Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już od jakiegoś czasu po Brańsku szwęda się suczka przypominająca Shar peia. Jest zaniedbana i nieufna. Przychodzi do człowieka dopiero po bliższym zapoznaniu. Czy była bita tego nikt nie wie, ale gdy ją głaskałam odwracala się tak jakby się bała.
DT już jest. Szukamy domku stałego!

Ma już swój domek!!

Linki w ktorych została ogloszona Shiva
Brańsk- Shivia-suczka przypominająca shar peia.
Brańsk- Shivia-suczka przypominająca shar peia / Psy > Pozostałe - Brańsk
Sunia SHAR PEI mix - na ULICY jak ŚMIEĆ-URATUJ ! (610693581) - Aukcje internetowe Allegro
Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Shiva
POMOCY - SUNIA W TYPIE SHAR PEI NA ULICY - BEZ ŻADNEGO SCHRONIENIA !!! | Neeon.pl
Sunia SHAR PEI mix - na ULICY jak ŚMIEĆ-URATUJ !, Białystok, Społeczność, zwierzaki,
http://www.forum.**********/showthread.php?p=734289#post734289
Animalia.pl :: Ogłoszenia :: shar pei suczka beżowy bransk
Ogłoszenia - Shiva-mloda,mix Shar pei ,pilnie dom potrzebny
Foty suni

Stałe wpłaty deklarują:

Becia2222 100zł co miesiąc
ewcia1994dg 100zł co miesiąc
Leyla 50zł co miesiąc
Olga7 20zł co miesiąc
Yana 30zł co miesiąc
li1 50zł co miesiąc

=350zł

WPŁYNĘŁO:
.............................

28.05.2009 od Becia2222 100 zł
27.05.2009 Ewcia1994 120 zł
26.05.2009 Olga7 20 zł
26.05.2009 _Lara 20 zł
25.05.2009 Becia2222 100 zł
12.06.2009 Olga7 25 zł
RAZEM: ---------------------
385 ZŁ

WYDAŁAM:
.................................

Karma/puszki+sucha/ ok 100 zł /paragony/
sterylka 130 zł /zaświadczenie od weta/
wet Mietka/kozy/ 40 zł /zaświadczenie od weta/
dwie duże wody utlenione
duża butelka jodyny/0,5l/ ok 20 zł /paragon/
paliwo po Shivę do Brańska
i do Bielska P,na sterylkę 40 zł
--------------------------------
RAZEM: 330 zł

ZOSTAŁO: 55 ZŁ

Otrzymałam jeszcze od Moniśki 20 szt pałek karmy,po 0,5 kg pałka,Moniśka dziękuję

KOCHANE DZIEWCZYNY JA I SHIVIA BARDZO,BARDZO DZIĘKUJEMY-i prosimy o dalze wpłaty/chyba,że zadecydujecie,że do hotelu jednak pojedzie/

Jest jeszcze wpłata od/nie ma nicku/Joanna K...P.... 200 zł to traktuję na razie jako wpłatę na kojec/ale żeby zacząć budować kojec to mało,nie stety/
Proszę jednak Joanno K P ,gdybyś mogła napisz na co są te pieniążki i podaj nick.

dokładnie tak robi gdy podchodzi do człowieka, jakby się bala

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze wiemy jaka jest sytuacja w Brańsku. Tam na tymczas nie możemy liczyć tym bardziej na dom dla suni. Mam cicha nadzieje ze podbije czyjeś serce i nie rozpłynie sie w powietrzu jak inne bezdomne psiaki.

Posted

betka-sp napisał(a):
o mamo..i co ona tak sobie chodzi ?? i juz??????? w jakim może być wieku>?????????jaki charakterek?? do ludzi chyba podejdzie............nie powarkiwała???????

Tak dokładnie, chodzi samopas. Myślę że jest młoda. Z charakteru calkiem przyjazna. Do człowieka podejdzie jeżeli bedzie miala chodz troche zaufania że nic jej nie zrobi. Bron Boze nie warknęla.

Posted

Mało sunia ma z SP ale podobienstwo jakieś jest. Ciotki ściągnijcie zwolnennikow tej rasy z dogo na ten wątek może pomogą ogłaszać?

Posted

[quote name='Moniska']517091001, i poczta: m.kujawska12@gmail.com
Dziękuje!!
Żebym tylko mogła jej jakos pomoc :shake: w wieku 15 lat malo mozna zdziałać.

Być może dzisiaj zobacze suczke, jeżeli będzie. Eliza_sk potrzebne są jakieś jeszcze zdjęcia?

Jeżeli ją spotkasz i aparacik będzie pod ręką to cykaj, jasne ;)

I jak Ci się uda zaobserwować coś nowego w jej zachowaniu to pisz - w takiej sytuacji wszystkie informacje cenne. Dziś, troszeczkę później zrobię allegro.

Posted

[quote name='eliza_sk']Dziewczyny podajcie proszę jakiś tel. kontaktowy, zrobię małej allegro ;)
517091001, i poczta: m.kujawska12@gmail.com
Dziękuje!!

Być może dzisiaj zobacze suczke, jeżeli będzie. Eliza_sk potrzebne są jakieś jeszcze zdjęcia?

Posted

[quote name='Moniska']517091001, i poczta: m.kujawska12@gmail.com
Dziękuje!!

a karmisz ją?

Posted

[quote name='eliza_sk']Czy ten Brańsk to woj. podlaskie, powiat bielski ?

I proszę o jakąś informację w jakiej odległości (w km) od jakiegoś większego miasta.
tak powiat bielski woj. podlasie
ok. 60-70km od Białegostoku

[quote name='betka-sp']to sie porobiło :shake: czy ta sunia ma coś ze skórą?? czy tylko z budu taka pozlepiana??
Nie, ona jest brudna.

enia - nie karmilam jej jeszcze bo nie widze jej często (biega po roznych miejscach), przedwczoraj pierwszy raz śmiało podeszla ale dzisiaj zaniose jej cos do jedzonka.

eliza_sk -bardzo ślicznie dziękuje!

Posted

też mam mixa sh-p i zawsze bardzo mi takich szkoda...ofiar mody lub pseudohodowli...

sunia jest ładna i moim zdaniem bardzo w typie....dobrze ze ją reklamujecie, bo dzieki temu moze ktos sie zlituje i da dt

a jesli nie, to moze schron? tam przynajmniej jej samochod nie rozjedzie a moze nawet właściciel się znajdzie