Pipi Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Lara,dziękuję.To ja bardziej jestem winna tego co się stało.Ona od początku obszczekała Mietka i to w takiej pozycji,jak by była "bandytką",trzeba było pomyśleć i nie zostawiać go,tylko zamykać pod nieobecność.Jutro z Sabą do kontroli,to zapytam o koszty.Trzeba będzie go jednak wieżć do Białegostoku,bo w Bielsku Podlaskim nie ma możliwości tego zrobić.Jutro napiszę co i jak. Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Pipi napisał(a):Lara,dziękuję.To ja bardziej jestem winna tego co się stało.Ona od początku obszczekała Mietka i to w takiej pozycji,jak by była "bandytką",trzeba było pomyśleć i nie zostawiać go,tylko zamykać pod nieobecność.Jutro z Sabą do kontroli,to zapytam o koszty.Trzeba będzie go jednak wieżć do Białegostoku,bo w Bielsku Podlaskim nie ma możliwości tego zrobić.Jutro napiszę co i jak. Ok, to czekamy :p Quote
Doda_ Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Biedny ten Mietek.. wracaj do zdrowia! I czekamy na wieści ps. ja kiedys prosilam mamie zeby pomóc jakiejs biednej kozie i wziac, a mieszkamy w bloku :oops: :lol: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Doda_ napisał(a):Biedny ten Mietek.. wracaj do zdrowia! I czekamy na wieści ps. ja kiedys prosilam mamie zeby pomóc jakiejs biednej kozie i wziac, a mieszkamy w bloku :oops: :lol: :lol: czemu nie, kiedyś widziałam na allegro, że ktoś ma świnkę w domu ;) jako domownika :) Quote
Doda_ Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No gdybym miała swoje mieszkanie to bym powiedziała 'czemu nie' :evil_lol: Quote
sweet_sonia:) Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 a ja zapraszam na watek!! http://www.dogomania.pl/forum/f937/platne-domy-tymczasowe-hoteliki-itd-141018/ Quote
Moniskaa Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Sluchajcie dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta w sprawie Shivy powiedziala że moze pomoc i przelać pieniązki i zaadoptować suczkę ;) Potem poprosilam zeby odezwala się do mnie na e-maila dostałam taką wiadomość: [quote]Czesc tu Renata przed chwila dzwonilam, wyslij mi prosze jakis numer konta to pomoge, no i zaadoptowac bym tez ta suczke chciala, Pozdrawiam :-) [/quote] Teraz pytanie, Pipi czy mogę podać Twoj numer telefonu żeby ta kobieta odezwała się do Ciebie? Zaczyna się na 669 bo nie wiem czy to ten? A i do Jamora czy mozesz jeszcze raz napisać tutaj numer konta? To podam jej i wyśle na Shivę pieniązki ;) Quote
__Lara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Moniska']Sluchajcie dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta w sprawie Shivy powiedziala że moze pomoc i przelać pieniązki i zaadoptować suczkę ;) Potem poprosilam zeby odezwala się do mnie na e-maila dostałam taką wiadomość: Teraz pytanie, Pipi czy mogę podać Twoj numer telefonu żeby ta kobieta odezwała się do Ciebie? Zaczyna się na 669 bo nie wiem czy to ten? A i do Jamora czy mozesz jeszcze raz napisać tutaj numer konta? To podam jej i wyśle na Shivę pieniązki ;)[/quote] Jejku, super! wspaniała kobieta! oby to był ten jedyny domek Shivy :loveu::multi: Quote
jamor Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ewcia, kasa doszła :-) . dziewczyny, czy sziwa ma jakies szczepienia ? w ksiazeczce brak wpisu. ja ją jedynie odrobaczyłem , ale nie wiem jak z historią profilaktyki. Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='jamor']Ewcia, kasa doszła :-) . dziewczyny, czy sziwa ma jakies szczepienia ? w ksiazeczce brak wpisu. ja ją jedynie odrobaczyłem , ale nie wiem jak z historią profilaktyki.[/quote] Pipi musi wiedzieć. Quote
Moniskaa Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Z tego co wiem Shiva nie miala żadnych szczepien, kiedy była jeszcze u nas to dostala jakies leki które są wypisane. Zaraz napiszę do tej Pani e-mail z numerem do Pipi i z numerem konta do Jamora, nie odzywacie się a kobieta w kazdej chwili moze przygarnąć bide Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Moniska napisał(a):Z tego co wiem Shiva nie miala żadnych szczepien, kiedy była jeszcze u nas to dostala jakies leki które są wypisane. Zaraz napiszę do tej Pani e-mail z numerem do Pipi i z numerem konta do Jamora, nie odzywacie się a kobieta w kazdej chwili moze przygarnąć bide No właśnie, co z tą Panią? taka szansa nie może przejść koło nosa... Quote
Pipi Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jamor,Shiva nie jest zczepiona na nic.Jak trafiła do mnie,miała cieczkę.Potem sterylka,a potem po 10 dniach od sterylki pojechała do Ciebie.P. wet powiedziała,że po sterylce lepiej nie szczepić,przynajmniej z tydzień.Nie zaszczepiłam nie stety. Moniśka,podałaś tel. do tej pani?,jeśli tak,to nikt nie dzwoni.A z kąd jest ta pani?,coś więcej mówiła?,np.gdzie mieszka?-dom,ogród,czy blok? A czy na Allegro,to nie mój telefon podany? 669 024 515 Quote
jamor Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Moniska napisał(a):Z tego co wiem Shiva nie miala żadnych szczepien, kiedy była jeszcze u nas to dostala jakies leki które są wypisane. Zaraz napiszę do tej Pani e-mail z numerem do Pipi i z numerem konta do Jamora, nie odzywacie się a kobieta w kazdej chwili moze przygarnąć bide no, prosze mi tu sziwy nie wytykac od bid, zaraz wrzuce zdjecia na wątek " hotel u jamora" komplet jak wejdziecie na strone www.jamor.pl tam galeria i wiecej zdjec. sziwa laska nie z tej ziemi, wiec ds musi sie prezentowac i byc godnym przyjecia tam szacownej damy Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 jamor napisał(a):no, prosze mi tu sziwy nie wytykac od bid, zaraz wrzuce zdjecia na wątek " hotel u jamora" komplet jak wejdziecie na strone www.jamor.pl tam galeria i wiecej zdjec. sziwa laska nie z tej ziemi, wiec ds musi sie prezentowac i byc godnym przyjecia tam szacownej damy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to mi się podoba :diabloti: Quote
jamor Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 dobra szcepionka 45 zeta, potem wscieklizna 15 zeta = 60, nie bede w sumie pytał o zgodę, kasa przyszła od was, jutro zastosujemy profilakyke Quote
li1 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 jamor napisał(a):dobra szcepionka 45 zeta, potem wscieklizna 15 zeta = 60, nie bede w sumie pytał o zgodę, kasa przyszła od was, jutro zastosujemy profilakyke Dzieki jamor. Quote
marzena1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 mam pytanie , na jaki nr tel odsyłac ewentualne osoby zaint, adopcja Sziwy? a moze załozyc jej tez adopcje witrualną na pewno Jamor ma spore wydatki na sunie, samo szczepienie to juz koszt, poza tym ciezko troche sie połapac sa 2 watki o Sziwie, ktory jest ten własciwy ? wszelkie inf zgłaszac na tym drugim watku załozonym przez Monike, czy tez wplaty , czy do Jamorka.? Quote
Moniskaa Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 jamor napisał(a):no, prosze mi tu sziwy nie wytykac od bid, zaraz wrzuce zdjecia na wątek " hotel u jamora" komplet jak wejdziecie na strone www.jamor.pl tam galeria i wiecej zdjec. sziwa laska nie z tej ziemi, wiec ds musi sie prezentowac i byc godnym przyjecia tam szacownej damy umknęło mi 'inną'. Chodziło mi że nie możemy czekać :cool3: Quote
Moniskaa Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 na tym zdjęciu stanowczo widać że jest szczęśliwa :loveu: aż łezka w oku mi się zakręciła.. Quote
marzena1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 prosze podajcie wyraznie , z kim nalezy sie kontaktowac w sprawie adopcji Sziwy? nr tel najlepiej. Sziwa naprawde wyglada wspaniale i jest usmiechnieta , chyba cała agresja z niej uszla ..:cool3: Quote
agaga21 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 z tymi zdjęciami (jesli jamor udostępni) mozna zrobić suni super allegro. zdjęcia z dziećmi zachęcają bardzo ludzi.:cool3: Quote
Pipi Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Marzena1,odnoszę wrażenie,że chyba się czepiasz???Nigdzie nie pisałam,że Shiva jest agresywna do ludzi.Zaatakowała kozła,nie człowieka i juz o tym pisaliśmy. Jeśli chodzi o adopcję,to myślę,że chyba kontakt do Jamora.Przecież ona jest teraz u niego i więcej może powiedzieć niż ja. Quote
agaciaaa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 agaga21 napisał(a):z tymi zdjęciami (jesli jamor udostępni) mozna zrobić suni super allegro. zdjęcia z dziećmi zachęcają bardzo ludzi.:cool3: Też o tym pomyślałam, fotki są super do ogłoszeń :loveu: Jamor, czy mogę wstawić do ogłoszeń te fotki z dzieckiem? Quote
Recommended Posts