Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co do ślepaczków :loveu: to w domkach one sobie super radzą. Trzeba tylko pamiętać, żeby nie przestawiać mebli w mieszkanku no i na spacerkach zdecydowanie lepiej się czują na smyczce.
Ślepy piesek to nie tragedia ;) Niewidomy Czaruś z mojego banerka w DT wybrał sobie do spania szafkę na buty w przedpokoju... sam na nią wskakiwał - cwaniak jeden :cool1:

Posted

Puko i Rejmo-dwa psiaki,ktore chyba za mocno zapadly mi w serducho....codziennie mysle o tym co z nimi bedzie...ile jeszcze beda cierpiec...czy okrutni ludzie dadza o, szanse:placz:zrobie wszystko zeby znalezc im domek:-(

Posted

na innych watkach jakos wszyscy umieja sie zmobilizowac zaczynaja zbierac na hotelik nawet dla psow w o wiele lepszym stanie niz puko calkowicie tego nie rozumiem na czym to polega...przeciez on nie moze zostac calkowicie slepy w boksie bo wystarczy ze troche zmarnieje psy to wyczuja i nie przezyje tego a wtedy juz bedzie za pozno:placz:

Posted

sama nie wiem:roll:wiadomo ze slepe psiaki przyzwyczajaja sie np do rozmieszczenia mebli itp wiec jak bedzie Dt to potem moze byc tez problem z przestawieniem sie w Ds jesli taki wogole by sie znalazl:-(wszystko lepsze niz schronisko z masa psow w boksie:-(tylko jak znalezc cokolwiek..:shake:

Posted

Asia - będzie dobrze. To co? Czas rozkręcić akcję szukania domku tymczasowego? To dalej - zmieniaj szybko tytuł. Na dramatyczny apel.
"Ślepek Puko prosi o DT. Nie dajcie mu zginąć w schronisku!" lub coś w tym stylu...
Co do hotelu - warto się zastanowić. Tylko trzeba by było zebrać stałe deklaracje (a wiadomo, że z tym nie łatwo :shake:, sama już nie dam rady wyskrobać więcej :-(, chyba, że któryś z podopiecznych znajdzie domek :razz:).

Póki co PIĘKNIE PROSIMY O DT DLA NIEWIDOMEGO, RADOSNEGO PUKA :modla:

Posted

Jestem i ja, zadyszana zapóźniona ale jestem :razz:

Widzę, że chłopak ma już sporo ogłoszeń. Popatrzę na jakich "moich" stronach jeszcze nie jest ogłoszony i poogłaszam biedaka, ale dopiero w przyszłym tygodniu. :shake:

Lilth :loveu: pytała o allegro. Rób cioteczko :loveu:

Jejku, ile tych psów biednych :placz:

Posted

Puko ma 579 wejść na allegro (kończy się za 4 dni). Można by mu też dorobić allegra w ościennych województwach - jeśli ktoś dałby radę to byłoby super ;)