Przemek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='monika083']Przemek byles? jak sie sunia ma nie bylem deszcz mocno pada Quote
monika083 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 sluchajcie ,jesli ten pan juz sie nie odezwie ,dzwoncie jutro do emira lub /i do schroniska w Bialymstoku , nie mozna tej suni zostawic dluzej w tym miejscu, Quote
LILUtosi Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Słuchajcie, mecz jest bardzo interesujący, liderzy grają. Dajcie panu popatrszec. Moze jutro zadzwoni. Quote
monika083 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 LILUtosi napisał(a):Słuchajcie, mecz jest bardzo interesujący, liderzy grają. Dajcie panu popatrszec. Moze jutro zadzwoni. dokladnie ,to w koncu tylko chlop:evil_lol: najwazniejsze ,ze ktos w ogole sie sunia interesuje ,ze byly w jej sprawie telefony , mysle ,ze schronisko bedzie w tym wypadku najrozsadniejszym wyjsciem (jedynym ..) Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 LILUtosi napisał(a):Słuchajcie, mecz jest bardzo interesujący, liderzy grają. Dajcie panu popatrszec. Moze jutro zadzwoni. CO racja to racja :) Quote
Ank@ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 proszę zajrzyjcie: Kora czasami przymyka smutne oczy i wydaje się że marzy… DT/DS NA CITO - ona umiera ! Quote
Umka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kolo wolontariatu które poldlega pod Emira od dawna nie funkcjonuje, ale w tej sytuacji, właśnie, jeśli ktoś mógłby jakos konkretniej pomóc to właśnie Jarek, który jest "samozwańczym" szefem koła. Jeśli dobrze by się go nacisneło (potrzebnych było by kilka poważnych i bardzo przekonywujących telefonów) to wziąłby nawet sunie na tymczas ewentualnie zawiózł do schronu w Białymstoku. Monika myślałam że pomyśałas o tym wcześniej i z nim rozmawiałaś a on Ci odmówił! Zapytaj też o pomoc Baśkę (fryzjerkę) ona mieszka na ul. a.krajowej i na pewno zna Shivie, bedzie mogła Ci więcej na jej temat powiedzieć. Trzeba mieć świadomość że jeśli ktokolwiek by się zdecydował na nią to najpierw będzie problem ze znalezieniem chodzącego swoimi drogami psa! Jarek jest tutaj jedyną osobą która mogłaby cokolwiek zrobić tylko trzeba go do tego zmotywować. To poważny facet, dyrektor wiejskiej szkoły, dziennikarz lokalnej gazety i miłośnik kundelków... z tego co pamiętam. Quote
Moniskaa Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 monika083 napisał(a):co z sunia ?? Dzisiaj Shiva jakby z dnia na dzień zrobiła sie calkiem inna. Przedwczorajszy widok a dzisiejszy...:loveu: Mam kilka fotek, jak wgram to wkleje. Quote
Moniskaa Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Nie wyobrażacie sobie jak sie cieszyla :loveu: merdala ogonkiem :loveu: no niestety więcej nie mam :-( Teraz Shiva nie wynosi się z tego osiedla, żeby ją znaleźć nie trzeba jej zabardzo szukać. Ona boi się dalej wyjść. Quote
monika083 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Moniska ,zadzwon do tego Jarka z wolontariatu lub do emir, teraz sunia jest ok a jak ktos ja otruje ?? nie mozemy czekac na cud ten watek po to powstal ,zeby cos robic ,dzialac, nie wiem co wiecej mozna zrobic ,ale to miejsce nie jest dla niej bezpieczne Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 betka-sp napisał(a):Shivunia...sliczna..........hopamy;) Tak mi się tylko wydaje czy nie? że masz za duży podpis? :p Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 monika083 napisał(a):Moniska ,zadzwon do tego Jarka z wolontariatu lub do emir, teraz sunia jest ok a jak ktos ja otruje ?? nie mozemy czekac na cud ten watek po to powstal ,zeby cos robic ,dzialac, nie wiem co wiecej mozna zrobic ,ale to miejsce nie jest dla niej bezpieczne jak to to ona dalej jest narażona na niebezpieczeństwo?? I dalej biega i spi na osiedlu??!! to co my tu robimy?? Naprawde nie ma kto ją wziąć na tymczas? kurcze ,przecież zaraz będzie za późno i będziemy sobie robić wyrzuty:shake: Ja jakby co się dokładam. Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Przemek napisał(a):[quote name='monika083']Przemek byles? jak sie sunia ma nie bylem deszcz mocno pada nooo super!!! deszcz przecież pada, więc nikt nosa nie wyściubi ,a psina jakoś sobie poradzi!!! :crazyeye: Quote
monika083 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Leyla,a Ty znasz jakies cioteczki z W-wy? to jest 150 km od Branska .. wysylalam link na rozne watki,ale nie wiem gdzie sa jeszcze jakies ''warszawskie'' Quote
monika083 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Leyla ,nie ma dt tam ,to zadupie jest ... kurcze ,gdybym ja chociaz we wrocku byla...bo stad to nic nie zdzialam.. musimy prosic jeszcze kogos o pomoc Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Jasne że popytam, ale tam była mowa o jakimś dobrym człowieku, on pewnie pomoże. Tymczas płatny powinno się znaleźć. Może jakiś hotelik gdzie są dobre warunki.... jutro mnie nie ma bo jade przewieźć psa do nowego domu , w sobotę jadę z psem do hoteliku w Radomsku...nie mam narazie czasu... w tygodniu jakąś Korę wiozę do jej nowego domu..mam urwanie głowy. Ale zapytam w tym Radomsku czy by było miejsce i za ile , i czy jakiś rabat bo tam drogo 15 do 20 zł z dobę, mają już nasze dwa psy. Quote
Moniskaa Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Dzisiaj po szkole zadzwonie do p.Jarka lub ewentualnie do Emira, ale jako wolontariuszka z tego schrnoniska na odległość wyslalam meilem wątek Shivy, nikt nie odpisal. Zadnego nowego telefonu nie dostalam :-( wczoraj wkurzylam się i zadzwoniłam do tego Pana, nie odbieral. Dorosly czlowiek a taki nieodpowiedzialny :shake: Quote
monika083 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 niestety,odpowiedzialnych domkow dla psow jak na lekarstwo ,bez sensu tylko dzwonil i d... zawracal:mad: i nadzieje robil.. Quote
Leyla Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Moniska napisał(a):Dzisiaj po szkole zadzwonie do p.Jarka lub ewentualnie do Emira, ale jako wolontariuszka z tego schrnoniska na odległość wyslalam meilem wątek Shivy, nikt nie odpisal. Zadnego nowego telefonu nie dostalam :-( wczoraj wkurzylam się i zadzwoniłam do tego Pana, nie odbieral. Dorosly czlowiek a taki nieodpowiedzialny :shake: ......Moniska, zadzwoń koniecznie dziś:p Quote
Becia2222 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Witam serdecznie Jestem na dogo od niedawna i niezbyt dobrze sobie tutaj radzę. Śledzę wątek Shivii od początku. Bardzo chciałabym jakoś pomóc. Na ten moment mogę na razie zadeklarować stałe miesięczne wpłaty ok.100 zł. Mam nadzieję, że uda się wreszcie to biedactwo ulokwać gdzieś w bezpiecznym miejscu. Mocno trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści. Quote
Leyla Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Becia2222 napisał(a):Witam serdecznie Jestem na dogo od niedawna i niezbyt dobrze sobie tutaj radzę. Śledzę wątek Shivii od początku. Bardzo chciałabym jakoś pomóc. Na ten moment mogę na razie zadeklarować stałe miesięczne wpłaty ok.100 zł. Mam nadzieję, że uda się wreszcie to biedactwo ulokwać gdzieś w bezpiecznym miejscu. Mocno trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści. Bardzo dziękujemy Becia2222 , w ten sposób możemy na poważnie szukać dt:Rose: Ja też pomogę. Quote
monika083 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Leyla napisał(a):Bardzo dziękujemy Becia2222 , w ten sposób możemy na poważnie szukać dt:Rose: Ja też pomogę. zeby tylko jeszcze te dt w ogole byly ...ciezko ,oj ciezko:shake: Quote
Recommended Posts