Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniska,poprostu jak zobaczysz sunię/tę,co raczej była w ciąży/,to pociśnij lekko za sutka/cycka/ i zobacz,czy mleko jest.Jeśli urodziła dzieci,to musi mieć mleko,jeśli nawet te dzieci były nieżywe,czy zginęły?.Po porodzie suka jak nawet nie karmi powinna mieć mleko.Będziesz wiedziała,wtedy,czy była w ciąży.Zmykam. . . .

Posted

Pipi napisał(a):
Agaciaa,wysłałam do Ciebie w niedzielę zdjęcia na maila,ale domyślam się,że nie masz ich.Coś nie tak mi chyba poszło,chociaż mam zapisane w wysłanych.

Nie, nic nie dostałam. Może spróbuj jeszcze raz? Może maila mego źle wpisałaś czy coś takiego? Wyślę jeszcze raz na pw na wszelki wypadek ;)

Posted

Pipi napisał(a):

tutaj wygląda,jakby nie chciała,ale chciała,zapewniam

jakie piękne to zdjęcie :loveu:
jak się tuli biedactwo, wreszcie ma do kogo

Posted

Pipi, przepiękne zdjęcia!!!! :loveu: Shivia jest przepiękna!!! :loveu: kurcze ciotki, przypomnijcie mi, czy ona ma ogłoszenia? głównie mi chodzi o allegro, jakby co mogę zrobić :)

Posted

Ma allegro,bardzo ładne.Eliza sk zrobiła.Nie stety, aż boję sie powiedzieć,nikt nie dzwoni.Taki piękny pieso.Jakiś czas ja wytrzymam,ale na stałe???,nie mogę,naprawdę nie mogę.
Zaraz jadę do lekarza,bolą mnie nerki i pęcherz wysiadł.Cała noc nie przespana.Tego boję się naj bardziej,co będzie jak ja do szpitala trafię,a może co gorszego?.

Posted

słuchajcie, uważam ze do allegro potrzebne są DOBRE ZDJĘCIA.dobrej jakości, nieporuszone, w ładnych kolorach, pokazująca psa z perspektywy psa a nie np. z góry i jakieś ładne portretowe.
taka jest moja sugestia, robię allegro od dłuższego czasu i wiem że aukcje z dobrymi zdjęciami -a tym samym psy cieszą się większym zainteresowaniem.
może jest możliwość by ktoś z dobrym aparatem umówił się z pipi i podjechał do niej na "sesję" :razz:
te zdjęcia które pipi zrobiła są fajne i słodkie ale nie widać na nich dobrze shivy. dla potencjalnego domku to może byc za mało by się zakochać...

Posted

:placz:Proszę, błagam pomóżcie tej małej suni. Drugi raz taka okazja może się nie trafic. Jeżeli ma małe to jak najszybciej trzeba je zlokalizowc i coś z tym zrobic.:shake:

Posted

zdjecia jak najbardziej,moze znowu Agaciaaa z Izą,może się dogadamy jakoś?,co Wy na to dziewczyny?Jak będę w domu,to na pw napiszę,ale dopiero ok 21:00.Uciekam.pa pa

Posted

ewcia1994dg jak bede tą suczke widziala to sprawdze z tymi sutkami, czy leci jej mleko. Pipi dzisiaj byłam w Bielsku Podlaskim i kupilam dla Shivy karmy ;) Dostarczymy raczej w niedziele ;)

Posted

ewcia1994dg napisał(a):
:placz:Proszę, błagam pomóżcie tej małej suni. Drugi raz taka okazja może się nie trafic. Jeżeli ma małe to jak najszybciej trzeba je zlokalizowc i coś z tym zrobic.:shake:

Dziewczyny, to co z tym dt? przewozicie Shivię gdzie indziej???

Posted

__Lara napisał(a):
Dziewczyny, to co z tym dt? przewozicie Shivię gdzie indziej???

narazie trzeba zobaczyć czy urodzila te szczeniaki czy nie.
Jezeli juz zalatwie ten transport to blagam o pomoc w zaplacie. Ja ostatnie grosze wydalam na karme dla Shivy i jestem już bez pieniędzy. A 300 z kawalkiem to nie mało..:-(

Posted

[quote name='__Lara']Dziewczyny, to co z tym dt? przewozicie Shivię gdzie indziej???
nie dziwię się że nikt nic nie rozumie:shake: straszny tu bałagan na tym wątku.
shiva zostaje u pipi, są jednak jeszcze 2 inne suni, z których jedna być może się gdzieś oszczeniła.dla nich właśnie potrzebne są tymczasy.
proponuję zeby tamtym suczką zrobic oddzielne wątki a ten zostawic shivie bo nikt nowy na watku nie połapie się o co tu chodzi.

Posted

[quote name='agaga21']nie dziwię się że nikt nic nie rozumie:shake: straszny tu bałagan na tym wątku.
shiva zostaje u pipi, są jednak jeszcze 2 inne suni, z których jedna być może się gdzieś oszczeniła.dla nich właśnie potrzebne są tymczasy.
proponuję zeby tamtym suczką zrobic oddzielne wątki a ten zostawic shivie bo nikt nowy na watku nie połapie się o co tu chodzi.

No właśnie, ja już też we wszystkim się gubię. Też tak uważam, niech to będzie wątek Shivy, a tamte psiaki powinny mieć dwa oddzielne wątki. Wtedy będzie wszystko jasne i przejrzyste.