lena13 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 U nas deszczowo, a nawet bardzo strasznie leje, mam już dość tego deszczu zarówno ja, jak i psy. Pukuś ma się super, przez te jego zakochania musiałam chłopaka namawiać do jedzenia, teraz od kąt Puko odpuścił sobie miłości a może ma już przesyt, ma tak wielki apetyt, że micha bardzo szybko zostaje pusta. Straszne piruety przy tym kręci, muszę pilnować, żeby miska zawsze była w jednym miejscu, my do suchej karmy dodajemy mięsko to Puko miskę znajduje nawet po węchu. Jestem pod olbrzymim wrażeniem Puka, on od samego początku pobytu u mnie ani razu nie narobił w domu, to bardzo czysty pies odkąd przestał demolować, muszę stwierdzić to pies idealny. Oczywiście zapraszam Was serdecznie, przyjeżdżajcie, kiedy macie ochotę. Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 myślę, że to bardzo ważne informacje o Puko, kochane gdzie on ma ogłoszonka? Quote
Bjuta Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 U mnie ma tradycyjnie allegro, ale niestety zwykłe... zaradny, niewidomy PUKO / pies / psy (671603957) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Certusowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='lena13']Jestem pod olbrzymim wrażeniem Puka, on od samego początku pobytu u mnie ani razu nie narobił w domu, to bardzo czysty pies odkąd przestał demolować, muszę stwierdzić to pies idealny.quote] To wspaniale, ze nie sprawia klopotu i jest u kogos takiego jak Ty, kto widzi w nim jego walory. To naprawde piekne i wielkie dzieki ! :loveu: Quote
Asia_Klero Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 w takim razie leno zjawimy sie napewno w lipcu/sierpniu.Wyjezdzamy na poczatku lipca a potem jeszcze niewiadomo wiec dam ci znac kiedy bedziemy:evil_lol:jest troche dodatkowych pieniedzy na watku Pukusia wiec pewnie kupimy jakis smaczny prezencik,co wy na to?:razz: Quote
agata51 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Bjuta']U mnie ma tradycyjnie allegro, ale niestety zwykłe... zaradny, niewidomy PUKO / pies / psy (671603957) - Aukcje internetowe Allegro To może ja do swojej najbliższej wpłaty dorzucę na wyróżnienie. Ile? Quote
Bjuta Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 O, to by nie było źle... Wyróżnienie kosztuje 12 zł i trwa przez 2 tygodnie. Ja przy 70 allegrach, trochę nie wyrabiam z wyróżnieniami... Allegro kończy mu się 8 lipca. Ale może byłby sens wznowić je ciut wcześniej - w niedzielę 5-go, żeby się w niedzielę kończyło (najwięcej wejść jest jak się aukcja kończy). Quote
agata51 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Bjuta, lepiej wyslę od razu do ciebie. Podasz nr konta na PW? Quote
Mysia_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 super, że Puko będzie miał wyróżnienie, to zawsze większa szansa :cool3: Quote
Asia_Klero Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 super!cioteczki przypominam ze mamy nowy miesiac:loveu:mnie i asiowego Kubuta nie bedzie od poniedzialku przez tydzien wiec przed wyjazdem kubut napisze jak stoimy z wplatami i po przyjezdzie ale prosze o pelna mobilizacje pod nasza nieobecnosc:evil_lol:zeby Pukusiowi mozna bylo jak najszybciej wyslac pieniazki na jedzonko:evil_lol: Quote
Asiowy_Kubut Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dotychczasowe wpłaty za lipiec: Acha44 - 10 anciaahk - 10 Bjuta - 20 Gonia13 - 10 iwona213 - 10 kometa - 10 lilith27 - 20 zachary - 30 Quote
Asia_Klero Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 to dbajcie tu ładnie przez te pare dni o wątek Pukusia:razz:jak będę miała okazję tutaj wejść podczas wyjazdu napewno wejdę:D Quote
maarit Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asia_Klero napisał(a):to dbajcie tu ładnie przez te pare dni o wątek Pukusia:razz:jak będę miała okazję tutaj wejść podczas wyjazdu napewno wejdę:D Dbajcie i bądźcie grzeczne -prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gonia13 napisał(a):Dbajcie i bądźcie grzeczne -prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: grzeczne to jesteśmy zawsze to nie trzeba tego pisać :lol: Quote
maarit Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mysia_ napisał(a):grzeczne to jesteśmy zawsze to nie trzeba tego pisać :lol: O tak- racja- to jest "wzorowy wątek";) Quote
ALMA2 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jak mały Puko:p się miewa. Czy ktoś sie może interesował się adopcją pieska, czy cisza. Quote
Nadziejka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :Dog_run:i ja wplace lada dzioneczek :loveu:Pukuniu caluuuuskiii milunie dla ciebie psiakuuuu:loveu::loveu:Dla Lenki :Rose::Rose::iloveyou:Piekne dziekiiiii za serducho :loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dzięki Agacie51:loveu: Puko ma wyróżnione allegro! zaradny, niewidomy PUKO / pies / psy (683321106) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Fotki dołożone do allegro! Dziękujemy!! Zwłaszcza to - słodkie! Quote
Recommended Posts