dlug ?? nikt tu tego nie pilnuje a nie chcę ,żeby Jamor został z problemem sam bo straci zaufanie do psów dogomaniackich na DT :mad:.