Asia_Klero Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 lena napisała mi jeszcze,ze Pukuś zalicza każdego grilla jakiego robią no i ze jest kochany:loveu:nie rozumiem czemu nikt go nie chce:shake: Quote
Certusowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Asia_Klero napisał(a): dokladna rozpiskę zrobi Asiowy_Kubut:roll: To ja tez czekam na te rozpiske, bo nie wiem, czy z moim wplatami jest wszystko ok. Quote
Asia_Klero Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 z tego co wiem to tak-zalegaja chyba 2osoby ale chyba ciebie w nich nie ma:evil_lol:dzisiaj Kuba napisze;)jakby czegos brakowało to kuba napisałby ci PW;) Quote
Asiowy_Kubut Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wpłaty w SIERPNIU: Asiowy_Kubut - 25 Alma2 - 10 Agata51 - 20 anciaahk - 10 Alaa - 60 Bjuta - 20 Certusowa - 30 Ewa_gonzalez - 10 Gonia13 - 10 gibon301 - 10 iwona213 - 10 kam - 10 Kometa - 10 Lilith27 - 20 Mysia - 10 Mari23 - 15 Nikus - 20 Funia - 10 zachary - 30 izabela124 - 10 Pani Sylwia - 50 BRAKUJE WPŁAT: ab-agnieszka - 50 zł Quote
Asia_Klero Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 jak wyglada sprawa jego ogloszen?:roll::roll: nie doszla jeszcze jedna wplata za sierpien... Asiowy_kubut napisze jak cos dojdzie;) Quote
Asia_Klero Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 juz doszlo pare wplat;)dalej nie doszla wplata ab-agnieszka 50zł za SIERPIEŃ!!mam nadzieje,ze zostanie to uregulowane bo inaczej mamy problem.. Quote
ab-agnieszka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ab-agnieszka uregulowala 50zl mam nadzieje ze nie bedzie juz problemu. Quote
Mysia_ Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Asia_Klero napisał(a):jak wyglada sprawa jego ogloszen?:roll::roll: z tego co widziałam Allegro ma u Bjutki, czyli napewno jest odnawiane, kilka ogłoszeń robiła też iwona213 :loveu: musiałbyś jej zapytać czy te ogłoszenia się odnawia czy nie, bo ja się na tym nie znam :eviltong: Najlepiej jak na pierwszej stronie zapiszesz sobie kto jakie ogłoszenia robił, łatwiej wtedy będzie upilnować ich ;) Quote
Bjuta Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Allegro jest aktualne. ;) zaradny, niewidomy PUKO / pies / psy (735892924) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ALMA2 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Może Lena napisze co słychać u PUKO. jak jego zdrowie, jak sobie radzi, jak apetyt. :p Quote
lena13 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nynuś to straszne wybij okno, lata pomiędzy psami, zważywszy, że u nas głównie boksery widok komiczny, nynuś ma same kumpelki bo do samców się stawia okaz zdrowia, pomysły ma nieziemskie, jutro przyjeżdża do nas wet to musi oblukać jego patrzałki bo ta mała cholera strasznie ściemnia z tym niewidzeniem. Co prawda zdarza mu się w coś puknąć, ale dzisiaj to już miałam ochotę mu wlać, oczywiście żartuje. U nas remont w dalszym ciągu bramki dzielące wybiegi pootwierane, u Arona wybieg był zamknięty co prawda ale..., co chwilkę u nas pada pytanie gdzie Puko, o jest dobrze po chwili pytam mamy gdzie Puko no jest, no i fakt Puko jest ale u Arona na wybiegu, ja nie wiem jak ta mała cholera tam wlazła, przez siatkę chłopaki się nie nawiedzą, a na wspólnym wybiegu biegały dziś i się nawet nie pokapowały, Aron myślał, ze Puko to jedna z jego kumpelek, a Puko Arniego nie widział po prostu, jednak dziurę maleńką w siatce zobaczył i się nią do Aronka przecisnął. Wszędzie go pełno jest pocieszny, umie prosić podnosi łapkę wtedy, zalicza wszystkie imprezy bawi się super, ja z nim troszkę mniej bo nigdy nie wiem co wymyśli. Quote
ALMA2 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mały diabeł - psotnik - jedyna pociecha z jego zachowania to chyba ta że musi się czuc bardzo dobrze skoro figle :evil_lol:mu w głowie. Quote
Mysia_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 jakie rozrabiaka :evil_lol: pewnie jakby trafił do kogoś to ktoś miałby z niego dużą uciechę :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 kochany nasz:loveu::loveu::loveu::loveu:i kochana cierpliwa lena:evil_lol: Quote
lena13 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pukolinski coś tam widzi, doktor powiedział, że to zaćma miej więcej to tak jakby patrzeć przez butelkę od jej dna, po czym Puko walnął w leżak, nie wiem czy to było dla niepoznaki, że on jednak ciężko chory bo dla chorych były dziś parówki, ciasteczka, paszteciki oraz inne cudeńka, żeby badania psów przeszły sprawnie i bez stresowo. Psy miały ubaw po pachy, bo były dwie pielęgniarki do pomocy długaśne fajne spacery po czym pojedynczo psy ustawiały się w kolejce do badania, im bardziej chory tym więcej smakołyków, co za skutkowało tym, że Pukol cwany lis korzystał. Nawet gdybyśmy leczyli oczka Puko mógłby widzieć tylko ciut lepiej, nie ma sensu więc go męczyć skoro ten malutki tak fajnie sobie radzi i w niczym jemu ta ułomność nie przeszkadza. Quote
Syla Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witaj lena13.Tak dobrze u Ciebie Pukusiowi, że mu się zwyczajnie poprawiło.To samo jest z moim Lejkiem.Mał być bardzo stary, ślepy, bezzębny i głuchy.Wet potwierdziła ślepotę, głuchotę.Dwa tygodnie temu okazało się, że zasłyszał.Cud się nie stał, ale może doszedł do takiej formy fizycznej i psychicznej, że mu sie poprawiło.Lejek słyszy wysokie tony: dzwonek telefonu, domofonu, do drzwi, głośny krzyk (dla sprawdzenia go), szczekanie Muchy, itd..itp.Nie słyszy normalnej rozmowy, tv, radio.Dla mnie słyszy tak 30 do 40 %.Mogę się mylić z %, ale nawet nie zamierzam tego już sprawdzać.Przytył sobie u mnie, nic go nie boli, więc jest ok.Oby tak dalej.Po podaniu tabletki na odrobaczenie mało nie umarł...bidulek.Nie będzie więcej badań....chyba, żeby cierpiał.Miałam już ratlerka 12 lat, a poza tym, po prostu poznam.Fajnie i głucho szczeka: takie łow...przerwa... łow...przerwa i znowu....to łow.Jest taki bezradny a zarazem taki kochany.Pozdrawiam lenę13, Puko i wszystkich tu bywających. Quote
lilith27 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 podbijam na pierwszą i zapraszam do moich dzikusek http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-wystraszona-skrzywdzona-sunia-z-pola-jej-corka-146590/#post12975545 ps. a jak tam sprawy poszukiwań adopcyjnych? Quote
gibon301 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 melduję, że przelałam właśnie na Puko pieniądze za wrzesień i październik i nieustająco trzymam kciuki, żeby w końcu ktoś go POKOCHAŁ na wyłączność!!!! Quote
Asia_Klero Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 dzieki Gibon:cool3:poprosze Kubę żeby napisal co i jak z finansami;) Quote
Nadziejka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='lena13']Nynuś to straszne wybij okno, lata pomiędzy psami, zważywszy, że u nas głównie boksery widok komiczny, nynuś ma same kumpelki bo do samców się stawia okaz zdrowia, pomysły ma nieziemskie, jutro przyjeżdża do nas wet to musi oblukać jego patrzałki bo ta mała cholera strasznie ściemnia z tym niewidzeniem. Co prawda zdarza mu się w coś puknąć, ale dzisiaj to już miałam ochotę mu wlać, oczywiście żartuje. U nas remont w dalszym ciągu bramki dzielące wybiegi pootwierane, u Arona wybieg był zamknięty co prawda ale..., co chwilkę u nas pada pytanie gdzie Puko, o jest dobrze po chwili pytam mamy gdzie Puko no jest, no i fakt Puko jest ale u Arona na wybiegu, ja nie wiem jak ta mała cholera tam wlazła, przez siatkę chłopaki się nie nawiedzą, a na wspólnym wybiegu biegały dziś i się nawet nie pokapowały, Aron myślał, ze Puko to jedna z jego kumpelek, a Puko Arniego nie widział po prostu, jednak dziurę maleńką w siatce zobaczył i się nią do Aronka przecisnął. Wszędzie go pełno jest pocieszny, umie prosić podnosi łapkę wtedy, zalicza wszystkie imprezy bawi się super, ja z nim troszkę mniej bo nigdy nie wiem co wymyśli.:loveu::loveu::evil_lol:Lenko dziekujemyyyyy ze sie tak pieknie Pupuniem zajmujesz :loveu::multi::multi:rozrabiaczek maluniiiii , taka pchelka :loveu:buziakiiiii w nosek dla psiatek:loveu: Quote
Recommended Posts