Doda_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Bardzo sie ciesze ze psinka ma tymczas, dlugo mnie tu nie bylo ;) Jak ona sie czuje? Quote
agaciaaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Pipi napisał(a):zdjecia jak najbardziej,moze znowu Agaciaaa z Izą,może się dogadamy jakoś?,co Wy na to dziewczyny?Jak będę w domu,to na pw napiszę,ale dopiero ok 21:00.Uciekam.pa pa Myślałam już o tym, tylko problem w tym, że nie wiem czy dam radę w najbliższym czasie. Zaczyna mi się gorący okres na uczelni- kolokwia, egzaminy itp. A Izy na dogo bardzo dawno nie było, nie mam pojęcia jak tam u niej z czasem. Ale zdjęcia potrzebne bardzo- to fakt, więc trzeba pomyśleć, pokombinować, może coś się da zrobić ;) Quote
Pipi Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Moniska napisał(a):ewcia1994dg jak bede tą suczke widziala to sprawdze z tymi sutkami, czy leci jej mleko. Pipi dzisiaj byłam w Bielsku Podlaskim i kupilam dla Shivy karmy ;) Dostarczymy raczej w niedziele ;) Dziękuję,będę w domu cały dzień. Quote
Moniskaa Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Ja moge porobić kilka fotek dla Shivy, tylko że nie jestem ekspertem w tych sprawach. Oj ja już nie moge doczekać się niedzieli :cool3: mam nadziejej że deszcz nas nie zastanie podczas drogi.. wtedy już całkiem zmokniemy, na skuterze :eviltong: Quote
Moniskaa Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Tak sie złozyło że byliśmy dzisiaj u Shivy ;) Biega skacze szaleje :loveu: no jest szczęśliwa!! Wieczorem dodam zdjęcia ale trudno było zrobić jej zdjęcie bo cały czas była w ruchu :evil_lol: zrobiłam wątek dla czarno-białej suczki http://www.dogomania.pl/forum/f28/brans-kolejne-psie-nieszczescie-malutka-suczka-schira-138806/#post12368148 Quote
Moniskaa Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Cięzko było zrobić jej zdjęcia bo większość sie rozmazywało kiedy szalała :lol: Quote
__Lara Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Piękne zdjęcia :loveu: Pipi, jaka ładna gromadka :lol: Quote
Pipi Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wpadłam na pomysła żeby Shivie było trochę weselej.Połączyłam kilka smyczy i przczepiłam ją przy zagrodzie,tak że może być w środku i na zewnątrz.Ma trochę więcej ruchu i widzi całe podwórko.Z przodu i od tyłu.Teraz ma wszystko na widoku i tak się nie nudzi,bo biega w tę i spowrotem i szczeka i się mądrzy.Co jakiś czas puszczę ją pobiegać i sama wraca do siebie.Myślę,że chociaż uczepiona,to jednak jej lepiej.Kiedy się zmęczy,idzie do siebie na posłanko,a kiedy jej się nudzi,to może sobie pochodzić.Ponieważ ma cieczkę,nie mogę jej zostawić całkowicie luzem.Boję się,że poleci do jakiegoś kawalera,a tak jest szansa,że może jeszcze nie jest w ciąży. Nikt jednak nie dzwoni,boję się. Moniśka,dziękuję za karmę/otrzymałam 20 pałek,po 450g/ Z pieniążków,które otrzymałam,kupiłam na razie 10 kg/worek/sichej karmy Darling.Jedno i drugie wcina bardzo chętnie. Quote
eliza_sk Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Pipi, masz jakąś odpowiedź z tego namiaru ws. karmy ? Może trzeba tam zadzwonić ? Quote
Pipi Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nie,nic nie odpisali.Mogę zadzwonić,ale jutro dopiero.Dzisiaj nie dam rady :shake::-( Quote
Paulina_mickey Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Pięknie sunia wygląda. Reszta gromadki również urocza :loveu: Quote
Pipi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jest chętna dziewczyna na Shivę.To koleżanka z klasy mojego syna.Mieszka jednak w bloku na 2 piętrze.Jej tato jest nauczycielem angielskiego i uczy w domu,prawie zawsze jest ktoś w mieszkaniu.Ona sama jeszcze Shivy nie widziała,Artur wziął dzisiaj zdjęcia/był na weekend w domu/,żeby jej pokazać.Agnieszka ma 3 persy.Nie wiem,czy coś z tego wyjdzie,ale powiedziałam synowi,żeby dobrze się zastanowiła.Powiedziałam też,że na próbę,możemy zobaczyć czy Shiva w mieszkaniu się przyzwyczai.Boję się jednak,że nie.Kojec i budę pogryzła,poszarpała.Kiedy zrobiłam jej możliwość wychodzenia z kojca kiedy ma na to ochotę,już jest spokojniejsza troszeczkę i odrazu inaczej się zachowuje. Tak,tylko napisałam Wam o tym,bo sama się cieszę na samą myśl,że może będzie miała domek i swoją pancię.Zobaczymy jak to będzie.Trzymajcie kciuki. Quote
AgusiaP Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Moniśka ja mogę dołożyc 50 zł do transportu. Więcej nie dam rady. Przykro mi:-( Quote
AgusiaP Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Moniśka co tu tak cichutko??? Napisz proszę co postanowiłaś z tą sunią co ma lub nie ma tych małych. Dziewczyna dalej jest chętna dac ten dt? Mnie się wydaje, że jak sunia lata po mieście to chyba jednak tych małych nie ma. Nie wiem czy deklarowały jeszcze jakieś osoby dożucic Ci coś do tego transportu? Pozdrawiam;) Quote
Pipi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja przecież z wpłat na Shive też mogę dołożyć do transportu.A może Shiva pojechała by na ten dt?:razz::razz::eviltong: Quote
AgusiaP Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ale z tego co wiem to dziewczyna chciała chyba małą sunie. Moniśka napewno będzie wiedziała lepiej bo chyba rozmawiała z nią na GG. Quote
AgusiaP Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Pipi napisał(a):Ja przecież z wpłat na Shive też mogę dołożyć do transportu.A może Shiva pojechała by na ten dt?:razz::razz::eviltong: Pipuniu kochana myślę, że damy rade jakoś uzbierac na ten transport. Te pieniążki z Shivy lepiej zostaw na swoje biedactwa. I tak Ci nie jest lekko.;););) Quote
Becia2222 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Cześć dziewczynki. Ja też mogę coś dorzucić do transportu. Przydałoby się szybko zadziałać bo stracimy ten domek. Quote
Moniskaa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Słuchajcie, nie wiem czemu ale czy ja mam pecha? Któregoś dnia moja mama widziała suczke z jakimś młodym chłopcem. Wiedziala że szukam jej domu i zapytała tego chłopaka czyj to pies a on odpowiedzial że to blokowy ale jest on jakiejs Patrycji :shake: Jezeli z tą suczką DT nie wypali (chodzi mi o to co napisałam powyzej) to są inne psiaki na 100% bezdomne. Jest szczeniak z matką (były dwa ale jednego ktoś wziął), który załatwia się robakami. Drugi fajny pies, którego wypatrzyłam to jest taki piękny psiak o barwie wilka i białymi skarpetkami mówie Wam jest cudny! Nie jest duży i raczej nie urośnie więcej. Moze jest do kolana. Spróbuje sie jeszcze dowiedziec co do tej suczki jak bede miala mozliwosc, wypytam dzieciaki. Quote
Moniskaa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-kolejne-psie-nieszczescie-malutka-suczka-schira-138806/index2.html#post12384987 Proszę o pomoc. 350zł na transport. Quote
Pipi Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Słuchajcie!!! Bardzo mi przykro,ale Shivia nie może zostać u mnie.Musimy jej szukać innego tymczasu.Ona nie może być zamknięta na 9 godzin,już sie o tym przekonałam.Co dziennie jak wracam z pracy,kojec jest rozwalony,a ona na wolności.Wczoraj zrobiła rzecz straszną i dlatego nie mogę jej trzymać u siebie.Jak jest ktoś w domu i ona biega luzem,wszystko jest wtedy ok.Proszę zabierzcie ją,ona musi być pod opieką - przepraszam. Quote
Pipi Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wczoraj przyszła karma od agaga21,dziękujemy.Piesy nie bardzo na nią,ale koty zajadały, aż im uszki się trzęsły.Dla Shivy pomieszałam dzisiaj z Darlingiem i zjadła.Serdeczne dziękuję. Quote
Recommended Posts