Moniskaa Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 A i dodam jeszcze że jak wszystko pójdzie dobrze to z Przemkiem odwiedzmimy w niedziele Shivę. Nie jest to pewne ale postaramy się Quote
Becia2222 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dzięki Selenga, mam nadzieję, że moje biedactwo będzie miało tyle szczęścia co Twoja księżniczka. Pozdrawiam serdecznie Quote
Pipi Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Moniska,poprostu jak zobaczysz sunię/tę,co raczej była w ciąży/,to pociśnij lekko za sutka/cycka/ i zobacz,czy mleko jest.Jeśli urodziła dzieci,to musi mieć mleko,jeśli nawet te dzieci były nieżywe,czy zginęły?.Po porodzie suka jak nawet nie karmi powinna mieć mleko.Będziesz wiedziała,wtedy,czy była w ciąży.Zmykam. . . . Quote
agaciaaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Pipi napisał(a):Agaciaa,wysłałam do Ciebie w niedzielę zdjęcia na maila,ale domyślam się,że nie masz ich.Coś nie tak mi chyba poszło,chociaż mam zapisane w wysłanych. Nie, nic nie dostałam. Może spróbuj jeszcze raz? Może maila mego źle wpisałaś czy coś takiego? Wyślę jeszcze raz na pw na wszelki wypadek ;) Quote
agaga21 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 pipi, karmę dopiero dziś po południu mąż zaniósł na pocztę, także pewnie dopiero w przyszłym tygodniu dojdzie. Quote
Pipi Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 a tutaj zobaczcie jak szczebelki w zagrodzie załatwiła,ale już naprawione Quote
Pipi Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 tutaj wygląda,jakby nie chciała,ale chciała,zapewniam Quote
Pipi Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 szybko jakoś dzisiaj działa,to wkleiłam troszeczkę Spokojnej nocy wszystkim Quote
Ajula Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Pipi napisał(a): tutaj wygląda,jakby nie chciała,ale chciała,zapewniam jakie piękne to zdjęcie :loveu: jak się tuli biedactwo, wreszcie ma do kogo Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Pipi, przepiękne zdjęcia!!!! :loveu: Shivia jest przepiękna!!! :loveu: kurcze ciotki, przypomnijcie mi, czy ona ma ogłoszenia? głównie mi chodzi o allegro, jakby co mogę zrobić :) Quote
Pipi Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ma allegro,bardzo ładne.Eliza sk zrobiła.Nie stety, aż boję sie powiedzieć,nikt nie dzwoni.Taki piękny pieso.Jakiś czas ja wytrzymam,ale na stałe???,nie mogę,naprawdę nie mogę. Zaraz jadę do lekarza,bolą mnie nerki i pęcherz wysiadł.Cała noc nie przespana.Tego boję się naj bardziej,co będzie jak ja do szpitala trafię,a może co gorszego?. Quote
AgusiaP Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Pipi życzę dużo zdrówka.;) Dziewczynki to skoro dt jest to może trzeba zacząc dzialc z tym transportem? Szkoda żeby przepadł Quote
agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 słuchajcie, uważam ze do allegro potrzebne są DOBRE ZDJĘCIA.dobrej jakości, nieporuszone, w ładnych kolorach, pokazująca psa z perspektywy psa a nie np. z góry i jakieś ładne portretowe. taka jest moja sugestia, robię allegro od dłuższego czasu i wiem że aukcje z dobrymi zdjęciami -a tym samym psy cieszą się większym zainteresowaniem. może jest możliwość by ktoś z dobrym aparatem umówił się z pipi i podjechał do niej na "sesję" :razz: te zdjęcia które pipi zrobiła są fajne i słodkie ale nie widać na nich dobrze shivy. dla potencjalnego domku to może byc za mało by się zakochać... Quote
AgusiaP Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :placz:Proszę, błagam pomóżcie tej małej suni. Drugi raz taka okazja może się nie trafic. Jeżeli ma małe to jak najszybciej trzeba je zlokalizowc i coś z tym zrobic.:shake: Quote
Pipi Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 zdjecia jak najbardziej,moze znowu Agaciaaa z Izą,może się dogadamy jakoś?,co Wy na to dziewczyny?Jak będę w domu,to na pw napiszę,ale dopiero ok 21:00.Uciekam.pa pa Quote
Moniskaa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 ewcia1994dg jak bede tą suczke widziala to sprawdze z tymi sutkami, czy leci jej mleko. Pipi dzisiaj byłam w Bielsku Podlaskim i kupilam dla Shivy karmy ;) Dostarczymy raczej w niedziele ;) Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ewcia1994dg napisał(a)::placz:Proszę, błagam pomóżcie tej małej suni. Drugi raz taka okazja może się nie trafic. Jeżeli ma małe to jak najszybciej trzeba je zlokalizowc i coś z tym zrobic.:shake: Dziewczyny, to co z tym dt? przewozicie Shivię gdzie indziej??? Quote
Moniskaa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, to co z tym dt? przewozicie Shivię gdzie indziej??? narazie trzeba zobaczyć czy urodzila te szczeniaki czy nie. Jezeli juz zalatwie ten transport to blagam o pomoc w zaplacie. Ja ostatnie grosze wydalam na karme dla Shivy i jestem już bez pieniędzy. A 300 z kawalkiem to nie mało..:-( Quote
agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='__Lara']Dziewczyny, to co z tym dt? przewozicie Shivię gdzie indziej??? nie dziwię się że nikt nic nie rozumie:shake: straszny tu bałagan na tym wątku. shiva zostaje u pipi, są jednak jeszcze 2 inne suni, z których jedna być może się gdzieś oszczeniła.dla nich właśnie potrzebne są tymczasy. proponuję zeby tamtym suczką zrobic oddzielne wątki a ten zostawic shivie bo nikt nowy na watku nie połapie się o co tu chodzi. Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='agaga21']nie dziwię się że nikt nic nie rozumie:shake: straszny tu bałagan na tym wątku. shiva zostaje u pipi, są jednak jeszcze 2 inne suni, z których jedna być może się gdzieś oszczeniła.dla nich właśnie potrzebne są tymczasy. proponuję zeby tamtym suczką zrobic oddzielne wątki a ten zostawic shivie bo nikt nowy na watku nie połapie się o co tu chodzi. No właśnie, ja już też we wszystkim się gubię. Też tak uważam, niech to będzie wątek Shivy, a tamte psiaki powinny mieć dwa oddzielne wątki. Wtedy będzie wszystko jasne i przejrzyste. Quote
Recommended Posts