Ajula Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 szkoda tej biednej psiny jest śliczna domku gdzie jestes?? Quote
Moniskaa Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 bardzo szkoda jej :-( a ona jest taka kochana... Quote
Doda_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 taki transport moze sie znajdzie..... :modla::modla::modla: suńko, po domek !!! Quote
eliza_sk Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 dostałam takiego maila z allegro; Treść wiadomości: chętnie i niezwłocznie bym Ja wzieła...jednak mieszkam w Słupsku...życzę jednak powodzenia i bede za Nią trzymała kciuki!!! Napisałam, że z transportem może coś by się wymyśliło - jakiś składany, czekam na odp. Quote
Moniskaa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 eliza_sk napisał(a):dostałam takiego maila z allegro; Treść wiadomości: chętnie i niezwłocznie bym Ja wzieła...jednak mieszkam w Słupsku...życzę jednak powodzenia i bede za Nią trzymała kciuki!!! Napisałam, że z transportem może coś by się wymyśliło - jakiś składany, czekam na odp. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: w końcu jakiś odzew!! :multi: Jak ta osoba odpisze, to napisz tu na forum. Trzeba bedzie poszukać transportu :cool3: Quote
Ajula Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 transport by się znalazł - zawsze się znajduje :lol: Quote
Moniskaa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Ajula napisał(a):transport by się znalazł - zawsze się znajduje :lol: gorzej z zapłatą za transport... w moim przypadku :-( Quote
Umka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 zrobiłoby się zrzutę albo jakiś bazarek na transport, przecież nie raz już tak robiłyśmy. trzeba sprawdzić jak bardzo ta kobieta chce tego psa i ewentualnie sprawdzić dom. Quote
Ajula Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 własnie tak, nie musisz przecież płacić za transport sama zawsze jakos się udaje pieniądze zebrać, czasami ktos akurat jedzie i może zabrać psa jakby psina faktycznie miała okazję trafić do dobrego domu, to transport się znajdzie :lol: Quote
Moniskaa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Dzieki dziewczyny:loveu: Oby sie udało! Trzymać kciuki! Quote
Ajula Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Umka jakie piękne dogi macie na www :loveu::loveu: moja Hexi jest córką dożycy niemieckiej (oraz kundelka od sąsiadów) wygląda jak dog miniaturka (tylko pyszczek bardziej wąski), waży tylko 30 kg, jest czarna z białymi dodatkami po dogach ma głos :evil_lol: i z tego co czytam na dogowych wątkach, wiele jej zachowań to doże zachowania (choćby siadanie dupką na kanapach, poduszkach lub czymkolwiek innym) :evil_lol: Quote
betka-sp Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 i co?? jest jakieś info z allegro??? /kurcze weekend mi "uciekł" /:oops: Quote
eliza_sk Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 betka-sp napisał(a):i co?? jest jakieś info z allegro??? /kurcze weekend mi "uciekł" /:oops: Niestety, nie mam żadnej odpowiedzi :shake: Mogę podać maila tej Pani, jak chcecie ją bardziej molestować ;) Quote
betka-sp Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 eliza_sk napisał(a):Niestety, nie mam żadnej odpowiedzi :shake: Mogę podać maila tej Pani, jak chcecie ją bardziej molestować ;) myślę, że nic na siłę..........:cool1: Quote
Paulina_mickey Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jak się pani nie odezwie to będzie jej strata:cool3:, a sunia na pewno znajdzie swój dom, to tylko kwestia czasu. ;) Quote
Moniskaa Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 betka-sp napisał(a):myślę, że nic na siłę..........:cool1: może jeszcze sie odezwie, być moze nie zaglądała na swoje konto i dlatego nie odpisala;) Quote
betka-sp Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 hopamy mała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniskaa Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Zrobiłam następne ogłoszenia Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Shiva http://www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=68919 http://bialystok.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/293079-sunia_shar_pei_mix_na_ulicy.html Quote
Moniskaa Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Moze wieczorem ktos Cie wypatrzy? :-( Quote
Recommended Posts