AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Becia ale zaszalałasz z tymi banerkami;) Wydawało się takie trudne a tu proszę:multi:Dobrze, że trafiła nam sie Agnieszka :multi:Pozdrawiam Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Beciu jeśli pisałas do mnie to niestety ja też jestem nowa a zdjęcie pomagała mi wklejac koleżanka i to nie mojej sunieczki tylko takie jakie było dostepne.Ale napewno zaraz trafi sie jakas dobra duszyczka, która wyjasni nam jak to zrobc.Boziu z ale jestem zestresowana tym dt od Pauliny mikey.Oby sie udało:shake::roll: Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Nie wiem, ale wydaje mi się, że tak samo tylko opcja wytnij:roll:zamiast kopiuj Quote
agnieszka32 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Becia2222 napisał(a):Już wiem dzięki. jeszcze mnie musisz nauczyć jednego. Jak mam sobie wkleić zdjęcie w moim profilu. tzn. zdjęcie mojego lub moich zwierzaków. zauważyłam, że Ty masz. To jeszcze raz - początek taki sam: Naciskasz "Panel Użytkownika" w lewym górnym rogu. Pojawia się po lewej stronie taka kolumna TWÓJ PANEL KONTROLNY. W tej kolumnie są USTAWIENIA, a w nich EDYTUJ AVATAR. Teraz możesz sobie wybrać spośród gotowych obrazków albo korzystając z niższej funkcji, skorzystać z własnego zdjęcia czy obrazka. Jak masz na dysku w komputerze jakieś zdjęcia, to po prostu skorzystaj z funkcji "przeglądaj". Tylko żeby obrazek był dobrzej wielkości - tak jest wszystko napisane, jaką powinien mieć maksymalną wielkość i rozmiar. Na końcu klikasz "Zapisz zmiany" :cool3: Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To uciekam. Mam nadzieje, że jutro rano coś się wyjaśni z dt od Pauliny dla tej suni w ciąży.Bądę trzymac mocno kciuki.Pipi ucałuj od nas Shivusie i całą twoją gromadkę.Jestem z wami.:cool3: Quote
alevandra Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Hej, jestem w stanie wziąść tą ciężarną sunię na DT, tylko problemem jest to gdzie mieszkam - w Jeleniej Górze - a podlaskie to drugi koniec Polski!! Myslicie że udało by się jakoś załatwić transport? Jestem nowa na forum, ale często czytałam dogomanię - teraz sama chcę pomóc, myślę że sunia miała by u mnie bardzo dobrze. A jak ona reaguje na inne psy? Bo sama mam suczkę w domu (spokojną, napewno by jej nic nie zrobiła). Czekam na odpowiedź z niecierpliwościa!!! Najgorsze to z tym transportem, tymbardziej że ona jest w ciąży. Quote
alevandra Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 W zasadzie to nie wiem co mam pisac. Mieszkam w bloku na parterze w mieszkaniu dwupokojowym. Suczka zostawałaby w domu tylko na jakieś 4 godziny - studiuje dziennie. Mieszkam sama, mój TŻ przyjeżdża tylko na weekendy. Także mogłabym się zająć suczką, tymbardziej że teraz wakacje i miałabym dużo czasu. Jak macie jakieś pytania to piszcie. Bardzo mi szkoda tej suni :( Quote
Moniskaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 alevandra napisał(a):Hej, jestem w stanie wziąść tą ciężarną sunię na DT, tylko problemem jest to gdzie mieszkam - w Jeleniej Górze - a podlaskie to drugi koniec Polski!! Myslicie że udało by się jakoś załatwić transport? Jestem nowa na forum, ale często czytałam dogomanię - teraz sama chcę pomóc, myślę że sunia miała by u mnie bardzo dobrze. A jak ona reaguje na inne psy? Bo sama mam suczkę w domu (spokojną, napewno by jej nic nie zrobiła). Czekam na odpowiedź z niecierpliwościa!!! Najgorsze to z tym transportem, tymbardziej że ona jest w ciąży. Mysle ze transport załatwiłoby się po zwroceniu kosztów! A co do innych psow to sama nie wiem bo wczoraj pierwszy raz ją głaskałam. Z tego co zauwazylam to jedna większa suczka nie przypadla jej do gustu a do drugiego psa (lub suczki) pierwsza przybiegła, wąchała i merdała ogonkiem. Mysle że nie stwarzałaby problemow. To moze opowiesz cos wiecej gdzie suczka mieszkalaby itd.. no wiesz musimy cos wiedziec :cool3: Zebym ją widziala znowu.. Quote
Moniskaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Liczylam odleglosc z Jeleniej Góry do Brańska, wyszlo 577km. Quote
alevandra Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 577 km .. strasznie daleko ;( Napisz co jeszcze byś chciała wiedzieć... ciekawe czy spotkasz jeszcze tą sunię.... Quote
Moniskaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 alevandra napisał(a):W zasadzie to nie wiem co mam pisac. Mieszkam w bloku na parterze w mieszkaniu dwupokojowym. Suczka zostawałaby w domu tylko na jakieś 4 godziny - studiuje dziennie. Mieszkam sama, mój TŻ przyjeżdża tylko na weekendy. Także mogłabym się zająć suczką, tymbardziej że teraz wakacje i miałabym dużo czasu. Jak macie jakieś pytania to piszcie. Bardzo mi szkoda tej suni :( mogłabyś dojechac do jakiegos miasta zeby ułatwić w transporcie? Quote
Moniskaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 alevandra napisał(a):Mogłabym dojechać pociągiem do Wrocławia.... Wtedy bedzie troche mniej km. 476 A i Przemek będąc na mieście widział suczke,przy jakims sklepie, ja niestety nie :-( Quote
Paulina_mickey Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ja dostałam odpowiedź. "jak najbardziej mogę pomóc jak jest malutka,jak sunia to nie ma problemu,mogę po nią podjechać,ale jest problem ,bo pracuje w tym tyg.od14do22,wiec albo przed pracą albo po pracy,podam mój nr. 886-148-614" Zaznaczam, że nie podawałam gdzie jest sunia. A oferowany DT jest z Poznania. No to już jak chcecie :cool3: Quote
__Lara Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kolejne psie nieszczęście... ale jest na horyzoncie jakiś dt - wykorzystajmy to, mimo odległości, bo dt jak na lekarstwo :placz: I proszę Was wszystkich: wspomóżcie Pipi, bo sama sobie nie poradzi!!! Pomoc finansowa mile widziana.. ma teraz na głowie 17 psów i sama ma jeszcze problemy finansowe (przepraszam Pipi jak miałam tego nie pisać, ale nie mogę inaczej). Ja sama bym chętnie więcej przelała niż jakieś marne 20zł, ale niestety jeszcze nie zarabiam, studiuję i jedynie mam stypendium. Proszę, wspomóżcie ją!!!! Quote
Moniskaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 alevandra być moze będzie transport u pati-c. Podaj mi swoje gg pogadamy więcej. A i jak z kosztami transportu? Quote
Paulina_mickey Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Ja dostałam odpowiedź. "jak najbardziej mogę pomóc jak jest malutka,jak sunia to nie ma problemu,mogę po nią podjechać,ale jest problem ,bo pracuje w tym tyg.od14do22,wiec albo przed pracą albo po pracy,podam mój nr. 886-148-614" Zaznaczam, że nie podawałam gdzie jest sunia. A oferowany DT jest z Poznania. No to już jak chcecie :cool3: Posty skaczą więc, zacytuję sama siebie :oops: Napiszcie proszę na 100% co postanowicie, bo to być może szansa będzie dla innego psiaka gdybyście się zdecydowali na domek u alevandra ;) Quote
Olga7 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Postaram się co m-c dorzucić Pipi choć tę niedużą kwotę -jak deklarowalam wcześniej dla Shivy -oraz pozostałe psy w dt Pipi ,ktorymi Ona i jej rodzina opiekują się takim oddaniem i poświęceniem. Quote
Pipi Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Otrzymałam 100 zł od Becia2222.Bardzo dziękuję.Jutro kupię karmy. U Shivy wszystko dobrze.Tylko nie bardzo chce siedziec w kojcu.Już na smyczy ciągnie jak szalona i jak tylko mnie zobaczy,drapie i gryzie ogrodzenie i piszczy.Nie bardzo wiem, co robić w takiej sytuacji.Na razie jak tylko piszczy i drapie,idę do niej i wyprowadzam na spacerek,ale pomyślałam,że za często będzie chodziła,to nie będzie potem trzymać,jak np.pójdzie do bloku.Szkoda,że ma cieczkę i nie mogę jej wypuścić.Ona już nie poszła by nigdzie,jestem pewna.Dzisiaj dwa razy brałam ją do domu.Nie jest źle,tylko ona w domu bardzo dyszy.chyba jej za gorąco,albo stres?.ona nie przepada za towarzystwem.Chyba lubi spokój raczej. trzymam kciuki za suczkę w ciąży.Oby sie udało. Quote
admirabilis6 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A czy alevandra wysterylizuje suczke albo uspi slepe mlode? Quote
Moniskaa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 admirabilis6 napisał(a):A czy alevandra wysterylizuje suczke albo uspi slepe mlode? Pipi napisała tutaj że może to zrobic jezeli ja nie moge. Więc możemy poczekac az urodzi te szczeniaki lub Ty alevandro to zrobisz? A i koszt całego transportu wyniosby ok. 350zł... (Brańsk-Wrocław). myslalam że bedzie drozej. Quote
Becia2222 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Czy to znaczy, że decyzja już podjęta? sunia jedzie do Jeleniej Góry? a co z dt w Poznaniu? Oczywiście dorzucę się do kosztów transportu. Tylko może trzeba by sprawdzić który dt będzie lepszy. Quote
alevandra Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Nie.. sluchajcie ja bym nie mogla uspac malych !!! Nie mam sumienia..Podaje swoje gg 6736404. A i moge dac 100 zl na transport - wiecej niestety nie mam ;( Moniska a co z sunią? Widziałaś ją? Żeby tylko jej się nic nie stało na tej ulicy. Quote
eliza_sk Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dziewczyny podajcie mi proszę namiary na Pipi - bo to ona chyba teraz powinna znaleźć się w namiarach na allegro, prawda ? Quote
Recommended Posts