Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj dostałam potwierdzenie championatu dla naszej shibki- GEISHY Siwash Legend. :D

Cieszymy się bardzo, więc pocieszcie się z nami. :P :B-fly: :drinking:

Gosia

Posted
Wczoraj dostałam potwierdzenie championatu dla naszej shibki- GEISHY Siwash Legend. :D

Cieszymy się bardzo, więc pocieszcie się z nami. :P :B-fly: :drinking:

Gosia

Gratulacje dla Gosi i Geishy!!!! :P :drinking: :P :drinking: :P :drinking: :laola:

Posted

Basiu- myślę, że Litwy, bo już zaczęliśmy tam mieszać.
Mamy stamtąd dwa Caciby i Zw. Litwy. :wink:

Ale to będzie musiało poczekać, bo macierzyństwo nie idzie dobrze w parze z karierą.

Gosia

Posted

Gosia napisał(a):
Myśl Justynko, myśl... :D

Gosia

W najbliższym czasie nie ma na to szans. :(

Jak na razie pozostaje mi podziwianie shib na wystawach, ostatnio w Kielcach było kilka. :D

Posted

Gosia, gratuluję skończenia championatu ale życzę ukończenia interchampionatu jeśli już macie na koncie caciby zagraniczne.
W sumie to trochę szkoda, że ciąża przeszkodzi na jakiś czas w karierze wystawowej i kończeniu tego intera. Ale maluch będą na pewno urocze, zawsze ta rasa mi się podobała, a w oddziale w Bielsku mamy zarejestrowana shibę z hodowli p.Blatonowej

Posted

Jak na razie pozostaje mi podziwianie shib na wystawach, ostatnio w Kielcach było kilka. :D[/quote]

No jak to?
Przecież to ja byłam w Kielcach z Harweyem, no i Monika Berger ze swoją suczką. Był też jej Endo- ale niewystawiany.
Byłaś tam?

Gosia

Posted

Gosia napisał(a):
No szkoda... :cry:
Ale już teraz wiesz mniej więcej, jak wyglądam. :D

Gosia

Ha, ja Cię widziałam jeszcze w Rzeszowie. :) Wtedy jedynie przechodziłam niedaleko Ciebie, kiedy już jechałaś do domu. Spytałam się potem Agi, czy to był Twój samochód i okazało się, że tak. Jednak nie mam pamięci do twarzy, dlatego nie skojarzyłam w Kielcach.

Gdzie się teraz wybierasz na wystawy? :wink:

Posted

Eeee- tego samochodu juz nie ma- mój mąż miał wypadek i auto jest do kasacji :(

Będę w Bydgoszczy i w Lesznie na championach, jak zaniosę do ZG pączki od Bliklego i wydadzą mi championat. :wink:

Gosia

Posted

[quote name='Gosia']Eeee- tego samochodu juz nie ma- mój mąż miał wypadek i auto jest do kasacji :(
Szkoda. :( Mam nadzieję, że z mężem wszystko ok.

Będę w Bydgoszczy i w Lesznie na championach, jak zaniosę do ZG pączki od Bliklego i wydadzą mi championat. :wink:

Gosia

No to będę trzymac kciuki. Pamiętam, że kiedyś interesowałaś się rasą schipperke. Sunia i piesek tej rasy będą wystawiani na pewno w Bydgoszczy, a czy na championach, nie wiem. :wink:

Posted

matrix..... napisał(a):
Nice-girl czy te psy schipperke mieszkają w naszym kraju? Też bardzo mnie interesowały swego czasu :)

Mieszkają dwa egzemplarze u w Łodzi, są sprowadzone ze Szwecji.
Należą one do dogomaniaczki o nicku Cardi. Więcej informacji można znaleźć na ich stronie internetowej: gauchokennel.w.interia.pl :wink:

• 3 weeks later...
Posted

A co do schiperek- to wiem, że są, nawet zaglądałam na ich stronę, ale chwilowo odpuszczam.
Hodowcy z USA napisali mi, ze "spokojna schiperka to martwa schiperka", więc sobie daruję.
Nie mam już siły do szczekających i nadpobudliwych.
Poza tym mam sąsiadów. :wink:

Gosia