Gosia Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Wczoraj dostałam potwierdzenie championatu dla naszej shibki- GEISHY Siwash Legend. :D Cieszymy się bardzo, więc pocieszcie się z nami. :P :B-fly: :drinking: Gosia Quote
Matagi Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Wczoraj dostałam potwierdzenie championatu dla naszej shibki- GEISHY Siwash Legend. :D Cieszymy się bardzo, więc pocieszcie się z nami. :P :B-fly: :drinking: Gosia Gratulacje dla Gosi i Geishy!!!! :P :drinking: :P :drinking: :P :drinking: :laola: Quote
nice_girl Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Gosia, Gratulacje. Życzę Ci jeszcze wielu, wielu championatów :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Gosia Posted January 11, 2005 Author Posted January 11, 2005 Bardzo dziękuję dziewczyny- cieszę się, że zauważyłyście :P A Geisha była kryta i może będą małe shibki? :D Gosia Quote
basia Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Gratulacje dla właścicielki i dla championki :lol: To jakiego kraju championat będzie następny?? :wink: Quote
nice_girl Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Gosia, To czekamy na małe "szybowce" :wink: Kiedyś zamierzałam kupić shibę, i dlatego nie jestem obojętna na tę rasę. Ale może kiedyś? :D Quote
Gosia Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 Basiu- myślę, że Litwy, bo już zaczęliśmy tam mieszać. Mamy stamtąd dwa Caciby i Zw. Litwy. :wink: Ale to będzie musiało poczekać, bo macierzyństwo nie idzie dobrze w parze z karierą. Gosia Quote
nice_girl Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Gosia napisał(a):Myśl Justynko, myśl... :D Gosia W najbliższym czasie nie ma na to szans. :( Jak na razie pozostaje mi podziwianie shib na wystawach, ostatnio w Kielcach było kilka. :D Quote
Matagi Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Dzisiaj mi przysłali takie zdjęcie :P :P :P Quote
matrix..... Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Gosia, gratuluję skończenia championatu ale życzę ukończenia interchampionatu jeśli już macie na koncie caciby zagraniczne. W sumie to trochę szkoda, że ciąża przeszkodzi na jakiś czas w karierze wystawowej i kończeniu tego intera. Ale maluch będą na pewno urocze, zawsze ta rasa mi się podobała, a w oddziale w Bielsku mamy zarejestrowana shibę z hodowli p.Blatonowej Quote
Gosia Posted January 22, 2005 Author Posted January 22, 2005 A wiem- shibka jest urocza- znamy się. :P Cóż- tak to bywa z tym macierzyństwem. Matagi- zdjęcie jest super. :D Gosia Quote
Gosia Posted January 22, 2005 Author Posted January 22, 2005 Jak na razie pozostaje mi podziwianie shib na wystawach, ostatnio w Kielcach było kilka. :D[/quote] No jak to? Przecież to ja byłam w Kielcach z Harweyem, no i Monika Berger ze swoją suczką. Był też jej Endo- ale niewystawiany. Byłaś tam? Gosia Quote
nice_girl Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Gosia, Pewnie, że byłam. Wystawiałam swoją corgaskę :wink: No szkoda, że nie skapowałam się, że Ty to Ty. :( Quote
Gosia Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 No szkoda... :cry: Ale już teraz wiesz mniej więcej, jak wyglądam. :D Gosia Quote
nice_girl Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Gosia napisał(a):No szkoda... :cry: Ale już teraz wiesz mniej więcej, jak wyglądam. :D Gosia Ha, ja Cię widziałam jeszcze w Rzeszowie. :) Wtedy jedynie przechodziłam niedaleko Ciebie, kiedy już jechałaś do domu. Spytałam się potem Agi, czy to był Twój samochód i okazało się, że tak. Jednak nie mam pamięci do twarzy, dlatego nie skojarzyłam w Kielcach. Gdzie się teraz wybierasz na wystawy? :wink: Quote
Gosia Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 Eeee- tego samochodu juz nie ma- mój mąż miał wypadek i auto jest do kasacji :( Będę w Bydgoszczy i w Lesznie na championach, jak zaniosę do ZG pączki od Bliklego i wydadzą mi championat. :wink: Gosia Quote
nice_girl Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Gosia']Eeee- tego samochodu juz nie ma- mój mąż miał wypadek i auto jest do kasacji :( Szkoda. :( Mam nadzieję, że z mężem wszystko ok. Będę w Bydgoszczy i w Lesznie na championach, jak zaniosę do ZG pączki od Bliklego i wydadzą mi championat. :wink: Gosia No to będę trzymac kciuki. Pamiętam, że kiedyś interesowałaś się rasą schipperke. Sunia i piesek tej rasy będą wystawiani na pewno w Bydgoszczy, a czy na championach, nie wiem. :wink: Quote
matrix..... Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Nice-girl czy te psy schipperke mieszkają w naszym kraju? Też bardzo mnie interesowały swego czasu :) Quote
nice_girl Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 matrix..... napisał(a):Nice-girl czy te psy schipperke mieszkają w naszym kraju? Też bardzo mnie interesowały swego czasu :) Mieszkają dwa egzemplarze u w Łodzi, są sprowadzone ze Szwecji. Należą one do dogomaniaczki o nicku Cardi. Więcej informacji można znaleźć na ich stronie internetowej: gauchokennel.w.interia.pl :wink: Quote
matrix..... Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Nice jesteś wielka :D , dzięki serdeczne!! Quote
nice_girl Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 matrix..... napisał(a):Nice jesteś wielka :D , dzięki serdeczne!! Nie ma za co. :wink: Te schiperrki są naprawdę fajne, chociaż piesek to świr, którego rozsadza energia. :wink: Quote
tunio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Gosiu "nieco"spoznione gratulacje :BIG: A gdzie sa fot.tatusia przyszlych szybek ? 8) PS.To jest ta wredna szyba o,ktorej Aga mowila ? :lol: Quote
Gosia Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Nie kochana- wredna szyba, o której mówiła Aga, skończyła właśnie wczoraj championat w Bydgoszczy. A mamusia to Geisha- moja cudna Czeszka. A zdjęcia mamusi i tatusia są na stronie: www.shiba.pl Gosia Quote
Gosia Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 A co do schiperek- to wiem, że są, nawet zaglądałam na ich stronę, ale chwilowo odpuszczam. Hodowcy z USA napisali mi, ze "spokojna schiperka to martwa schiperka", więc sobie daruję. Nie mam już siły do szczekających i nadpobudliwych. Poza tym mam sąsiadów. :wink: Gosia Quote
Recommended Posts