nice_girl Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Gosia, Bardzo fajna strona. ;) Gratluję kolejnego championatu! Amerykanie mają całkowitą rację. :roll: Quote
tunio Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Gosia napisał(a):skończyła właśnie wczoraj championat w Bydgoszczy. To zmieniaj tytul tematu na "Mamy championaty" :wink: :lol: Quote
Gosia Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Carragan- po pierwsze- nie umiem. :cry: Po drugie- nie piszcie więcej o Inushi, że to "wredna szyba", bo dostałam taką zjebę od hodowcy, że się w głowie nie mieści i jeszcze do tyłu chodzę. :( Gosia Quote
Gosia Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Dziękuję Justynko- jeszcze niedokończona. Będzie dużo więcej, tylko webmaster wróci z wywczasów. A co do schiperek- to pewnie kiedyś zrealizuję to marzenie, podobnie, jak shibki :) Gosia Quote
tunio Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Gosia napisał(a):Carragan- po pierwsze- nie umiem. :cry: Dajesz w swoim tytulowym poscie "zmien" (gorny prawy rog :wink: ) i tniesz lub zmnieniasz co chcesz :wink: Gosia napisał(a):Po drugie- nie piszcie więcej o Inushi, że to "wredna szyba", bo dostałam taką zjebę od hodowcy, że się w głowie nie mieści i jeszcze do tyłu chodzę. :( Gosia Obiecuje sie poprawic,aczkolwiek dotychczas wszyscy mi powtarzali,ze jestem przypadkiem niereformowalnym.... 8) :wink: Quote
Recommended Posts