Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odebrałam ją w piątek z interwencji, żyła 3 lata na łańcuchu, prawie pod gołym niebem. Najpierw 3 miesiące temu próbowała się dogadać, poprawić jej warunki życia, kazałam zbudować kojec, nosiłam worki z karmą. Nic się nie zmieniało. W końcu zabrałąm ją na sterylkę, lekarz się przeraził, same kości, 12 kg niedowagi. Wysterylizowana, zaszczepiona czeka w hotelu na nowy, lepszy dom.

Proszę wszystkich o pomoc w opłaceniu hotelu- obecnie mam 3 psy na hoteliku- miesięczny koszt to 900,00 zł.
300 zł. od jednego psa.

Posted

piękna, grzeczna On-ka szuka swojego domku.

jest bardzo grzeczna, przyjacielska, uwielbia dzieci, zabawę.
Żyła na łańcuchu, głodowała, więc przyzwyczajona do złego, teraz musi być już tylko lepiej, kto jej ofiaruje kawałek domku?

Posted

Sunia do gory!!A moze CZia jakies imie ona u nich miala?Jesli nie to poprostu dajmy jej imie by nie byla bardziej pokrzywdzona jak juz jest.Ciekawe jak w hoteliku ja nazywaja,tam kazdy psiak ma swoje imie,Pan Krzysiu nazywa ich po swojemu,a moze jednak sama zadecyduj prosze.

Posted

Saba, kochana, milcząca, samotna..........
Prosi o tak niewiele - kawałek podwórka, dobrą strawę, czuły gest i odrobinę zainteresowania.

Posted

Samotna,to Sabcia faktycznie jest,widzi tylko niebo i nic wiecej.............
Czemu ludzie cholera rozmnazaja,nie myslac,ze pozniej bedzie tych mix tyle,ze musza sie blakac,tracic zycie w lesie,badz w schronie...Sabcia ma troszke lepiej,ale coz to jak do nikogo nie nalezy,nikt jej nie poglaska:-(:-(:-(:-(

Posted

W tym hoteliku psiaki szybko przybieraja na wadze,maja malo ruchu,lecz za to dobre jedzonko,dostaja codziennie oprocz suchej karmy,miesko z indykow.Pan....ma dostep do fermy z indykami i tam kupuje dosyc tanio.Ja ostatnio po tygodniu z hoteliku odebralam sunie,ktora odebralam z interwencji jako sama skora i kosci,a po tym pobycie w hoteliku sunia nabrala fajnych ksztaltow,zebra byly juz w miare pokryte,a sunia radosna.Tak wiec problem jedzenia jest ok,tylko malo ruchu,jest w boksach,a na spacerki to czesto nie wychodza

Posted

Biedna Sabcia,dla ciebie nie mam dobrych wiesci:-(:-(nikt narazie o domku dla ciebie nie mowil.
Odwiedze i zabiore na spacerek w niedziele,a pewnie i jakis smakolyk tez sie znajdzie.
Hopsaj do gory

Posted

Nowe zdjęcia Saby w hoteliku. Nadesłane przez Wioletat. Widać że dobrze się czuje i już nabrała ciała.:multi:

Jeszcze żeby nowy domek się dobry znalazł:roll: