Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty w SIERPNIU:

Asiowy_Kubut - 25
Alma2 - 10
Agata51 - 20
anciaahk - 10
Alaa - 60
Bjuta - 20
Certusowa - 30
Ewa_gonzalez - 10
Gonia13 - 10
gibon301 - 10
iwona213 - 10
kam - 10
Kometa - 10
Lilith27 - 20
Mysia - 10
Mari23 - 15
Nikus - 20
Funia - 10
zachary - 30
izabela124 - 10
Pani Sylwia - 50

BRAKUJE WPŁAT:
ab-agnieszka - 50 zł

Posted

Asia_Klero napisał(a):
jak wyglada sprawa jego ogloszen?:roll::roll:

z tego co widziałam Allegro ma u Bjutki, czyli napewno jest odnawiane, kilka ogłoszeń robiła też iwona213 :loveu: musiałbyś jej zapytać czy te ogłoszenia się odnawia czy nie, bo ja się na tym nie znam :eviltong:
Najlepiej jak na pierwszej stronie zapiszesz sobie kto jakie ogłoszenia robił, łatwiej wtedy będzie upilnować ich ;)

Posted

Nynuś to straszne wybij okno, lata pomiędzy psami, zważywszy, że u nas głównie boksery widok komiczny, nynuś ma same kumpelki bo do samców się stawia okaz zdrowia, pomysły ma nieziemskie, jutro przyjeżdża do nas wet to musi oblukać jego patrzałki bo ta mała cholera strasznie ściemnia z tym niewidzeniem. Co prawda zdarza mu się w coś puknąć, ale dzisiaj to już miałam ochotę mu wlać, oczywiście żartuje. U nas remont w dalszym ciągu bramki dzielące wybiegi pootwierane, u Arona wybieg był zamknięty co prawda ale..., co chwilkę u nas pada pytanie gdzie Puko, o jest dobrze po chwili pytam mamy gdzie Puko no jest, no i fakt Puko jest ale u Arona na wybiegu, ja nie wiem jak ta mała cholera tam wlazła, przez siatkę chłopaki się nie nawiedzą, a na wspólnym wybiegu biegały dziś i się nawet nie pokapowały, Aron myślał, ze Puko to jedna z jego kumpelek, a Puko Arniego nie widział po prostu, jednak dziurę maleńką w siatce zobaczył i się nią do Aronka przecisnął. Wszędzie go pełno jest pocieszny, umie prosić podnosi łapkę wtedy, zalicza wszystkie imprezy bawi się super, ja z nim troszkę mniej bo nigdy nie wiem co wymyśli.

Posted

Pukolinski coś tam widzi, doktor powiedział, że to zaćma miej więcej to tak jakby patrzeć przez butelkę od jej dna, po czym Puko walnął w leżak, nie wiem czy to było dla niepoznaki, że on jednak ciężko chory bo dla chorych były dziś parówki, ciasteczka, paszteciki oraz inne cudeńka, żeby badania psów przeszły sprawnie i bez stresowo. Psy miały ubaw po pachy, bo były dwie pielęgniarki do pomocy długaśne fajne spacery po czym pojedynczo psy ustawiały się w kolejce do badania, im bardziej chory tym więcej smakołyków, co za skutkowało tym, że Pukol cwany lis korzystał. Nawet gdybyśmy leczyli oczka Puko mógłby widzieć tylko ciut lepiej, nie ma sensu więc go męczyć skoro ten malutki tak fajnie sobie radzi i w niczym jemu ta ułomność nie przeszkadza.

Posted

Witaj lena13.Tak dobrze u Ciebie Pukusiowi, że mu się zwyczajnie poprawiło.To samo jest z moim Lejkiem.Mał być bardzo stary, ślepy, bezzębny i głuchy.Wet potwierdziła ślepotę, głuchotę.Dwa tygodnie temu okazało się, że zasłyszał.Cud się nie stał, ale może doszedł do takiej formy fizycznej i psychicznej, że mu sie poprawiło.Lejek słyszy wysokie tony: dzwonek telefonu, domofonu, do drzwi, głośny krzyk (dla sprawdzenia go), szczekanie Muchy, itd..itp.Nie słyszy normalnej rozmowy, tv, radio.Dla mnie słyszy tak 30 do 40 %.Mogę się mylić z %, ale nawet nie zamierzam tego już sprawdzać.Przytył sobie u mnie, nic go nie boli, więc jest ok.Oby tak dalej.Po podaniu tabletki na odrobaczenie mało nie umarł...bidulek.Nie będzie więcej badań....chyba, żeby cierpiał.Miałam już ratlerka 12 lat, a poza tym, po prostu poznam.Fajnie i głucho szczeka: takie łow...przerwa... łow...przerwa i znowu....to łow.Jest taki bezradny a zarazem taki kochany.Pozdrawiam lenę13, Puko i wszystkich tu bywających.

Posted

[quote name='lena13']Nynuś to straszne wybij okno, lata pomiędzy psami, zważywszy, że u nas głównie boksery widok komiczny, nynuś ma same kumpelki bo do samców się stawia okaz zdrowia, pomysły ma nieziemskie, jutro przyjeżdża do nas wet to musi oblukać jego patrzałki bo ta mała cholera strasznie ściemnia z tym niewidzeniem. Co prawda zdarza mu się w coś puknąć, ale dzisiaj to już miałam ochotę mu wlać, oczywiście żartuje. U nas remont w dalszym ciągu bramki dzielące wybiegi pootwierane, u Arona wybieg był zamknięty co prawda ale..., co chwilkę u nas pada pytanie gdzie Puko, o jest dobrze po chwili pytam mamy gdzie Puko no jest, no i fakt Puko jest ale u Arona na wybiegu, ja nie wiem jak ta mała cholera tam wlazła, przez siatkę chłopaki się nie nawiedzą, a na wspólnym wybiegu biegały dziś i się nawet nie pokapowały, Aron myślał, ze Puko to jedna z jego kumpelek, a Puko Arniego nie widział po prostu, jednak dziurę maleńką w siatce zobaczył i się nią do Aronka przecisnął. Wszędzie go pełno jest pocieszny, umie prosić podnosi łapkę wtedy, zalicza wszystkie imprezy bawi się super, ja z nim troszkę mniej bo nigdy nie wiem co wymyśli.:loveu::loveu::evil_lol:Lenko dziekujemyyyyy ze sie tak pieknie Pupuniem zajmujesz :loveu::multi::multi:rozrabiaczek maluniiiii , taka pchelka :loveu:buziakiiiii w nosek dla psiatek:loveu: