Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.Mam wrażenie, że ta "Pani Sylwia" to ja, bo kwota by się zgadzała. Próbowałam inaczej wyjaśniać, ale w końcu napiszę tutaj.Z mojej winy doszło do małej pomyłki.10.08 wysłałam 50 zł dla Pukusia...z powodu pośpiechu zapomniałam o dopisie dla kogo przeznaczone.Wysyłając 20 zł dla Kurusia na hotelik za sierpień dopisałam dla kogo w odbiorcy.W tytule wpłaty wpisałam że tamte 50 zł z 10.08 było dla Puko.Dane do obydwu przelewów i konto jest to samo.Chyba źle zostałam zrozumiana.Bardzo przepraszam, za to całe zamieszanie.Następnym razem już będę bardzo, ale to bardzo pilnować poprawności dopisków.Nie znam jeszcze tutaj ludzi (oprócz 2 osób), ale bardzo podoba mi się to co wszyscy tutaj robią.To takie budujące, tym bardziej, że jest tak dużo bardzo młodych osób.Też jestem wolontariuszką, ale ludzi.Piesków mi bardziej szkoda, choć sama mam teraz dwa.Jeszcze raz przepraszam.Gorące ucałowania dla Pukusia.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Pani Sylwio tak to Pani-szczerze mowiac my tez sie w tym zamieszalismy i nie wiedzialam czy wszystko dla Puko czy tez dla Kurusia:diabloti:Czyli prosto i logicznie:
50zł-Puko
20zł-Kurus??
To to samo konto wiec nie ma problemu zeby zmienic na kogo pieniadze maja byc przeznaczone:evil_lol:Czy 20zl to stala deklaracja na hotelik Kurusia czy jednorazowa wplata?Pozdrawiam:razz:

Posted

Oczywiście....stała deklaracja dla Kurusia na hotelik.Do 12stego każdego miesiąca 2 przelewy zrobię.Pozdrawiam i dziękuję za wyjaśnienie mojego "zamotania".:multi:

Posted

Wpłaty w SIERPNIU:

Asiowy_Kubut - 25
Alma2 - 10
Agata51 - 20
anciaahk - 10
Alaa - 60
Bjuta - 20
Certusowa - 30
Gonia13 - 10
gibon301 - 10
iwona213 - 10
kam - 10
Mysia - 10
Mari23 - 15
Nikus - 20
zachary - 30
izabela124 - 10
Pani Sylwia - 50

Posted

:painting:Asioewy Kabucie juz dzis wplacilam ...przepraszam za opuznienie bardzoooooo:oops:za 2 miesiace czyli sierpien i za wrzesien dwie dyszki:loveu::loveu:Pukuniu kochaniutki

Posted

[quote name='Asia_Klero']doszła wpłata funi-10zł
lilith-40zł
ewa m. czyli jak przypuszczam-ewa gonzales-20zł

dokladna rozpiskę zrobi Asiowy_Kubut:roll:tak cioteczko Ewa m ....to gonziulec , pozdrowienia dla Pukunia :loveu:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
kurcze co by tu zrobic...Czy wszystkie ogloszenia sa odnawiane?:roll:

Allegro odnawiane, ale zwykłe. Czasem ma wyróżnione, ale nie co dwa tygodnie :shake:.

Posted

Puko, gdzie ten Twój domek? Lena pisze, że jesteś bezproblemowy, przytulaśny i w ogóle cudowny, w takim razie powinna już ustawić się po Ciebie kolejka ;)
Ludzie! psiak idealny czeka!