Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co jest, nie spac. dalej szukac. Kolezanka Renata udzieliła inf. ze momi szczerych checi jej rodzice nie bedą w stanie czasowo spełnic oczekiwań sziwy, wiec ta adopcja nie dojdzie do skutku. Jednak że Renata zadeklarowała chec wsparcia finansowego Sziwy. jesli czyta ten wątek , to niech sie uaktywni . jak nie sziwa to tez inne psy potrzebują wsparcia

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamor napisał(a):
co jest, nie spac. dalej szukac. Kolezanka Renata udzieliła inf. ze momi szczerych checi jej rodzice nie bedą w stanie czasowo spełnic oczekiwań sziwy, wiec ta adopcja nie dojdzie do skutku. Jednak że Renata zadeklarowała chec wsparcia finansowego Sziwy. jesli czyta ten wątek , to niech sie uaktywni . jak nie sziwa to tez inne psy potrzebują wsparcia

To trzeba szukać dalej. Nie ma innego wyjścia. Dziękujemy za wsparcie finansowe ;)

Posted

Monica_20 napisał(a):
Aż mi się łezka w oku zakręciła... Piękny film. Cudowny pies.

Dopiero teraz zobaczyłam ten film ( ale ze mnie kobita :evil_lol:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie zauważyłam go wcześniej, a jest cudowny! mi też łzy w oczach stanęły! :placz::placz::placz::placz:

Pipi, a co z Mietkiem? wiadomo już jaki byłby koszt operacji nóżki?

Jestem pod wielkim wrażeniem tego filmiku.... dziękujemy!!!!!

Posted

Moniska napisał(a):
Co tam u naszej Shivulki?

Jamor napisal, ze Shiva przytyla. Chyba czas jej do domu isc, bo straci figure u jamora ;)

Posted

li1 napisał(a):
Jamor napisal, ze Shiva przytyla. Chyba czas jej do domu isc, bo straci figure u jamora ;)

:lol:

Ale tu się pusto zrobiło... Pipi, co u koziołka? miałyśmy zbierać na jego operację.

Posted

Dziewczyny pomocy. Jamor tu rzadko bywa a ja się już pogubiłam. Nie wiem jak stoję z wpłatami na Shivie i czy nie mam zaległości. Mam kilka stałych deklaracji i zaczyna mi się to mieszać. Czy można to jakoś to sprawdzić.Z moich wyliczeń wynika, że chyba nie wpłaciłam jeszcze za lipiec.

Posted

Becia2222 napisał(a):
Dziewczyny pomocy. Jamor tu rzadko bywa a ja się już pogubiłam. Nie wiem jak stoję z wpłatami na Shivie i czy nie mam zaległości. Mam kilka stałych deklaracji i zaczyna mi się to mieszać. Czy można to jakoś to sprawdzić.Z moich wyliczeń wynika, że chyba nie wpłaciłam jeszcze za lipiec.

Najlepiej jakby to jamor sprostował.

Posted

Witam,przepraszam za tak długą przerwę,nie mam neta.Dzisiaj sobota i jestem w szkole u mnie we wsi.Tu jest tak zwana wioska internetowa.Mam chwilę i postaram się jak najwięcej napisać.
Z Mietkiem nie jest tak źle.Noga wisi,ale on na trzech daje radę.Z operacją nie taka prosta sprawa.Wet powiedział,że najpierw na USG trzeba przywieść i na prześwietlenie,a potem jeszcze raz ewentualnie na operację.Nie widzę możliwości,żeby to zrobić.Po prostu fizycznie nie dam rady.To jest w jedną stronę 50 km.Dziękuję Wam kochane,ale zostawmy to tak jak jest.
On miewa się dobrze,chodzi sobie po całej posesji,apetyt mu dopisuje i jest bezpieczny.Zaraz postaram się wkleić kilka zdjęć.Nie wzięłam kabelka ze sobą,ale może syn Pana,który tutaj pracuje mi pożyczy.Ok,zaraz wracam,muszę tylko po wątkach polatać,bo dawno mnie tu nie było.

Posted

Pipi napisał(a):
Witam,przepraszam za tak długą przerwę,nie mam neta.Dzisiaj sobota i jestem w szkole u mnie we wsi.Tu jest tak zwana wioska internetowa.Mam chwilę i postaram się jak najwięcej napisać.
Z Mietkiem nie jest tak źle.Noga wisi,ale on na trzech daje radę.Z operacją nie taka prosta sprawa.Wet powiedział,że najpierw na USG trzeba przywieść i na prześwietlenie,a potem jeszcze raz ewentualnie na operację.Nie widzę możliwości,żeby to zrobić.Po prostu fizycznie nie dam rady.To jest w jedną stronę 50 km.Dziękuję Wam kochane,ale zostawmy to tak jak jest.
On miewa się dobrze,chodzi sobie po całej posesji,apetyt mu dopisuje i jest bezpieczny.Zaraz postaram się wkleić kilka zdjęć.Nie wzięłam kabelka ze sobą,ale może syn Pana,który tutaj pracuje mi pożyczy.Ok,zaraz wracam,muszę tylko po wątkach polatać,bo dawno mnie tu nie było.

Pozdrowienia dla Mietka kochana :) żal mi go bardzo, ale jeśli się nie da to musi być tak jak jest.

Posted

Moniska, czy moglabys napisac wyrazniej w pierwszym poscie, ze forsa na hotelik za Shive jest wplacana bezposrednio do jamora. A jak jamor tu wpadnie, to moglby przypomniec kto ma wplacic na sierpien.

Posted

nie wiem kto ma wpłacic, nie jestem w stanie takich rzeczy pilnowac. na kolejny miesiac doszła kasa : ewcia1994- 100zł, Olga7- 20 zł, becia2222-100zł. niech ktos mi przesle umowę adopcyjną i jak to ma wygladac. po reklamuje sziwe wsród znajomych, ja juz nic wiecej z nią nie zdziałam, jest 100% godna polecenia, chetnie bym sam ja zatrzymał, ale nokia nie wyraza zgody. nowe zdjecia na hotel jamor propozycja.

Posted

Tylko Jamor podaj jeszcze raz numer konta. Jak jutro rano bede miala chwile to zmienie jezeli jeszcze dzisiaj mi podasz. Bo ja w tej chwili nie mam czasu :-( jutro jade na dwa tygodnie na oboz sportowy i wyjezdzam o 6 rano.
Trzymajcie sie i mam nadzieje ze jak wroce to Shiva pojedzie do adopcji ;)

Posted

jamor napisał(a):
nie wiem kto ma wpłacic, nie jestem w stanie takich rzeczy pilnowac. na kolejny miesiac doszła kasa : ewcia1994- 100zł, Olga7- 20 zł, becia2222-100zł. niech ktos mi przesle umowę adopcyjną i jak to ma wygladac. po reklamuje sziwe wsród znajomych, ja juz nic wiecej z nią nie zdziałam, jest 100% godna polecenia, chetnie bym sam ja zatrzymał, ale nokia nie wyraza zgody. nowe zdjecia na hotel jamor propozycja.

odkąd Sziwa jest u Ciebie wysłałam na twoje konto w czerwcu i lipcu po 30 zł. Czy moje wpłaty dotarły ?

Posted

Jamorku -nie da się królowej Nokii jakoś ubłagać ,żeby Sziwa została u was .. ;)? Ona tak pięknie tam się wkomponowała w wasze środowisko i córka ją tak lubi -a Sziwa Was tak kocha ?? To taki dorodny ,reprezentacyjny pies - nie wygląda gorzej od świty rezydentów -owczarków ..No ale pies policyjny z niej to żaden ..;)