AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A...Pipi ja właśnie wróciłam z poczty pieniążki poszły 120zł.Wiem dokładnie co czujesz tylko ty jesteś w tej gorszej sytuacji, że jeszcze widzisz te biedactwa.:placz:Monia3a przepraszam, że jestem taka nachalna i zawracam głowe, ale może spróbowałabyś zadzwonic do tych osób z tego dt może akurat przyjeliby tą malizne co dokarmia ją Moniska z Przemkiem.Z tego co widac to naprawdę malutka sunieczka.Jeszcze raz sorki ale tak strasznie mi jej szkoda.:-( Quote
Moniskaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 ewcia1994dg napisał(a):Jejku jak te posty skaszą. Ja też Becia nie umiem nawet banetka wkleic-jak widac:oops::oops::oops: na poprzedniej stronie podałam link z instrukcją :cool3: Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dzieki Moniśka tylko przez was możemy im pomóc;). Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jejku jak te posty skaszą. Ja też Becia nie umiem nawet banetka wkleic-jak widac:oops::oops::oops: Quote
Moniskaa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Sunia jest w bardzo zaawansowanej ciąży? Ja napisałam do pewnej dziewczyny, która oferowała mi jakiś tymczas dla suni. Co prawda bernardynki, ale myślę, że mniejszy piesek nie przeszkadzał by jej. Czekam na odpowiedź. Brzucha ma duzego, moze jest taka gruba ale sutki ma powiększone. Dzisiaj jej nie ma na blokach. Nie wiadomo gdzie jest. Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Sunia jest w bardzo zaawansowanej ciąży? Ja napisałam do pewnej dziewczyny, która oferowała mi jakiś tymczas dla suni. Co prawda bernardynki, ale myślę, że mniejszy piesek nie przeszkadzał by jej. Czekam na odpowiedź. Paulinko jesteś super czekamy na wiadomości i mocno trzymamy kciuki. Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ;)Paulina_mickey napisał(a):Banerek dla małej I ten ekspresowy banerek poprostu jesteś wielka:multi::multi::multi: Quote
Becia2222 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 I co ewcia zrozumiałaś coś z tej instrukcji?. To jest podobno instrukcja dla laików i początkujących a ja nadal nie wiem jak to mam zrobić. Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jest gorąco napewno schowała się gdzieś przed słońcem. Napewno się znajdzie, żeby tylko ten dt był wolny:shake: Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Becia niestey nie. Chyba nawet laikiem nie jestem :oops: masakra. Kurcze wstyd się przyzanc, ale ja nie mogę nawet znaleśc opcji edytuj podpis w ustawieniach. poprostu tego nie mam. Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Wiesz co Becia mam w ustawieniach 5 opcji edytuj a tej tej 6 opcji edytuj podpis poprostu nie mam.:shake::shake::shake: Quote
Becia2222 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Masz rację masakra. Ja też nie mam takiej opcji edytuj podpis. Tępota do potęgi. Quote
agnieszka32 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ewcia1994dg napisał(a):Wiesz co Becia mam w ustawieniach 5 opcji edytuj a tej tej 6 opcji edytuj podpis poprostu nie mam.:shake::shake::shake: Naciskasz "Panel Użytkownika" w lewym górnym rogu. Pojawia się po lewej stronie taka kolumna TWÓJ PANEL KONTROLNY. W tej kolumnie są USTAWIENIA, a w nich EDYTUJ SYGNATURĘ. Po jej naciśnięciu pojawi się okno (takie jak do pisania postów) i w nim wklejasz banerek. Najpierw go musisz skopiować z postu (zaznacz go myszką i naciśnij prawy przycisk myszki "kopiuj"), a później wklejasz go - prawy przycisk myszki i "wklej". A później już tylko "zapisz sygnaturę" (na dolę, pod oknem).;) Quote
agnieszka32 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ewcia1994dg napisał(a):Agnieszka32 to jest wersja dla laików.:multi::multi::multi:Dziekuje ślicznie. Becia zrób tak jak mówiła Agnieszka to wersja dla NAS;) Cieszę się, że pomogłam. Ja na początku też miałam z tym problemy, jak każdy chyba :evil_lol: Pozdrawiam :loveu: I oby się udało pomóc tym suniom :-( Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Agnieszka32 to jest wersja dla laików.:multi::multi::multi:Dziekuje ślicznie. Becia zrób tak jak mówiła Agnieszka to wersja dla NAS;) Quote
agaga21 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Becia2222 napisał(a):a jak można usunąć banerka? tak samo w edycji sygnatury kliknąć w obrazek i wcisnąć delete;) a następnie zapisać zmiany Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 agnieszka32 napisał(a):Cieszę się, że pomogłam. Ja na początku też miałam z tym problemy, jak każdy chyba :evil_lol: Pozdrawiam :loveu: I oby się udało pomóc tym suniom :-( Ale dzisiaj te posty strasznie skaczą:shake: Ja też pozdrawiam Agnieszka i jeszcze raz dziękuje. Quote
Becia2222 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Już wiem dzięki. jeszcze mnie musisz nauczyć jednego. Jak mam sobie wkleić zdjęcie w moim profilu. tzn. zdjęcie mojego lub moich zwierzaków. zauważyłam, że Ty masz. Quote
Recommended Posts