rufusowa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 no fajna, fajna mogłby ktos dac jej szansę... Quote
Ajula Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 na ostatnim zdjęciu wygląda jak lwica :cool3: Quote
betka-sp Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 niunia hopamy...i domku szukamy :loveu::loveu: Quote
Moniskaa Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Dzisiaj chwilowo też sie widziałam z nasza ślicznotką :loveu: Dowiedziałam się od znajomej że jej mąz (mieszkają tam gdzie przebywa Shiva) dokarmia codziennie suczke i bardzo ale to bardzo ją lubi :cool3: Chętnie wzieli by ją ale pracują oboje sporo czasu i do tego mieszkają w bloku:-( Kurcze czemu ten domek sie nie odzywa?? Podejzewam że od tego wałęsania Shivia nie raz już dostała kopniaka... Boje się że coś jej się stanie :-( Wzielabym ją na dt ale sama mam dwa psy a z trzecim bylby problem :-( Domek tymczasowy na cito!! Quote
betka-sp Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ale blok nie ma nic do sharpków.........a moze mogli by ja zabierac ze soba do pracy?? wystarczy , ze ktos pracuje w "zaopatrzeniu" ;) Quote
Moniskaa Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 betka-sp napisał(a):ale blok nie ma nic do sharpków.........a moze mogli by ja zabierac ze soba do pracy?? wystarczy , ze ktos pracuje w "zaopatrzeniu" ;) w to akurat wątpie, znajoma pracuje u mojej siostry przy trojaczkach a co do jej męza to nie wiem bo nie znam. Zgłosił się do mnie domek tymczasowy płatny, narazie czekam na odpowiedz. Edit: Odmówiłam domkowi tymczasowego z powodów finansowych, podam ceny dla jasności średni pies (do 15 kg) - 10 zł duży pies (powyżej 15 kg) - 15 zł + karma (za dobe) :( :( :( Quote
betka-sp Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 to faktycznie nie mało :shake::shake:........... Quote
Moniskaa Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Świerzutkie dzisiejsze fotki :cool3: Shiva już nie zachowuje sie tak jak wcześniej, kuli się ale już mniej :multi: na tym zdjęciu poniżej nastawia się na głaskanie lub klepanie po poopie :lol: uśmiech do zdjęcia obowiązkowy :cool3: Quote
eliza_sk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dodałam fotki do allegro, może tym razem ... Quote
Moniskaa Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 eliza_sk napisał(a):Dodałam fotki do allegro, może tym razem ... Dziękuje ;) Quote
betka-sp Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 maleńka....hopamy na pierwszą....po domek ;) Quote
Ajula Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 piękna lwiczka przypomina, że szuka domku :helo: Quote
Recommended Posts