Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas deszczowo, a nawet bardzo strasznie leje, mam już dość tego deszczu zarówno ja, jak i psy. Pukuś ma się super, przez te jego zakochania musiałam chłopaka namawiać do jedzenia, teraz od kąt Puko odpuścił sobie miłości a może ma już przesyt, ma tak wielki apetyt, że micha bardzo szybko zostaje pusta. Straszne piruety przy tym kręci, muszę pilnować, żeby miska zawsze była w jednym miejscu, my do suchej karmy dodajemy mięsko to Puko miskę znajduje nawet po węchu. Jestem pod olbrzymim wrażeniem Puka, on od samego początku pobytu u mnie ani razu nie narobił w domu, to bardzo czysty pies odkąd przestał demolować, muszę stwierdzić to pies idealny. Oczywiście zapraszam Was serdecznie, przyjeżdżajcie, kiedy macie ochotę.

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lena13']Jestem pod olbrzymim wrażeniem Puka, on od samego początku pobytu u mnie ani razu nie narobił w domu, to bardzo czysty pies odkąd przestał demolować, muszę stwierdzić to pies idealny.quote]

To wspaniale, ze nie sprawia klopotu i jest u kogos takiego jak Ty, kto widzi w nim jego walory. To naprawde piekne i wielkie dzieki ! :loveu:

Posted

w takim razie leno zjawimy sie napewno w lipcu/sierpniu.Wyjezdzamy na poczatku lipca a potem jeszcze niewiadomo wiec dam ci znac kiedy bedziemy:evil_lol:jest troche dodatkowych pieniedzy na watku Pukusia wiec pewnie kupimy jakis smaczny prezencik,co wy na to?:razz:

Posted

O, to by nie było źle... Wyróżnienie kosztuje 12 zł i trwa przez 2 tygodnie. Ja przy 70 allegrach, trochę nie wyrabiam z wyróżnieniami... Allegro kończy mu się 8 lipca. Ale może byłby sens wznowić je ciut wcześniej - w niedzielę 5-go, żeby się w niedzielę kończyło (najwięcej wejść jest jak się aukcja kończy).

Posted

super!cioteczki przypominam ze mamy nowy miesiac:loveu:mnie i asiowego Kubuta nie bedzie od poniedzialku przez tydzien wiec przed wyjazdem kubut napisze jak stoimy z wplatami i po przyjezdzie ale prosze o pelna mobilizacje pod nasza nieobecnosc:evil_lol:zeby Pukusiowi mozna bylo jak najszybciej wyslac pieniazki na jedzonko:evil_lol:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
to dbajcie tu ładnie przez te pare dni o wątek Pukusia:razz:jak będę miała okazję tutaj wejść podczas wyjazdu napewno wejdę:D

Dbajcie i bądźcie grzeczne -prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:Dog_run:i ja wplace lada dzioneczek :loveu:Pukuniu caluuuuskiii milunie dla ciebie psiakuuuu:loveu::loveu:Dla Lenki :Rose::Rose::iloveyou:Piekne dziekiiiii za serducho :loveu::loveu::loveu: