Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Perełka1 changed the title to 1/2 ceny Kolejne Dodane Otwarte, fajne rzeczy cz. 3
Posted
Dnia 16.10.2022 o 21:38, Perełka1 napisał:

Taki zblizony jak na zdjęciu, mix fiolet, wrzos, beż, ciemny jasny, bordo

Ale są 2 nr 60 chodziło mi o sweter i jeszcze cz czapka z naleśnikami jest na dorosła głowę i prószy o rezerwację 

Posted
Dnia 16.10.2022 o 21:46, Aldrumka napisał:

Ale są 2 nr 60 chodziło mi o sweter i jeszcze cz czapka z naleśnikami jest na dorosła głowę i prószy o rezerwację 

szaro czarny w kierunku czarnego, nie wiem jak go nazwać. Nie jest mocno czarny. Ale nie jest mocno czarny daltego, ze jest sprany, tylko to specjalnie taki kolor. Bo to nowy sweter. Która czapka?

Posted
Dnia 16.10.2022 o 21:52, Perełka1 napisał:

szaro czarny w kierunku czarnego, nie wiem jak go nazwać. Nie jest mocno czarny. Ale nie jest mocno czarny daltego, ze jest sprany, tylko to specjalnie taki kolor. Bo to nowy sweter. Która czapka?

ale się usmiałam, komórka mi zmieniłą czapka z bałwankami i skład jeślibyś mogła

Posted
Dnia 16.10.2022 o 21:58, Aldrumka napisał:

ale się usmiałam, komórka mi zmieniłą czapka z bałwankami i skład jeślibyś mogła

napisane jest na niej one size, według mnie na dorosłego, ale nie jest mocno rozciągliwa

Posted

Poproszę trampki, chyba powinny byc ok - wydaje mi sie ze te pomarańczowe które kupilam będą za duże ? nigdy nie wiadomo z rozmiarami butów - np trampki converse sa dla mnie dobre w rozmiarze 38. Z ubraniami jest znacznie łatwiej - mam rozmiar 36 ale lubię oversized wiec S jak XXL pasuje 🙂 A z butami jak nie trafi sie to ma się na nogach kajaki

Posted

buty wizytowe w co najmniej 50% muszę mieć w rozmiarze 37, a buty trekkingowe 39, niektóre trampki miałam tez 39 i były ok. Ale najczesciej 38. Kiedys w Szwecji widzialam na wystawie buty baleriny i napisane na wkładce miały rozmiar 38, ale sądząc po gabarytach byl to rozmiar min. 41.