Moniskaa Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dzisiaj rano mój chłopak widział Shive (Sziwe,tak ją nazwaliśmy) i dał jej troche mięska :cool3: A ja o 5 sie wybieram do niej,dam jej smakołyki:loveu:, sprawdze przy okazji jak reaguje na inne psy i czy umie chodzić na smyczy. O ile będzie tam;) Quote
betka-sp Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Moniska napisał(a):Dzisiaj rano mój chłopak widział Shive (Sziwe,tak ją nazwaliśmy) i dał jej troche mięska :cool3: A ja o 5 sie wybieram do niej,dam jej smakołyki:loveu:, sprawdze przy okazji jak reaguje na inne psy i czy umie chodzić na smyczy. O ile będzie tam;) ja sprawdzisz?? pójdziesz z psiakiem??? każda informacja na wagę złota ;) Quote
Moniskaa Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 betka-sp napisał(a):ja sprawdzisz?? pójdziesz z psiakiem??? każda informacja na wagę złota ;) Witam. No niestety Shiva nie umie chodzic na smyczy, ale grzecznie dala się zapiąć i nie wyrywala sie ;) Sprawdzialam jak z innymi psami jest, do mojego warknęła ale to bardziej ze strachu niż z agresji. Ma kolegę/koleżankę z ktoym jest zaprzyjazniona i chyba razem nocują w tym samym miejscu. Co do jedzenia to wolala mokrą karme z saszetki niż pałke. Ale zostawilam ją zeby spokojnie zjadla :cool3: Potem fotki wkleje ;) Quote
Moniskaa Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 macie naszą ślicznotke :loveu: w tym momencie sie cieszyła ;) dosłownie skakała z radości :lol: lubi miziano :loveu: koniec ;) Quote
Moniskaa Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 I tu nagranie, nieco widać jak się cieszy. Przepraszam za nie najlepszą jakość YouTube - Pies przypominający shar peia- szukamy domu. Quote
betka-sp Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 jesuuuuuuu jaka przylepka...........ile ona może dac mi.....:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniskaa Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 betka-sp napisał(a):jesuuuuuuu jaka przylepka...........ile ona może dac mi.....:loveu::loveu::loveu: Oj bardzo dużo może Ci dać ;) najlepsze jest to że z nią wszystko można zrobić. Jak zalozylam jej obroze i smycz to nie wiedziala co ma robic ale sie nie wyrywala tak jak to robią psy ktore dopiero uczą się chodzic :cool3: Może jesteś chętna? :loveu: Quote
betka-sp Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 betka-sp napisał(a):jesuuuuuuu jaka przylepka...........ile ona może dac mi.....:loveu::loveu::loveu: hhihi/...no i tak to jest jak sie za szybko pisze :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: miało być MIŁOŚCI ... ... kurcze...co tu zrobić......może wiecej ogłoszeń...:roll:.... a tu coraz większy wysyp sharpków w potrzebie...masakra jakaś :-(... Quote
agaga21 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 jaka ona cudna! dobrze że już nie jest tak zimno, biedaczka pewnie przezimowała bez dachu nad głową:-( Quote
Moniskaa Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Mogłabym prosić osobę która umie robić banerki o taki dla Shivy? Quote
Ajula Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 bardzo ładna psinka :loveu: oby tylko w ciążę nie zaszła, skoro tak luzem lata :roll: Quote
Moniskaa Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Ogłosiłam Shivię na eoferty. [url=http://www.eoferty.com.pl/id120845.html]Bra Quote
ewelinka88 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Śliczna sunia wręcz piękna tak bardzo mi jej szkoda co za człowiek mógł ją tak zostawic bez żadnej opieki :-( Quote
Moniskaa Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Dziękuje wszystkim za banerki i za podnoszenie wątku! :loveu:;) Quote
Recommended Posts