Asia_Klero Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 oglosilam Puko na: olx.pl baza24 kupsprzedaj eoferty portal.animalia gieldaogloszen drobne.centrumofert. karusek petworld ogloszenia.yellowpages pajeczyna vetmozga.com Quote
Mysia_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Asiu koniecznie zrób liste wszystkich ogłoszeń na pierwszej stronie, bo się potem pogubimy :roll: Quote
marysia55 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Mysia_ napisał(a):szkoda :-( no to czekamy do kolejnego spacerku ;) pozostało nam tylko cierpliwie czekać :lol: Quote
Mysia_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 witaj kochany :cool3: Może akurat dzisiaj ktoś Cię wypatrzy? Tak bardzo bym tego chciała.... Quote
rita60 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mysia_ napisał(a):witaj kochany :cool3: Może akurat dzisiaj ktoś Cię wypatrzy? Tak bardzo bym tego chciała.... Nie tylko ty cioteczko:roll: Quote
Ra_dunia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cześć Puko ;) Mam dla ciebie banerek, żeby ci się łatwiej poruszało po DM Quote
Mysia_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pukuś nawet banerka się dorobiłeś :loveu: Asiu wrzuć banerek tez na pierwszą ;) Quote
Ra_dunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 A co do ślepaczków :loveu: to w domkach one sobie super radzą. Trzeba tylko pamiętać, żeby nie przestawiać mebli w mieszkanku no i na spacerkach zdecydowanie lepiej się czują na smyczce. Ślepy piesek to nie tragedia ;) Niewidomy Czaruś z mojego banerka w DT wybrał sobie do spania szafkę na buty w przedpokoju... sam na nią wskakiwał - cwaniak jeden :cool1: Quote
rita60 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Puko puka do czyjegos wrazliwego serduszka... Quote
Asia_Klero Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Mysiu ogloszenia wszystkie dopisane na 1od razu:evil_lol::razz: banerek tez daje i wklejam sobie do podpisu..dzieki!;) Quote
Bjuta Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Puko, Asia uparła się, znaleźć ci domek i na pewno tak się stanie! Nos do góry! :loveu: Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Puko i Rejmo-dwa psiaki,ktore chyba za mocno zapadly mi w serducho....codziennie mysle o tym co z nimi bedzie...ile jeszcze beda cierpiec...czy okrutni ludzie dadza o, szanse:placz:zrobie wszystko zeby znalezc im domek:-( Quote
Ra_dunia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dalej Puko - pokazuj się wszystkim od rana. Może ktoś Ciebie wypatrzy? Quote
rita60 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Puko zyje w ciemnosci,moze własnie ty rozjasnisz jego zycie........ Quote
Asia_Klero Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 na innych watkach jakos wszyscy umieja sie zmobilizowac zaczynaja zbierac na hotelik nawet dla psow w o wiele lepszym stanie niz puko calkowicie tego nie rozumiem na czym to polega...przeciez on nie moze zostac calkowicie slepy w boksie bo wystarczy ze troche zmarnieje psy to wyczuja i nie przezyje tego a wtedy juz bedzie za pozno:placz: Quote
Bjuta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Asiu, daj znak, to będziemy zbierać na hotelik :lol: Ale może lepiej dom płatny? Są takie, które przyjmują ślepaczków? Quote
Asia_Klero Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 sama nie wiem:roll:wiadomo ze slepe psiaki przyzwyczajaja sie np do rozmieszczenia mebli itp wiec jak bedzie Dt to potem moze byc tez problem z przestawieniem sie w Ds jesli taki wogole by sie znalazl:-(wszystko lepsze niz schronisko z masa psow w boksie:-(tylko jak znalezc cokolwiek..:shake: Quote
Ra_dunia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Asia - będzie dobrze. To co? Czas rozkręcić akcję szukania domku tymczasowego? To dalej - zmieniaj szybko tytuł. Na dramatyczny apel. "Ślepek Puko prosi o DT. Nie dajcie mu zginąć w schronisku!" lub coś w tym stylu... Co do hotelu - warto się zastanowić. Tylko trzeba by było zebrać stałe deklaracje (a wiadomo, że z tym nie łatwo :shake:, sama już nie dam rady wyskrobać więcej :-(, chyba, że któryś z podopiecznych znajdzie domek :razz:). Póki co PIĘKNIE PROSIMY O DT DLA NIEWIDOMEGO, RADOSNEGO PUKA :modla: Quote
Negri_2008 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jestem i ja, zadyszana zapóźniona ale jestem :razz: Widzę, że chłopak ma już sporo ogłoszeń. Popatrzę na jakich "moich" stronach jeszcze nie jest ogłoszony i poogłaszam biedaka, ale dopiero w przyszłym tygodniu. :shake: Lilth :loveu: pytała o allegro. Rób cioteczko :loveu: Jejku, ile tych psów biednych :placz: Quote
Bjuta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Puko ma 579 wejść na allegro (kończy się za 4 dni). Można by mu też dorobić allegra w ościennych województwach - jeśli ktoś dałby radę to byłoby super ;) Quote
Ra_dunia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Oby z tych wejść jakiś domeczek wyszedł PROSIMY O DT DLA PUKO!!! ON NIE MOŻE ZOSTAĆ W SCHRONISKU!!! Quote
Recommended Posts